Донорство сперми для ЕКЗ в Іспанії

п'ять цін на донорство сперми іспанія 1
Написано Manuella

Знайти донора сперми може бути набагато простіше і дешевше, ніж донора яйцеклітин. Однак це не означає, що рішення пройти ЕКЗ з донором сперми в Іспанії є легким.

NaykrashchaKlinika.com інформує про донорство сперми для ЕКЗ в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Sommaire
 [show]

    Ціна донації сперми для ЕКЗ в Іспанії

    Середня вартість ЕКЗ з донацією сперми в Іспанії становить 3500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 3 000 євро до 4 000 євро.

    ПроцедураЦіна Іспанія
    ЕКЗ з донорською спермою3500 €

    Що таке донорство сперми для ЕКЗ?

    Вибір донора сперми може бути важливим рішенням для вас і вашого партнера. Ось емоційні та юридичні міркування, які слід мати на увазі.

    Знайти донора сперми може бути набагато простіше і дешевше, ніж донора яйцеклітин. Однак це не означає, що рішення пройти ЕКЗ з донором сперми в Іспанії є легким.

    Зрештою, ви обираєте половину ДНК вашої дитини, тож якщо колись і потрібно бути розбірливим, то це саме той випадок. Крім того, є юридичні та емоційні міркування, які слід взяти до уваги, в тому числі, чи варто залучати донора до життя вашої дитини.

    Ось про що слід пам’ятати, шукаючи донора сперми.

    Хто такий донор сперми?

    Донор сперми – це чоловік, який здає сперму, що містить сперматозоїди, жінці або парі, які намагаються завагітніти. Ви можете скористатися послугами анонімного донора або друга чи родича, який може здати сперму безпосередньо.

    Хто може стати донором сперми?

    Кандидатами на донорство сперми можуть бути як одинокі люди, так і пари. Наприклад, одностатева пара або самотня жінка також можуть вирішити скористатися послугами донора сперми.

    У випадку гетеросексуальних пар, якщо один з партнерів бореться з безпліддям (або якщо обидва партнери мають проблеми з безпліддям), обидва майбутні батьки можуть вирішити скористатися послугами донора сперми, але це рідко є першочерговим варіантом, оскільки проблеми, пов’язані зі спермою, часто можна вирішити за допомогою запліднення in vitro.

    Як відбувається донорство сперми?

    Чоловіки, які бажають стати донорами сперми – чи то через банк сперми, чи то шляхом безпосереднього донорства – повинні пройти процес скринінгу на наявність різних спадкових та медичних захворювань:

    • Донори сперми повинні зібрати повну сімейну та медичну історію.
    • Вони повинні пройти генетичне тестування.
    • Донори сперми повинні пройти скринінг на наявність проблем з психічним здоров’ям.
    • Донори також повинні бути перевірені на наявність інфекційних захворювань, включаючи ВІЛ, гепатит, гонорею та сифіліс. Сперма анонімних донорів повинна зберігатися в карантині щонайменше шість місяців, доки донор не пройде повторний скринінг на ці захворювання і не отримає негативний результат.
    • Якість сперми донора повинна бути оцінена, що може зайняти певний час. Деякі банки продовжують тестувати сперму на інфекційні захворювання щонайменше шість місяців.

    Вимоги до донора сперми

    Чоловіки повинні відповідати ряду вимог, перш ніж вони зможуть здати сперму. Насправді, деякі банки сперми заявляють, що вони схвалюють менше 1% всіх заявників. Загалом, це стосується лише чоловіків, які

    • у віці від 18 до 39 років (хоча деякі банки сперми приймають тільки чоловіків віком до 34 років)
    • Не мають інфекційних захворювань, таких як ВІЛ та гепатит С
    • Не мають певних генетичних або медичних захворювань, таких як муковісцидоз.
    • Не мають історії або ознак зловживання алкоголем або наркотиками
    • Не страждають на певні психічні захворювання, такі як біполярний розлад або шизофренія

    У деяких банках сперми також є вимоги до зросту, освіти, професійного статусу та інші вимоги, які варіюються від банку сперми до банку сперми. Деякі також проводять перевірку кримінального минулого.

    Скільки коштує донорська сперма?

    Отримання сперми від донора коштує недешево. Хоча ціни можуть сильно відрізнятися, ви можете розраховувати заплатити близько 1000 доларів за флакон – і це не рахуючи витрат на зберігання і доставку, які також можуть становити сотні доларів на місяць або за одну відправку, а також на сам процес запліднення.

    Зверніться до своєї страхової компанії, щоб дізнатися, що вона покриває. Деякі програми покривають лікування безпліддя, інші – ні.

    Скільки платять донору сперми?

    Винагорода за донорство сперми може бути різною, але ви можете розраховувати на заробіток від декількох сотень доларів до 1,500 доларів на місяць.

    Загалом, банки сперми навмисно тримають свої гонорари на низькому рівні – вони платять достатньо, щоб компенсувати вам процес, але не настільки, щоб ви робили це тільки заради грошей.

    Які переваги донорства сперми?

    Існує багато переваг як для майбутніх батьків, так і для донорів сперми:

    Для жінок (або реципієнтів донорської сперми):

    • Ви зможете завагітніти. Для деяких жінок і пар донорство сперми допоможе їм здійснити мрію про дитину.
    • Донори сперми, як правило, мають хороше здоров’я. Щоб стати донором сперми, чоловіки повинні пройти ряд генетичних, психологічних і медичних тестів. Багато банків також надають фотографію донора, як дорослого, так і дитини, та перелік характеристик, таких як зріст, колір волосся, IQ, освіта, хобі тощо.

    Для чоловіків, які є донорами сперми:

    • Ви отримаєте фінансову компенсацію. Донори сперми платять лише символічну суму.
    • Ви допомагаєте жінці або парі зачати дитину. Це може бути остання спроба завести дитину, тому ви допомагаєте здійснити мрію стати батьками.
    • Ви зможете скористатися безкоштовними тестами на здоров’я. Банки сперми проводять генетичні та медичні тести потенційних донорів.

    Які ризики та недоліки використання донорської сперми?

    Донорство сперми не несе значних ризиків для здоров’я, якщо донор був обраний відповідно до рекомендацій FDA, але використання донора може мати певні недоліки.

    Тільки ви – або ви і ваш партнер – повинні визначити, чи переважують переваги будь-які потенційні недоліки.

    Для жінок:

    • Донорство сперми може бути тривалим процесом. Як правило, банки сперми заморожують сперму щонайменше на 180 днів, перш ніж використовувати її для інсемінації. Протягом цього періоду сперма проходить додаткові тести на виявлення таких інфекцій, як ВІЛ, сифіліс, лихоманка Зіка та інші.
    • Донор сперми може захотіти брати участь у житті вашої дитини. Хоча закони відрізняються в різних штатах, відомий донор сперми, як правило, не має батьківських прав і фінансових зобов’язань перед дитиною. Незалежно від того, який ступінь участі (або неучасті) ви хочете, щоб донор брав у житті вашої дитини, вам слід звернутися до юриста, який може скласти контракт, що визначає ваші права та обов’язки, а також права та обов’язки донора. Контракти для анонімних донорів, як правило, також не надають жодних прав чи привілеїв донорам. Однак деякі банки сперми пропонують схеми розкриття інформації, за якими донор може вибрати, щоб його дані були передані дитині у віці 18 років, якщо вона попросить про це.
    • Вам слід проконсультуватися з психологом або терапевтом. Важливо зустрітися з кваліфікованим консультантом перед тим, як прийняти рішення стати донором сперми. Це дозволить вам обговорити будь-які побоювання або питання, які у вас можуть виникнути щодо виховання дитини, зачатої за допомогою донорської сперми, в тому числі, чи бажаєте ви залучити відомого донора до життя вашої дитини. Також може бути корисною зустріч з генетичним консультантом.
    • Ви зможете використовувати тільки сперму свого донора. Більшість клінік не дозволять вам “змішувати” сперму донора зі спермою вашого партнера. Також майте на увазі, що якщо ви хочете мати більше дітей в майбутньому – і хочете, щоб у них був біологічний батько – вам знадобиться більше сперми з того ж джерела.

    Для чоловіків, які є донорами сперми:

    • Перед здачею спермивам потрібно утриматися від еякуляції принаймні два-три дні.
    • Ви можете ніколи не зустріти свою біологічну дитину. З іншого боку, ваша біологічна дитина може захотіти розвивати стосунки з вами в майбутньому.
    • Можливо, ви захочете розкрити цю інформацію пізніше. Наприклад, вам потрібно буде вирішити, чи хочете ви розповісти своєму майбутньому партнеру або дітям про те, що ви здали сперму.
    • Перед тим, як стати донором сперми,вам потрібно буде пройти психологічну консультацію.

    Якщо ви вирішили стати донором сперми або використовувати донора сперми для зачаття дитини, за умови, що ви знаєте, на що йдете, і проконсультувалися з відповідними лікарями і консультантами, є велика ймовірність того, що все пройде добре, і що це буде корисним досвідом для всіх учасників.

    Середня вартість ЕКЗ з донорською спермою в Іспанії становить 3500 євро. Залежно від потреб, ціна може варіюватися від 3 000 євро до 4 000 євро.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    Manuella

    Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️