J-Plasma ліпосакція в Туреччині

ціна j плазмова ліпосакція Туреччина 1
Написано Laurence

J-плазмова ліпосакція в Туреччині дозволяє обробити будь-яку ділянку, не пошкоджуючи навколишні тканини, тим самим зменшуючи біль і дискомфорт, зводячи до мінімуму ризик ускладнень і скорочуючи час відновлення

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпосакцію J-Plasma в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на ліпосакцію J-Plasma в Туреччині

Середня вартість ліпосакції J-Plasma в Туреччині в Стамбулі становить 4 000 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 3 500 до 4 500 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Ліпосакція J-Plasma4000 €

Що таке ліпосакція J-Plasma?

Зниження еластичності і тонусу шкіри – одна з перших ознак її старіння. Ліпосакція J-Plasma в Туреччині – це сучасна, малоінвазивна процедура, яка відновлює шкіру зовні і підтягує її при введенні під шкіру.

Як сучасна альтернатива традиційним методам, ліпосакція J-Plasma в Стамбулі здатна забезпечити кращі результати, ніж лазерна шліфовка, з меншою кількістю тепла, що робить її більш безпечною процедурою, яку можна використовувати навіть у найделікатніших зонах.

Точність потоку холодної плазми означає, що будь-яка ділянка може бути оброблена без пошкодження навколишніх тканин, зменшуючи біль і дискомфорт, мінімізуючи ризик ускладнень і скорочуючи час відновлення.

Області, які можна лікувати за допомогою J-Plasma

Ліпосакцію J-Plasma можна використовувати для підтяжки будь-якої зони, від обличчя до литок. Найпопулярніші області застосування – це : Обличчя, живіт, груди, спина, руки, стегна і шия.

Переваги J-Plasma в Туреччині

  • Негайні результати з дуже маленькими розрізами.
  • Одноразова процедура для досягнення бажаних результатів.
  • Мінімальна травматизація навколишніх тканин.
  • Мінімальний або нульовий ризик пошкодження шкіри.
  • Безпечна для використання на делікатних ділянках шкіри, таких як повіки.
  • Відносно швидке відновлення і безболісна процедура.

Найкращі кандидати для ліпосакції J-Plasma

Пацієнти зі здоровою шкірою, як правило, є хорошими кандидатами для ліпосакції J-Plasma в Туреччині. Лінії, плями і зморшки, спричинені старінням, сонячними променями або курінням, можуть бути усунені за допомогою J-Plasma, так само як і помірна або легка втрата еластичності шкіри.

Це відмінний вибір для пацієнтів, які не бажають проходити інвазивну хірургічну операцію в Туреччині, а також шрамів і простою, які її супроводжують.

Процедура зміцнення може бути успішно проведена на всіх кольорах шкіри. Шліфування, з іншого боку, часто дає кращі результати у пацієнтів зі світлою шкірою.

Як працює ліпосакція J-Plasma?

Під час шліфування J-Plasma енергія іонізованої плазми доставляється до верхнього шару шкіри. При контакті плазма відлущує зовнішні шари шкіри, не проникаючи і не пошкоджуючи підлеглі тканини.

Цей процес зменшує знебарвлення шкіри, покращує її текстуру, звужує пори, зменшує дрібні та глибокі зморшки і підтягує шкіру.

Під час підтяжки тонка металева канюля вводиться під шкіру через невеликі розрізи, розміщені в стратегічних точках. Коли канюля рухається вперед-назад, плазма, що витікає з наконечника, нагріває нижню частину шкіри, змушуючи її скорочуватися і стимулюючи вироблення колагену. В результаті відбувається загальна підтяжка оброблюваної ділянки.

Залежно від регіону та області застосування, ліпосакція J-Plasma може проводитися під загальною анестезією. У деяких обмежених випадках можливе застосування місцевої анестезії.

J-Plasma може проводитися як самостійна процедура або в поєднанні з іншими процедурами, такими як ліпосакція або підтяжка шиї, включаючи підтяжку живота або васер-ліпосакцію.

Для більшості пацієнтів зазвичай достатньо одного сеансу J-Plasma.

Після операції

Звичайний час відновлення становить близько двох-трьох тижнів для шліфування шкіри J-Plasma і ще менше для підтяжки шкіри. Пацієнтам рекомендується залишатися в приміщенні, уникати прямих сонячних променів і відпочивати протягом перших двох тижнів.

Після операції важливо тримати шкіру чистою, без макіяжу і зволоженою, щоб вона належним чином відновлювалася. Можливе невелике почервоніння, незначний набряк, свербіж і лущення, які можуть тривати до 3 тижнів.

Період відновлення, як правило, протікає без ускладнень. Періодичні огляди лікаря після операції гарантують якість відновлення та кінцевий результат.

Результати

Лікування дає видимі результати відразу після операції, але для повного загоєння і відновлення шкіри потрібно кілька тижнів. Шкіра продовжує скорочуватися і покращувати свою еластичність протягом декількох місяців, або навіть року, оскільки виробляється колаген.

Багаторазові процедури не потрібні, а результати J-Plasma є відносно постійними. Омолоджена шкіра неминуче продовжуватиме зазнавати прогресивних змін з роками в результаті природного процесу старіння.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️