ЕКЗ PGD вибір статі дитини в Туреччині

prix fiv choix sexe bebe Turquie pas chere 1
Написано Erika

MicroSort – це новий науковий метод передімплантаційної генетичної діагностики, покликаний збільшити шанси пари на народження дитини бажаної статі.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про селективне ЕКЗ в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна ЕКЗ PGD з вибором статі дитини в Туреччині

Середня вартість ЕКЗ з вибором статі дитини в Туреччині становить 3 200 євро. Ці витрати включають в себе саму процедуру PGD ЕКЗ з методикою вибору статі (2900 євро), а також вартість медикаментів (300 євро). Лікування в Стамбулі триває близько 15 днів, з успішністю 75%.

ЕКЗ PGD вибір статі3200 €
Цикл ЕКЗ з медикаментозним лікуванням2100 €
ЕКЗ за допомогою ІКСІ2250 €
Екстракорпоральне запліднення2200 €

Що таке ЕКЗ з вибором статі дитини?

MicroSort – це новий науковий метод передімплантаційної генетичної діагностики, покликаний збільшити шанси пари на народження дитини бажаної статі. MicroSort використовується перед зачаттям для розділення сперматозоїдів на ті, що містять жіночі (X) або чоловічі (Y) хромосоми.

Contraception
Контрацепція

Сперматозоїди, що містять хромосоми бажаної статі, можуть бути введені в матку за допомогою внутрішньоматкової ін’єкції або використані в циклах лікування ЕКЗ в Туреччині.

Багато пар, які не страждають від безпліддя, використовують MicroSort, щоб збалансувати стать своєї сім’ї або запобігти передачі генетичного захворювання, яке вражає тільки одну стать.

ЕКЗ PGD в Туреччині пропонує новий варіант для пар, які борються з безпліддям через генетичні проблеми. Перед стимуляцією яєчників оцінюється оваріальний резерв, щоб отримати достатню кількість зрілих яйцеклітин.

Здорові ембріони, отримані після запліднення in vitro, проходять передімплантаційну діагностику для виявлення будь-яких генетичних аномалій.

Потім відібрані ембріони переносяться в матку матері для внутрішньоматкової імплантації. Частота настання вагітності є обнадійливою, пропонуючи проблиск надії для пацієнтів, які прагнуть зачати здорового хлопчика чи дівчинку.

Наша команда лікарів

Лікування безпліддя за допомогою MicroSort

Пацієнти, які бажають використовувати MicroSort для збалансування статі у своїй сім’ї, повинні:

  • Бути одруженими
  • Мати принаймні одну дитину
  • Бажають використовувати підбір статі, щоб допомогти їм зачати дітей найменш представленої статі. (Приклад: батьки чотирьох дівчаток можуть використовувати MicroSort, щоб зачати хлопчика).

Успадковані генетичні захворювання можуть бути пов’язані зі статтю. MicroSort може допомогти запобігти успадкуванню дитиною зчепленого зі статтю захворювання.

Femme enceinte
Вагітна жінка

Процес лікування методом MicroSort

MicroSort – це технологія преконцепційного вибору статі. MicroSort не передбачає створення ембріонів для тестування та відбору. Процес MicroSort просто сортує сперматозоїди відповідно до їхньої статі перед процесом запліднення.

Сперматозоїди визначають стать дитини. Сперматозоїди, що несуть Х, народжують дівчаток, а сперматозоїди, що несуть Y, народжують хлопчиків. Без MicroSort зразки сперми складаються приблизно на 50% зі сперматозоїдів, що несуть Х-хромосому, і на 50% зі сперматозоїдів, що несуть Y-хромосому.

Залежно від потреб сім’ї пацієнта, технологія MicroSort може забезпечити високий відсоток сперматозоїдів, що несуть Х-хромосому (для дівчаток) або високий відсоток сперматозоїдів, що несуть Y-хромосому (для хлопчиків).

Поділ сперматозоїдів за статтю вимагає сортування клітин на основі різниці в кількості генетичного матеріалу між сперматозоїдами, що несуть Х- та Y-хромосоми. Флуоресцентні барвники та ультрафіолетові лазери використовуються машиною для сортування клітин для ідентифікації Х- та Y-сперматозоїдів.

Звіт про ЕКЗ

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час PGD ЕКЗ можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Припливи;
  • Почуття депресії або дратівливості;
  • Головні болі;
  • синдром гіперстимуляції яєчників.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати лікаря в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Для забезпечення вашого комфорту під час перебування в клініці доступна послуга прокату інвалідного візка, якщо ви обмежені в пересуванні.

Наскільки успішним є MicroSort у виборі статі?

Клініки репродуктивної медицини, які використовують MicroSort, не гарантують, що в результаті вагітності, яка настала в результаті селекції сперми за допомогою MicroSort, народиться дитина бажаної статі.

MicroSort не усуває повністю хромосоми протилежної статі зі зразка сперми, генетичний склад використовуваної сперми просто має більш високий відсоток хромосом бажаної статі.

В даний час сепарація сперми MicroSort для визначення статі жінки (XSort) дає в середньому 91% сперматозоїдів, що несуть Х-хромосому, у відібраних зразках. Сепарація сперми MicroSort для визначення статі чоловіка (YSort) дає в середньому 74% Y-сперматозоїдів у відсортованих зразках.

Більш того, якщо ви хочете збільшити відсоток успішності вашого PGD ЕКЗ, ми рекомендуємо Кіпр, який є обов’язковим для вибору статі дитини.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми можемо допомогти вам зробити вашу процедуру успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


найпоширеніші запитання

Чи можна вибрати стать дитини під час ЕКЗ в Туреччині?

Якщо ви проходите процедуру ЕКЗ в Туреччині, ви не зможете вибрати стать дитини. Визначення статі може бути проведено тільки в разі медичної необхідності, наприклад, для виключення захворювань, пов’язаних зі статтю. Однак для цього необхідно попередньо провести генетичну діагностику.

Забір ооцитів займає від 20 до 30 хвилин. Вам знадобиться від 13 до 18 днів для проведення ЕКЗ в Стамбулі. Це включає в себе забір ооцитів за 3 або 4 дні, запліднення в лабораторії за 5 днів, після чого проводяться різні аналізи та імплантація.

Під час медикаментозного запліднення в Туреччині у вас є 4 спроби завести дитину. При цьому кількість перенесених здорових ембріонів ніяк не регулюється. І кожного разу, коли ви народжуєте, у вас є ще 4 спроби.

Успіх екстракорпорального запліднення в Туреччині в основному залежить від вашого віку. Якщо ви ще молоді, у вас може бути близько 40-50% шансів, а в деяких клініках навіть 75%. Для пар старше 40 років показник успіху становить 25-30%, а максимальний – 50%.

Щоб скористатися послугами ЕКЗ в Туреччині, ви повинні бути подружньою парою. Ви також повинні здати аналізи, щоб довести, що ви безплідні. Жінка також повинна бути молодше 46 років, що є віковим обмеженням для ЕКЗ в Туреччині.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️