ЕКЗ з вибором статі дитини в Дубаї

fiv choose sex baby dubai 1
Написано Maria

Для деяких пар важлива стать їхньої дитини. Завдяки тій самій технології, що використовується для передімплантаційного генетичного скринінгу (PGD), тут, у Дубаї, ми можемо визначити стать ембріона ще до його імплантації в матку. Таким чином, ви можете бути впевнені, що якщо ви завагітнієте, то це буде саме та стать, яку ви обираєте.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ЕКЗ в Дубаї з підбором статі та допомагає записатися на операцію в медичний центр. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує ЕКЗ з підбором статі в Дубаї?

Ціна ЕКЗ з підбором статі в Дубаї починається від 4 500 євро. Залежно від ваших потреб, пакет “все включено” може варіюватися від 4 500 до 9 500 євро.

ПроцедураЦіна Дубай
ЕКЗ з вибором статі дитини6500 €

Що таке сімейний баланс?

У сфері медикаментозної репродукції балансування сім’ї – це термін, який використовується в Дубаї для ЕКЗ з вибором статі. Це процес, який спрямований на досягнення більш збалансованого представництва двох статей в сім’ї.

Наприклад, якщо у пари є дочка і вони хотіли б мати сина або навпаки,сімейне балансування може допомогти вибрати бажану стать під час процедури ЕКЗ.

Використовуючи технологію, відому як передімплантаційна генетична діагностика (PGD), яка передбачає тестування хромосомного складу ембріона, в матку пацієнтки повертаються тільки ембріони бажаної статі, що гарантує високу точність.

Як це працює?

Сімейний баланс завдяки ЕКЗ-NGS

Завдяки сучасним передовим репродуктивним технологіям визначення статі ембріонів до настання вагітності можливе завдяки ЕКЗ та секвенуванню нового покоління (NGS), яке іноді називають передімплантаційним генетичним тестуванням (PGT). Воно також поєднується з методом MicroSort для сортування сперматозоїдів.

У Дубаї комбінований метод NGS і ЕКЗ є найточнішим методом, доступним на сьогоднішній день, з точністю, близькою до 100%, що робить створення сім’ї безпечним і ефективним для пари.

Читайте також: ЕКЗ з вибором статі дитини в Туреччині

Що таке повний хромосомний скринінг?

Повний хромосомний скринінг (ПХС) з використанням секвенування наступного покоління (NGS), також відомий як ембріональний скринінг, – це тест, який виконується на декількох клітинах, отриманих з ембріона, і пропонує наступні переваги:

  • Скринінг усіх 24 хромосом на хромосомні аномалії, такі як синдром Дауна та синдром Едварда.
  • Визначення статі ембріонів
  • Ембріони без хромосомних аномалій мають знижений ризик викидня.

Процес

Доповнення ЗІВ циклом ЕКЗ-ІКСІ не змінює тривалості лікування. Після забору яйцеклітин, якщо яйцеклітини успішно запліднюються, з кожного ембріона береться біопсія і тестується на ССС. Здорові ембріони бажаної статі переносяться в матку.

Наступні етапи відбуваються протягом 15-20 днів.

Етап 1

Стимуляція яєчників (з 1 по 12 день)

У перший день менструального циклу призначають ліки для стимуляції росту кількох фолікулів в яєчниках. У цей період за допомогою ультразвуку відстежується ріст фолікулів і їхнє перетворення на яйцеклітини. У разі необхідності протоколи медикаментозної терапії модифікуються.

за 36-40 годин до запланованого забору яйцеклітин роблять ін’єкцію “тригера” ХГЛ, щоб викликати дозрівання яйцеклітин у встановлені терміни.

Етап 2

Забір яйцеклітин (OPU)

Яйцеклітини забираються за допомогою тонкої голки з ультразвуковим контролем під час короткої процедури під седацією. Кількість вилучених яйцеклітин залежить від реакції організму на препарат.

Крок 3

Забір сперми та ІКСІ

У день забору яйцеклітин проводиться забір сперми для запліднення отриманих яйцеклітин. Щоб збільшити шанси на запліднення, в кожну яйцеклітину за допомогою прецизійної голки вводиться один сперматозоїд за допомогою методу, який називається ІКСІ.

Крок 4

Повний хромосомний скринінг (CCS) з використанням секвенування наступного покоління (NGS)

Повний хромосомний скринінг (ПХС) буде виконаний для збалансування сім’ї або для скринінгу будь-яких хромосомних аномалій. через 3-5 днів після вилучення яйцеклітин з кожного ембріона береться біопсія і досліджується в генетичній лабораторії. Стан здоров’я та стать ембріонів визначаються та обговорюються з вами перед перенесенням ембріонів.

Крок 5

Перенесення ембріонів

Перенесення ембріонів – це незначна процедура, яка не потребує седації і зазвичай проводиться під контролем УЗД. Після процедури контролюється рівень гормонів за допомогою аналізу крові, щоб підтвердити вагітність через 10-12 днів.

Висновок

Ми можемо допомогти вам зробити вашу процедуру успішною, причому за зниженою вартістю.

Якщо вас цікавить ЕКЗ з підбором статі в Дубаї або будь-яка інша процедура допоміжних репродуктивних технологій, ви можете зв’язатися з координатором. Наші послуги також доступні для іноземних пацієнтів.

1

Coordinatrice

Залиштенам свої контактні дані за допомогою форми. Наш координатор зв’яжеться з вами через Whatsapp або електронну пошту для проведення безкоштовної попередньої діагностики.

2

Médecin

Якщо лікар зможе задовольнити ваші потреби, ми надішлемо вам безкоштовну персоналізовану пропозицію без жодних зобов’язань.

І якщо ви погодитеся, ми організуємо для вас: таксі, готель, лікування, ліки та чудову екскурсію по Дубаю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️