ЕКЗ в Іспанії

наявність пмж в іспанії 2
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про MAP та ЕКЗ в Іспанії! Яка середня ціна в Барселоні? Наші поради для успішного проведення MAP та ЕКЗ в Іспанії.

NaykrashchaKlinika.com інформує про MAP та ЕКЗ в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих лікарів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ЕКЗ в Іспанії?

Вартість циклу ЕКЗ з однією яйцеклітиною в Іспанії варіюється від 3800 до 5500 євро, тоді як цикл з донорськими яйцеклітинами може коштувати від 4100 до 7500 євро. Середня вартість ЕКЗ в Іспанії становить близько 5000 євро, тоді як середня вартість донації яйцеклітин в Іспанії становить 7000 євро.

ЕКЗ ICSI3100 €
ЕКЗ ІКСІ Донорство яйцеклітин3800 €
ЕКЗ ІКСІ Подвійна донація яйцеклітин4100 €
ЕКЗ ІКСІ Донорство сперми3900 €
ЕКЗ ІКСІ PGD6500 €
Донація сперми800 €
Вітрифікація яйцеклітин2600 €
Штучна інсемінація1000 €
Донорство ембріонів білої раси3150 €
Донорство ембріона чорної етнічної приналежності3490 €
Метод ROPA (спільне материнство)5000 €
Гарантія вагітності15000 €

Хоча бажання мати дитину часто є найсильнішим, матінка-природа не завжди буває милосердною. Іноді вона може бути примхливою, затримуючи природний процес, який дозволяє деяким парам продовжити рід і відчути радість батьківства.

З причин безпліддя або труднощів із зачаттям багато пар вдаються до екстракорпорального запліднення. Ця практика, також відома як допоміжні репродуктивні технології або ДРТ, використовує передові технології та науку для створення дитини.

Практикується в багатьох країнах світу, ЕКЗ користується все більшим попитом. Однак у деяких країнах вартість ЕКЗ не є доступною для всіх, а сама процедура не є повністю дозволеною.

В Європі, наприклад, ЕКЗ часто передбачає складні процедури, а доступ до нього обмежений. З іншого боку, є одна країна, де ЕКЗ практично не має обмежень: Іспанія. У Каталонії, Барселоні та Мадриді практика ДРТ спрощена. Процедури, ціни та методи лікування доступні кожному. Дізнайтеся все, що вам потрібно знати про ЕКЗ в Іспанії тут.

Наша медична команда

Іспанія: найпопулярніша країна для екстракорпорального запліднення

Якщо Іспанія є вибором номер один в Європі для пар, які відчайдушно прагнуть мати дитину, це тому, що країна пропонує набагато простіший доступ до процедури і, перш за все, високий рівень успіху.

Доступність

Екстракорпоральне запліднення в Іспанії доступне кожному, хто цього хоче. Незалежно від того, чи перебуваєте ви в парі, самотні, гетеросексуальні, гомосексуальні, жінка, яка не може завагітніти, або чоловік з чоловічим безпліддям, ЕКЗ в Іспанії не вимагає ніяких особливих умов щодо сімейного статусу пацієнтів.

Drapeau de l'Espagne
Прапор Іспанії

Вікові обмеження

В Іспанії віковий ценз для проведення ЕКЗ становить 50 років. У деяких європейських країнах віковий ценз становить 40 років. Оскільки доступ до процедури спрощений, заявки на ЕКЗ розглядаються дуже швидко.

Час очікування

Донорство яйцеклітин і сперми дуже поширене в Іспанії. Донорам платять до 900 євро. Тому парам, які бажають мати дітей шляхом штучного запліднення, не доведеться довго чекати на ооцити.

Показники успіху

Іспанія розробила інноваційні методики, які дозволяють досягти успіху в 75% випадків штучного запліднення. Репродуктивна медицина відкриває нові горизонти, пропонуючи пацієнтам широкий вибір методів і процедур для ЕКЗ в Іспанії.

Інфраструктура прийому

Зі збільшенням кількості лабораторій в Іспанії з’явилася ціла низка готелів і варіантів медичного туризму для проведення ПМД за доступними цінами.

Безпека іспанських клінік

Регіональні уряди повинні регулярно перевіряти всі центри ПМД, щоб переконатися, що вони відповідають чинним нормам якості та безпеки. Однією з найпопулярніших систем акредитації, яку використовують іспанські клініки, є стандарт ISO.

Чим відрізняються процедури екстракорпорального запліднення в Іспанії?

ЕКЗ в Іспанії, і зокрема в Барселоні, пропонує цілий ряд лікувальних процедур для народженнядитини. Буде використовуватися термін “дитина з пробірки”. Вибір методу визначається відповідно до проблем кожного пацієнта:

Штучне запліднення з використанням власних гамет пацієнта

Цей варіант ідеально підходить для пар (чоловік і жінка), які не можуть зачати дитину природним шляхом. Це може бути пов’язано з низькою якістю яєчників або сперми, а також з безпліддям.

Метод передбачає гормональне лікування та контрольовану, персоналізовану стимуляцію яєчників для отримання якісних яйцеклітин і гарантування кращого рівня настання вагітності. У той же час, партнер також повинен надати якісну і достатню кількість сперми для запліднення.

Далі жінці проводять пункцію фолікулів (аспірацію ооцитів), щоб витягти ооцити і запліднити їх спермою партнера. Після того, як ембріон запліднений, його підсаджують жінці.

Vérification du résultat de la fécondation in vitro
Перевірка результату екстракорпорального запліднення

ЕКЗ з використанням донорських яйцеклітин

Цей варіант ідеально підходить для пар старше 40 років. У цьому віці якість яйцеклітини може погіршитися, але також існує ризик виникнення вад розвитку. Ця процедура також рекомендована парам, які мають ризик розвитку генетичних захворювань.

Метод передбачає донорство яйцеклітин і передімплантаційне генетичне тестування, щоб забезпечити життєздатність і успіх ембріонів.

ЕКЗ ІКСІ

Процедура ІКСІ передбачає запліднення яйцеклітини шляхом мікроін’єкції в неї сперматозоїда. Ця процедура рекомендується у випадках, коли кількість сперматозоїдів або їх рухливість є ненадійними.

ЕКЗ за допомогою донорської сперми

Цей метод репродуктивної медицини призначений для самотніх жінок або пар, які бажають мати дитину. Якщо ооцити хорошої якості, донорство яйцеклітин не знадобиться. Для цих двох профілів є два інших методи, які можуть бути актуальними.

Метод ROPA

Цей метод доступний тільки для одностатевих пар. Він передбачає перенесення ооцитів від одного партнера до іншого, щоб обидва могли брати участь у медикаментозному заплідненні.

Таким чином, дитина з пробірки, яка з’являється в результаті такого зачаття, має двох біологічних матерів. Одна з двох жінок проходить стимуляцію яєчників і пункцію. Потім ембріони культивуються і передаються жінці, яка буде виношувати дитину.

Інші процедури для успішного ЕКЗ в Іспанії

До них відносяться

  • Вітрифікація ооцитів: полягає у збереженні ооцитів. Особливо рекомендується молодим, самотнім жінкам, які ще не бажають мати дітей, але можуть зіткнутися з погіршенням якості своїх ооцитів пізніше.
  • Кріоконсервація: ця процедура дозволяє зберегти неперенесені ембріони для подальших тестів, якщо перше перенесення було невдалим.
une femme enceinte
вагітна жінка

Крім того, ми пропонуємо формули, повністю призначені для африканських пацієнтів (чорної етнічної групи)

ЕКЗ для чорношкірих жінок (африканська етнічна група)

Дослідження показують, що темношкірі жінки вдвічі частіше, ніж білі, мають проблеми з фертильністю, але набагато рідше звертаються за лікуванням безпліддя або отримують його.

Багато темношкірих жінок, які зіткнулися з безпліддям, кажуть, що їм доводиться боротися за лікування. Серед труднощів – брак чорношкірих донорів сперми та яйцеклітин. Ось наші формули:

ЕКЗ та донорство яйцеклітин4600 €
ЕКЗ і донорство 4 ооцитів4250 €
Донорство яйцеклітин200 €
ЕКЗ і донорство ембріонів3490 €

Як проводиться ЕКЗ в Іспанії?

ЕКЗ в Іспанії складається з двох етапів:

По-перше, після того, як ви зробили свій вибір і проконсультувалися з лікарем, ви повинні поїхати в Іспанію, щоб отримати індивідуальне лікування стимуляції яйцеклітин. Це відбувається після проходження ряду медичних тестів. Це початкове перебування триває 2-3 дні.

Повернувшись до Європи, ви почнете гормональне лікування, яке триватиме приблизно 15-20 днів.

Після цього ви повинні повернутися до Барселони на пункцію. Ооцити будуть запліднені сперматозоїдами in vitro, а ембріон буде розвиватися в лабораторії. Ембріони вирощують і переносять через кілька днів. Для цього другого етапу необхідно від 10 до 15 днів.

Під час цього процесу буде проводитися ультразвукове сканування ендометрію. Після перенесення може бути призначено гормональне лікування.

Уразі донорства яйцеклітин, ЕКЗ в Іспанії також може проводитися в два етапи. Різниця лише в тривалості. Спочатку потрібно звернутися в клініку для організації циклу і заморожування сперми. Це триває 2-3 дні. По-друге, необхідно провести перенесення ембріона. Ця процедура займе від 3 до 5 днів.

Який відсоток успішності ЕКЗ в Іспанії?

Успішність ЕКЗ в Іспанії становить від 70 до 95%. Це залежить в основному від віку і фізичного стану жінки. Для жінки у віці від 30 до 40 років ймовірність настання вагітності становить 50%. У віці старше 40 років шанси на вагітність становлять від 30 до 40%

Скільки спроб ЕКЗ можна зробити в Іспанії?

У Барселоні немає обмежень на кількість спроб ЕКЗ. Ви можете продовжувати до тих пір, поки дозволяє ваше фізичне і медичне здоров’я. Однак ЕКЗ в Іспанії обмежує кількість ембріонів, що запліднюються кожного разу, до 3. Однак, як правило, кількість проведених перенесень не перевищує двох.

Дивіться також: Ціни на ЕКЗ в Туреччині

Скільки коштує ЕКЗ в Іспанії?

В Іспанії вартість ЕКЗ з використанням власних яйцеклітин варіюється від 3 100 до 3 500 євро. Для ЕКЗ з використанням донорських яйцеклітин вартість варіюється від 3 500 до 4 000 євро. ЕКЗ з донорськими ембріонами – від 3000 до 3200 євро. ЕКЗ із застосуванням заморожування яйцеклітин коштує від 3500 до 4700 євро.

Ось відео-звіт про MAP в Іспанії

Чи можна вибрати стать дитини під час ЕКЗ?

Як і майже у всіх європейських країнах, вибір статі дитини в Іспанії не дозволений. Однак в Іспанії дозволено проводити передімплантаційну генетичну діагностику за медичними показаннями.

Ви хочете вибрати стать своєї майбутньої дитини? Ви можете обрати стать дитини на Кіпрі. Це одна з небагатьох країн, де це дозволено. Ви зацікавлені? Не соромтеся звертатися до нас.

rendez vous à la clinique de fertilité
відвідати клініку репродуктивного здоров’я

Як подати заявку на MAP в Іспанії?

В Іспанії є багато клінік з лікування безпліддя, переважна більшість з яких є приватними. Вони розташовані по всій Іспанії, особливо в Барселоні, і до них дуже легко дістатися, оскільки багато бюджетних авіаліній літають в ці пункти призначення.

Щоб відкрити MAP-файл в Іспанії, наш координатор безкоштовно допоможе вам з усіма формальностями і забезпечить успіх вашого ЕКЗ. Зв’яжіться з нами, і ми подбаємо про все.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️