ЕКЗ PGD в Іспанії: вибір статі дитини

Донорство яйцеклітин ПМЯ 1
Написано Laurence

Все, що вам потрібно знати про ЕКЗ та вибір статі дитини в Іспанії! Яка середня ціна в Барселоні? Наші поради для успішного ЕКЗ з вибором статі в Іспанії

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ЕКЗ в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Sommaire
 [show]

    Ціна ЕКЗ PGD в Іспанії з вибором статі дитини

    Середня вартість PGD ЕКЗ з вибором статі в Іспанії в Барселоні становить 4400 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 3800 євро до 8200 євро.

    ЕКЗ ICSI PGD Донорство яйцеклітин8200 євро
    IVF ICSI PGD Донорство сперми6700 євро
    ЕКЗ ІКСІ Донорство яйцеклітин5200 євро
    ЕКЗ ІКСІ PGD6300 євро

    Чи можна вибрати стать дитини при ЕКЗ PGD в Іспанії?

    Сьогодні є можливість вибору статі дитини, але чи є вибір статі на 100% точним?

    При використанні методик, що включають в себе PGD ЕКЗ, вона становить 99,9%. Всі інші методи впливу на стать не були визнані корисними. Клініки репродуктивної медицини в Іспанії використовують ці методи протягом декількох років з дуже високим рівнем успіху.

    Пари, які вже мають одну або більше дітей однієї статі, можуть вибрати протилежну стать наступної дитини.

    Чи можна вибрати ембріон з правильною хромосомою?

    Жінки проходять процедуру ЕКЗ ICSI з забором яйцеклітин і заплідненням їх спермою чоловіка. Ембріони розвиваються і діляться протягом 3 днів. Потім одна клітина видаляється і відправляється на хромосомний аналіз.

    Через 2 дні ембріони обраної статі переносяться в матку. Клініки репродуктивної медицини в Іспанії використовують техніку під назвою aCGH, яка дозволяє провести повний хромосомний аналіз.

    Це гарантує, що пацієнтці переноситься ембріон з повним набором хромосом правильної статі.

    Наша медична команда

    Повне досьє: Кіпр – найкраще місце для проведення PGD ЕКЗ з вибором статі дитини за найкращою ціною з високим відсотком успіху.

    Статистика

    Пацієнти, які вже мають 2 або 3 дітей однієї статі, завжди задаються питанням, чи можливо ще мати дитину протилежної статі. 23 пацієнти нещодавно пройшли процедуру вибору статі. Майже всім парам в матку був перенесений ембріон відповідної статі.

    Лише у 3 з 23 пар у жінок різного віку не було ембріона потрібної статі. 80% перенесень завершилися імплантацією принаймні одного ембріона, при цьому частота настання вагітності склала 50%.

    Анекдот

    Ще одним дивовижним фактом став вибір бажаної статі. Коли іспанські клініки почали пропонувати цю послугу, більшість пар віддавали перевагу хлопчикові. Так відбувається в більшості країн світу. Однак у деяких пацієнтів, серед кавказьких пар, понад 90% пар хочуть дитину жіночої статі.

    Читайте також: ЕКЗ в Туреччині з вибором статі дитини

    Чому так відбувається? Ну, в Європі жінки, за якими зазвичай залишається останнє слово в сімейних питаннях, хочуть мати дочку. Це спостерігається в Європі, де три з чотирьох пар хочуть дівчинку.


    Якщо вам важко зробити вибір, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    Laurence

    Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️