ЕКЗ-IPD на Кіпрі: вибір статі дитини

п'ять кіпрських варіантів вибору статі дитини 1
Написано Maria

Нові методи медикаментозної репродукції (MAP) тепер дозволяють клінікам репродуктивної медицини на Кіпрі обирати стать вашої дитини ще до того, як ви завагітнієте.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ЕКЗ PGD на Кіпрі з вибором статі дитини та допомагає записатися на операцію в клініку з хорошою репутацією. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна ЕКЗ PGD на Кіпрі з вибором статі

Ціна ЕКЗ зі статевим підбором на Кіпрі починається від 5000 євро. Залежно від ваших потреб, пакет “все включено” може варіюватися від 3000 до 8500 євро.

ПроцедураЦіна в євро
ЕКЗ (ICSI)3000 €
ЕКЗ з донацією сперми4000 €
ЕКЗ з донацією яйцеклітин5000 €
ЕКЗ з донацією ембріонів6250 €
Тандемне ЕКЗ6500 €
ЕКЗ методом ROPA5250 €
PGD: вибір статі (PGT-A 5 хромосом) 2000 €

Пара може вже мати дітей, але вони можуть захотіти вибрати стать наступної дитини з міркуваньсімейного балансу. Деякі пари хочуть мати лише одну дитину, і вони можуть захотіти вибрати стать цієї дитини.

З іншого боку, пара може захотіти вибрати стать дитини, щоб запобігти генетичним захворюванням. Вибір статі вашої дитини може потенційно зменшити ймовірність того, що вона страждатиме від генетичного захворювання. Тут, на Кіпрі, ми можемо визначити стать ембріона ще до його імплантації в матку.

Навіть якщо у вас немає проблем з безпліддям і ви здатні завагітніти природним шляхом самостійно, вибір статі вимагатиме від вас проходження тесту на безпліддя. Це дозволить нашим фахівцям визначити протокол лікування, який найкраще підійде саме вам. Це найважливіший етап передпроходженням процедури ЕКЗ на Кіпрі.

Необхідна інформація

  • Вік пацієнта;
  • Історія зачаття;
  • На другий або третій день менструації слід оцінити рівень гормонів пацієнтки і провести ультразвукове сканування для визначення кількості антральних фолікулів;
  • Аналіз сперми чоловіка-партнера.

Після обстеження на Кіпрі ми зможемо скласти відповідний протокол лікування для оптимізації результатів вашого ЕКЗ з підбором статі.

Існує ряд переваг у проведенні ЕКЗ PGD на Північному Кіпрі,

  • Якщо пацієнти бажають пройти один з тестів PGT-A і NGS, ми можемо побачити стать ембріонів за допомогою цих тестів і пояснити пацієнтові, скільки здорових ембріонів чоловічої і жіночої статі є в наявності. Потім пацієнти можуть вибрати стать будь-якого здорового ембріона, що дозволено правилами ЕКЗ Департаменту охорони здоров’я Північного Кіпру.
  • Нам дозволено проводити протокол ЕКЗ для жінок віком до 55 років (у більшості країн ЄС ЕКЗ дозволено до 46 років).
  • Нам також дозволено проводити перенесення до 3 ембріонів. Кількість ембріонів для перенесення визначається спільно пацієнтом і нашим лікарем.
  • Для проходження процедури ЕКЗпарам не обов ‘язково перебувати у шлюбі.
  • Ціни на лікування ЕКЗ дуже конкурентоспроможні в порівнянні з європейськими, американськими та канадськими.
  • Як острів у Середземному морі, Північний Кіпр оточений безліччю красивих берегових ліній, має 20 піщаних пляжів і понад 300 сонячних днів на рік.

Читайте наше досьє: ЕКЗ з вибором статі дитини в Туреччині

Наша медична команда

Показники успішності

Завдяки досвіду наших лікарів, новітнім методам допоміжних репродуктивних технологій, різноманітній мережі донорів (яйцеклітин, сперматозоїдів та ембріонів) та персоналізованим варіантам лікування, рівень успішності мікроін’єкцій та ЕКЗ в нашій лікарні становить від 70 до 80%. (Результати програми донорства 2019-2021 років).

ЛГБТ-ЛІКАРНЯ.

Ми також пишаємося тим, що є дружніми до ЛГБТК і однією з перших лікарень на Північному Кіпрі, яка отримала сертифікат якості. Ми пропонуємо багато варіантів лікування ЕКЗ для пар геїв/лесбійок та одиноких жінок.

Якою мовою ми говоримо?

Наші координатори по роботі з пацієнтами вільно володіють турецькою, іспанською, англійською, німецькою, французькою, італійською, перською, арабською та албанською мовами.

Методи вибору статі

У клініках репродуктивної медицини на Кіпрі існує два різних методи визначення статі:

Сортування сперми MicroSort

MicroSort – це запатентована технологія, яка дозволяє сортувати сперматозоїди.

Х-хромосома відповідає за продовження роду жіночої статі, а Y-хромосома – за продовження роду чоловічої статі.

MicroSort – це механічна процедура, яка розділяє сперматозоїди на два окремих відсіки: ті, що несуть Х-хромосому, і ті, що несуть Y-хромосому. Після завершення процедури MicroSort високоякіснийзразок сперми використовується в циклі ЕКЗ для отримання ембріонів бажаної статі.

Точність цього методу становить близько 75% для вибору чоловічої статі і близько 90% для вибору жіночої статі.

Однією з переваг технології MicroSort є те, що вона дозволяє нам запропонувати вибір статі за допомогою неінвазивних циклів ВМІ. Цикли ВМІ вимагають набагато м’якшого медикаментозного режиму і не потребують жодних хірургічних втручань. Можливість обрати стать дитини без будь-яких інвазивних процедур є гарним варіантом для більшості пар.

Однак слід пам’ятати, що MicroSort IUI найкраще підходить для молодих пар у віці до двадцяти років, і що загальний показник успішності вагітностей за допомогою циклів IUI становитиме близько 25%. Це недорогий і неінвазивний варіант, але його показники успішності не будуть такими ж високими, як при ЕКЗ.

Вартість вибору статі на Кіпрі

Мікросортування з внутрішньоматковою ін’єкцією

Це найменш інвазивний варіант вибору статі для молодих, фертильних пар, які бажають визначити стать своєї наступної дитини з метою сімейного балансу. Технологія сортування сперми MicroSort поєднується звнутрішньоматковою інсемінацією ( ВМІ), щоб допомогти парам зачати дитину бажаної статі.

Ціна MicroSort з внутрішньоматковою інсемінацією на Кіпрі становить 3 000 євро.

MicroSort з ЕКЗ

При цьому варіанті лікування процес сортування сперми завжди однаковий. Зразок сперми сортується на клітини-носії X і Y. У цьому випадку, коли пацієнти проходять цикл ЕКЗ, з яєчників вилучаються зрілі яйцеклітини, які запліднюються в лабораторії відсортованим зразком сперми.

Ціна MicroSort з ЕКЗ на Кіпрі становить 4200 євро.

MicroSort з ЕКЗ і PGD

MicroSort з ЕКЗ / PGD – це варіант лікування, який ми рекомендуємо пацієнтам старшого віку. Старіючий ооцит може мати проблеми, включаючи мітохондріальну дисфункцію, анеуплоїдію та епігенетичні зміни. Щоб переконатися, що ваші ембріони не страждають від хромосомної анеуплоїдії (аномалії), пацієнтам старше 30 років рекомендується пройти PGD-скринінг.

Ціна MicroSort при ЕКЗ на Кіпрі становить 6 200 євро.

Успіх ЕКЗ з підбором статі на Кіпрі

Успіх сильно залежить від віку пацієнтки, функції яєчників і аналізу сперми чоловіка-партнера. Чим вищий вік, тим нижчий успіх будь-якої форми лікування безпліддя.

Отже, відсоток успіху для пацієнтів віком до 35 років значно вищий, ніж для пацієнтів більш зрілого біологічного віку.

Висновок

Ми можемо допомогти вам зробити вашу процедуру на Кіпрі успішною, причому за зниженою вартістю.

Якщо вас цікавить ЕКЗ з підбором статі на Кіпрі або будь-яка інша процедура допоміжних репродуктивних технологій, зв’яжіться з координатором. Наші послуги також доступні для іноземних пацієнтів.

1

Coordinatrice

Залиште нам свої дані за допомогою форми. Наш координатор зв’яжеться з вами через Whatsapp або електронну пошту для проведення безкоштовної попередньої діагностики.

2

Médecin

Якщо лікар зможе задовольнити ваші потреби, ми надішлемо вам безкоштовну індивідуальну пропозицію без будь-яких зобов’язань.

І якщо ви погодитеся, ми організуємо для вас: таксі, готель, лікування ЕКЗ PGD, медикаменти і приємну екскурсію по Кіпру.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️