Трансплантація нирки в Туреччині

Ви розглядаєте можливість пересадки нирки в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про цю операцію, підготовку, післяопераційне спостереження і ціни в Стамбулі. Запросіть ціну і знайдіть найкращу клініку для успішної пересадки нирки в Туреччині.

LegjobbKlinika.com надає інформацію про пересадку нирки в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни професійної медичної консультації.

Скільки коштує пересадка нирки в Туреччині?

Середня вартість трансплантації нирки в Стамбулі, Туреччина – 17500 євро. Ця ціна включає 15 ночей перебування в лікарні для реципієнта, 7 ночей перебування для донора, анестезію, досвід і знання хірурга, медикаменти, лікарняні збори, що визначаються відповідно до необхідного рівня комфорту, післяопераційне спостереження, 3-разове харчування, транспорт з аеропорту/готелю/клініки та послуги перекладача.

Трансплантація нирки в Туреччині17500 €

Зосередьтеся на пересадці нирки в Туреччині

Кожна десята людина у світі страждає відниркової недостатності, тобто майже 850 мільйонів людей. Ця серйозна проблема зі здоров’ям викликана нездатністю нирок виконувати свою функцію. Через це органи не здатні фільтрувати рідини. Як наслідок, організм більше не здатний виводити токсини. Це завдає значної шкоди організму.

Дисфункція ни рок є постійною і незворотною. Тому стає необхідним встановлення системи штучної фільтрації крові, також відомої як гемодіаліз. Простіше кажучи, пацієнт перебуває на діалізі протягом невизначеного періоду часу.

Таке лікування є джерелом дискомфорту. До того ж воно забезпечує лише часткове покращення стану пацієнта. Але завдяки досягненням сучасної медицини з’явилося рішення, яке може забезпечити повне одужання. Набагато краща альтернатива діалізу. Вона полягає в пересадці нирки. Ця медична процедура обіцяє бути складною. Але пацієнти з трансплантацією, які отримують правильне лікування, можуть розраховувати на довше життя.

Багато іноземних пацієнтів , які страждають на цю хворобу, вирішили пройти пересадку нирки в Туреччині. Туреччина відома як провідна країна в галузі хірургії та трансплантації органів. Вона також має добру репутацію в галузі медичного туризму .

Що таке пересадка нирки в Туреччині?

Визначення трансплантації нирки

Нирка – важливий орган в організмі людини. Її дисфункція призводить до інших серйозних проблем зі здоров’ям людини. Трансплантація або трансплантація є найкращим рішенням проблеми ниркової недостатності. Пересаджений орган може виконувати функцію хворої нирки .

Трансплантація нирки в Туреччині передбачає операцію з видалення органів, які більше не функціонують, і пересадку здорових нирок. Нирки можуть бути взяті від живих або померлих донорів.

Хто може стати донором нирки?

У Туреччині 75-85% трансплантацій нирки проводяться між живим донором і пацієнтом. Це рішення забезпечує найкращі результати. Будь-яка жінка або чоловік у віці від 18 років може стати донором нирки.

Однак донор повинен бути абсолютно здоровим. У нього не повинно бути захворювань, які можуть призвести до відторгнення пересадженого органу. До них відносяться діабет, рак і високий кров’яний тиск.

Донор також повинен відповідати вимогам етичного комітету. Слід підкреслити, що донорство органів є добровільним актом. Тому донори не мають права на будь-яку винагороду.

Пересаджена нирка повинна бути сумісною з реципієнтом. Ось чому часто вимагається, щоб донор і реципієнт перебували в родинних стосунках. Це фактор , який може підвищити ймовірність успіху операції. Тому донором повинен бути родич, чоловік або дружина чи близький друг пацієнта. Якщо це неможливо, пацієнта ставлять у лист очікування на трансплантацію.

У більшості випадків ці кандидати чекають на трупного донора. Будь-хто може дати згоду на донорство органів у момент смерті. Все, що від нього вимагається – це підписати дозвільну форму і передати її родичам.

Як знайти донора?

Пацієнти, які потребують пересадки органів, проходять різні клінічні обстеження. Такі ж умови застосовуються до людей, які бажають приєднатися до донорського пулу. Проведені дослідження дають змогу медикам перевірити сумісність донора та реципієнта.

Хто має право на пересадку нирки в Туреччині?

Трансплантація нирки в Туреччині, безумовно, призначена для людей, у яких функція нирок порушена. Таке лікування показано у випадках

  • Термінальна стадіязахворювання нирок, наприклад, діабетична нефропатія;
  • Неефективність діалізу, замісної ниркової терапії, покликаної допомогти пацієнтам насолоджуватися кращою якістю життя;
  • Наявність симптомівхронічної ниркової недостатності.

Кандидат на трансплантацію нирки повинен відповідати ряду умов. По-перше, він повинен мати відмінне здоров’я. Він також повинен бути в хорошій фізичній формі, щоб витриматиоперацію. Кандидати на пересадку нирки в Туреччині не повинні страждати від жодного з перерахованих нижче захворювань:

  • Серйозні захворювання печінки
  • Серцеві захворювання
  • Гострі захворювання легенів;
  • Рак
  • Серйозна поточна інфекція.

Як проходить операція?

Для проведення трансплантації нирки в Туреччині необхідна наявність донора. Процес проходить в кілька етапів.

Підготовка

Трансплантація нирки повинна проводитися в спеціалізованій лікарні або клініці. Пацієнт повинен запланувати медичну поїздку до Туреччини за кілька днів до операції. Іноземні пацієнти зазвичай вибирають великі лікарні у великих містах, таких як Стамбул. Вони користуються певною репутацією і до них легше дістатися.

Перед тим, як потрапити в лікарню для трансплантації, пацієнти проходять ряд тестів, включаючи

  • Аналіз крові для визначення групи крові;
  • Тест, який називається тканинне типування, щоб відрізнити їх від інших людей за допомогою людських лейкоцитарних антигенів (HLA);
  • Перехресний тест на сумісність для підтвердження сумісності між донором і реципієнтом (важливий процес у випадку з живим донором);
  • Серологічні тести для виявлення вірусів, таких як гепатит та ВІЛ;
  • Рентген грудної клітки;
  • Електрокардіограма для пацієнтів віком від 50 років;
  • Комп’ютерна томографія;
  • Різні тести для виявлення протипоказань.

Видалення органів також проводиться вдень операції. Це хірургічна процедура, що вимагає втручання справжніх фахівців. Розпочинається гонка на час. Видалену нирку потрібно швидко доставити в центр трансплантації в спеціальному холодильнику.

Трансплантація нирки

Операція з пересадки нирки проводиться під загальним наркозом. Операція триває від 2 до 4 годин. Операцію виконує команда експертів з пересадки нирок. Турецькі хірурги зараз застосовують сучасну хірургічну техніку – лапароскопію.

Цей малоінвазивний метод передбачає виконання невеликих розрізів. Це зменшує ризик інфікування та оптимізує відсоток успіху. Однак ці фахівці також опанували техніку відкритої хірургії. Вона передбачає більш глибокі та великі розрізи.

Відновлення

Після операції пацієнта поміщають в ізольовану палату. Він повинен бути захищений від будь-якого ризику інфікування.Медична команда уважно стежить за станом здоров’я пацієнта. Вона працює над виявленням найменших побічних ефектів або ускладнень, таких як кровотеча. Пацієнти також отримують комплекс медичної допомоги. До них відносяться препарати проти відторгнення та протизапальні препарати.

Перебування в лікарні триває мінімум 10 днів. Після цього пацієнт повинен регулярно відвідувати лікарню для отримання нових інструкцій по догляду та проходження обстежень. Через кілька тижнів пацієнт може повернутися до звичайного життя.

Однак, протягом 6-8 тижнів після операції заборонено певні види діяльності, такі як

  • Підняття або перенесення важких предметів
  • Інтенсивні фізичні вправи;
  • Керування автомобілем.

Які ризики, ускладнення і побічні ефекти пересадки нирки в Туреччині?

Пересадка нирки в Туреччині проводиться в суворих умовах. Але навіть якщо медичні працівники діють скрупульозно, проблеми все одно можуть виникнути. Ризик від торгнення – найсерйозніший. Пацієнт може втратити пересаджений орган. Інші побічні ефекти та ускладнення включають

  • Крововилив;
  • Утворення тромбів, що може призвести до судинних ускладнень;
  • Інфекція;
  • Інфекції в зоні розрізу або інших частинах тіла;
  • Біль;
  • Непрохідність уретри;
  • Проблеми з серцем;
  • Тривога або депресія.

Чому варто робити пересадку нирки в Туреччині?

Пересадка нирки в Туреччині має багато переваг. Це одна з особливостей країни. Туреччина визнана світовим лідером в області трансплантації нирок.

  • Кількість операцій перевищує 3 500 щороку.
  • Є багато донорів.
  • Статистика показує, що 80% трансплантацій органів проводяться від живих донорів.

Слід також зазначити, що з моменту проведення першої трансплантації нирки в 1978 році, методи, які використовуються, продовжують прогресувати. Те ж саме стосується і медичної допомоги, що надається пацієнтам. Міністерство охорони здоров’я Туреччини інвестувало значні кошти в покращення цієї допомоги. Воно також запровадило суворий контроль для забезпечення якості програм з трансплантації.

Лікарні та центри трансплантації повинні досягти регульованого рівня успішності. Він має бути вищим за 85%. Крім того, в країні є висококваліфіковані фахівці з лікування ниркових захворювань і трансплантації нирок. Вони закінчили відомі університети, а також мають багатий досвід роботи. Все це є гарантією надійності.

Туреччина, особливо у великих містах, таких як Стамбул, також має сучасні медичні установи . Вона може запропонувати іноземним пацієнтам оптимальний комфорт і високий рівень безпеки.

До того ж, вартість трансплантації нирки в Туреччині дуже низька. Нарешті, пацієнти та їхні сім’ї також можуть скористатися своєю медичною поїздкою, щоб відкрити для себе Стамбул. Кілька місць рідкісної краси, таких як Босфор, варті того, щоб їх відвідати.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання

Який відсоток успішності трансплантації нирки в Туреччині?

Поріг, що діє в країні, становить 85%. Але результати часто вражають. Насправді, кілька медичних центрів можуть похвалитися дуже високим показником успішності. Він може досягати 95% або навіть 99%.

Які міста в Туреччині найкраще підходять для трансплантації нирки?

Стамбул – місце вибору для трансплантації нирки в Туреччині. У місті знаходяться найкращі центри трансплантації нирки в країні. Але пацієнти також можуть вибрати Анкару.

Який мінімальний термін перебування в Туреччині для трансплантації нирки?

Трансплантація нирки – це обширна і складна медична процедура. Вона не може бути проведена за кілька днів. Іноземним пацієнтам необхідно перебувати в країні щонайменше 6 місяців. Термін перебування може бути продовжений до року. Все залежить від того, як розвиватиметься стан їхнього здоров’я.

Як довго служить пересаджена нирка?

Пересаджений орган може приживатися дуже довго, особливо якщо він походить від живого донора. Тому тривалість життя пацієнта залежить від його способу життя. Нова нирка не має терміну придатності. Пацієнт повинен ретельно піклуватися про своє здоров’я.

Чи можна зробити пересадку нирки дитині в Туреччині?

У Туреччині є кілька центрів трансплантації, уповноважених проводити операції з пересадки нирок дітям, які страждають на ниркові захворювання. Успішність цих операцій висока. Він може досягати 100%.

Як мені організувати свою поїздку на трансплантацію нирки в Туреччину?

Іноземним пацієнтам в ідеалі слід звернутися до туристичної агенції, що спеціалізується на медичному туризмі, наприклад, до нашої. Ми можемо надати вам вичерпну інформацію та допомогу, адаптовану до ваших потреб. Ми подбаємо про організацію вашої подорожі від А до Я. Наша мета – забезпечити, щоб ваш проект з пересадки нирки в Туреччині пройшов гладко.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️