ЕКЗ ІКСІ в Туреччині

fiv icsi ціна 1
Написано Manuella

У Туреччині існує більш сучасна і більш ефективна методика: ЕКЗ з ІКСІ, при якій сперматозоїди вводяться в яйцеклітину за допомогою штучної інсемінації.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ЕКЗ ІКСІ в Туреччині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує ЕКЗ ІКСІ в Туреччині?

Середня вартість ЕКЗ ICSI в Туреччині в Стамбулі становить 2200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 400 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
ЕКЗ ІКСІ2200 €

Що таке ЕКЗ ICSI?

Екстракорпоральне запліднення в Туреччині – добре відомий метод лікування безпліддя. Для пар, які намагаються мати дітей і з певних причин не можуть цього зробити, лікування ЕКЗ в Туреччині пропонує унікальну можливість: зачаття поза організмом людини.

Хоча цей підхід до ЕКЗ широко відомий, в Стамбулі також доступна більш сучасна і ефективна методика: ЕКЗ за допомогою ІКСІ. У назві цієї процедури ICSI розшифровується як інтрацитоплазматична ін’єкція сперматозоїдів, що означає, що сперматозоїди вводяться в яйцеклітину шляхом штучного запліднення. Таким чином, ця методика дає більше шансів на успішне запліднення і народження дитини.

Чоловіче безпліддя або виробництво неякісної сперми є причиною близько 40-50% проблем з фертильністю у всьому світі. Екстракорпоральне запліднення за допомогою ІКСІ проводиться з еякульованої сперми, відібраної за наявністю дрібних цитоплазматичних крапель, коли у чоловіка-партнера діагностовано важку форму чоловічого безпліддя.

Підготовка

ЕКЗ за допомогою ІКСІ в Туреччині не передбачає складної підготовки. Пацієнтці дадуть препарат для лікування безпліддя, який індукує вироблення яйцеклітин, і проведуть аналізи крові. Тим часом чоловіки здають спермограму.

Цей тест передбачає здачу зразка сперми, який лабораторія проаналізує, щоб визначити кількість, розмір і форму сперматозоїдів, щоб зрозуміти, чи є сперма партнера достатньо якісною, щоб бути корисною для штучної інсемінації. Якщо це не так, то в якості рішення може розглядатися донорська сперма.

Як це відбувається

Перший етап ЕКЗ за допомогою ІКСІ передбачає забір яйцеклітин і сперматозоїдів. У випадку зі сперматозоїдами, чоловік може зробити зразок самостійно. Якщо це неможливо, може знадобитися хірургічний забір.

Після того, як яйцеклітини і сперматозоїди отримані, лікарі проводять штучну інсемінацію. Пацієнтці вводять гормони, такі як прогестерон, щоб підготувати її матку до виношування дитини. На завершальному етапі, через 2-5 днів, щойно зачаті ембріони імплантуються в організм жінки.

Таким чином, процес є таким же, як і при звичайному ЕКЗ, за винятком того, що якщо початковий аналіз сперми показує, що сперматозоїди слабкі або пошкоджені, може бути використано ЕКЗ з процедурою ІКСІ. Під час цієї процедури технік вводить сперматозоїди безпосередньо в яйцеклітину. Всі інші етапи відбуваються так само, як і при звичайному ЕКЗ.

Читайте нашу статтю на тему: ЕКЗ з вибором статі дитини в Туреччині

Відновлення

Після ЕКЗ за допомогою ІКСІ в Туреччині немає відновлювального періоду. Якщо запліднення in vitro не вдалося, новий цикл починається через кілька тижнів, як і у випадку зі звичайним ЕКЗ.

Ризики

ЕКЗ за допомогою ІКСІ в Туреччині не пов’язане з жодними ризиками або ускладненнями. Процедура ICSI не є інвазивною, за винятком випадків, коли сперма повинна бути вилучена з організму чоловіка-партнера.

Побічні ефекти

Ін’єкції гормонів також використовуються як частина лікування ЕКЗ за допомогою ІКСІ в Туреччині і можуть викликати невеликий набряк у жінки, але це не є дійсно неприємним досвідом. Крім цього, немає ніяких побічних ефектів від ЕКЗ за допомогою ІКСІ.

Відсоток успішності

Говорячи про успішність ЕКЗ за допомогою процедури ІКСІ, необхідно розрізняти успішність запліднення і успішність народження дитини. В результаті ЕКЗ за допомогою ІКСІ успішно запліднюються 50-80% яйцеклітин. Однак, як і у випадку зі стандартним екстракорпоральним заплідненням, частота настання вагітності та пологів при ЕКЗ з ІКСІ залежить від віку жінки-партнера.

Для жінок віком до 35 років показник успішності ЕКЗ за допомогою ІКСІ може досягати 48%, тоді як для жінок віком 42 роки і старше. Рівень успіху оцінюється приблизно в 7%. Крім того, звичайна вагітність має ризик вроджених вад розвитку від 1,5 до 3%. ЕКЗ із застосуванням методу ІКСІ має певний ризик вроджених аномалій, але це трапляється рідко.

До і після

ЕКЗ з ІКСІ в Туреччині збільшує ймовірність запліднення яйцеклітини і, отже, можливість того, що ви станете щасливими батьками після лікування безпліддя, як показують багато історій успіху ЕКЗ з ІКСІ.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️