Ціна ЕКЗ ІКСІ в Іспанії

fiv icsi іспанія 1
Написано Émilie

Лікування безпліддя за допомогою ІКСІ застосовується тоді, коли інші методи лікування безпліддя виявилися неефективними. Якщо звичайні цикли ЕКЗ не дають результатів, для подолання проблем безпліддя використовують ІКСІ.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ЕКЗ ICSI в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна ЕКЗ ІКСІ в Іспанії

Середня вартість ЕКЗ ІКСІ в Іспанії становить 3 100 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2900 євро до 3300 євро.

ПроцедураЦіна в євро
ЕКЗ ІКСІ в Іспанії3100 €

Що таке інтрацитоплазматична ін’єкція сперматозоїдів (ICSI )?

Безпліддя – це складний стан, який може призвести до сексуальної дисфункції, тривоги, депресії та соціальної ізоляції. Коли пара страждає від безпліддя, вона не може зачати або виносити вагітність, навіть якщо має регулярні статеві стосунки протягом дванадцяти місяців поспіль.

Чоловіки і жінки можуть нести однакову відповідальність за нездатність зачати дитину. Безпліддя можна вилікувати, адаптуючи різні методи лікування безпліддя. Якщо лікування внутрішньоматковою інсемінацією (ВМС) виявилося невдалим, у вас все ще є можливість пройти процедуру ЕКЗ за допомогою ІКСІ в Іспанії

Інтрацитоплазматична ін’єкція сперматозоїдів – це розширений метод екстракорпорального запліднення і форма допоміжних репродуктивних технологій. Вона використовується як додатковий метод до екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) для лікування проблем і розладів безпліддя.

Лікування безпліддя методом ІКСІ застосовується, коли інші методи лікування безпліддя не дали результату. Якщо звичайні цикли ЕКЗ не дають результатів, ІКСІ використовується для лікування проблем безпліддя, пов’язаних з чоловічим фактором. При процедурі ІКСІ сперматозоїд вводиться безпосередньо в яйцеклітину для запліднення методом ЕКЗ. Лікування ІКСІ застосовується у випадках, коли проблеми є у чоловіка-партнера:

  • Низька кількість сперматозоїдів
  • Погана якість сперми
  • Проблеми з еякуляцією
  • Наявність високого рівня антитіл у спермі
  • Невдачі традиційних циклів ЕКЗ
  • Надзвичайно високий відсоток морфологічно аномальних сперматозоїдів

ЕКЗІКСІ в Іспанії

В Іспанії інтрацитоплазматична ін’єкція сперматозоїдів (ІКСІ) коштує набагато дешевше, ніж в інших європейських країнах. Різні дослідження і статистичні дані показують, що безплідні пари в Європі вважають вартість ЕКЗ ІКСІ в Іспанії надзвичайно доступною.

Екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ) в порівнянні з інтрацитоплазматичною ін’єкцією сперматозоїдів (ІКСІ)

Для пацієнта екстракорпоральне запліднення та інтрацитоплазматична ін’єкція сперматозоїдів – це ті ж самі процедури, що і для лікування безпліддя. Медичною мовою звичайне ЕКЗ – це лікування, при якому сперматозоїд запліднює яйцеклітину природним шляхом, тоді як ІКСІ – це додатковий метод до ЕКЗ, спрямований на лікування чоловічого фактору безпліддя. Лікування ІКСІ відбувається в лабораторіях під наглядом спеціалістів з лікування безпліддя.

  • Зразок сперми забирається з чоловічого придатка яєчка, а яйцеклітини витягуються з матки.
  • Потім сперматозоїд вводиться в яйцеклітину за допомогою крихітної скляної голки.
  • Запліднену яйцеклітину зберігають для спостереження, щоб дати їй можливість рости і розвиватися.
  • Ембріон успішно імплантується в матку, щоб підвищити шанси на зачаття.

Вартість препаратів для лікування безпліддя, аналізів крові та ультразвукових досліджень

Перед тим, як відправитися в центр ЕКЗ в Іспанії, пацієнти повинні поцікавитися вартістю ЕКЗ ICSI в Іспанії. Більшість центрів ЕКЗ в Іспанії включають медикаменти для лікування безпліддя, медичні консультації, лабораторні аналізи, ультразвуковий моніторинг та аналізи крові у вартість пакету послуг ЕКЗ ІКСІ. У той же час, деякі інші центри ЕКЗ в Іспанії мають свої власні правила щодо вартості ЕКЗ ІКСІ в Іспанії, які можуть варіюватися від клініки до клініки.

Фактори, що впливають на вартість ЕКЗ ІКСІ в Іспанії

Вартість лікування ЕКЗ ІКСІ в Іспанії залежить від використання процесу ІКСІ, якості ембріонів, наявності пухлин фіброміоми, захворювань яєчників і тривалості безпліддя у пари. Це також включає використання донорських яйцеклітин або сперми, досвід і кваліфікацію ембріолога і тип випадку безплідної пари.

Рівень успішності ЕКЗ ІКСІ в Іспанії

Показник успішності ЕКЗ ІКСІ в Іспанії може становити в середньому 30%. Якщо відсоток успішності лікування збільшується, це призведе до збільшення вартості ЕКЗ ІКСІ в Іспанії. Інші фактори, які можуть вплинути на вартість ЕКЗ ІКСІ в Іспанії включають досвід гінеколога, історію вагітності та викиднів і, найголовніше, відгуки пацієнтів.

Переваги лікування ЕКЗ та ІКСІ

Кожен метод лікування безпліддя має свої унікальні переваги. Те ж саме можна сказати і про лікування ЕКЗ за допомогою ІКСІ. ЕКЗ за допомогою ІКСІ є найбільш корисним для безплідної пари, яка зазнала невдач у традиційних циклах ЕКЗ, низька кількість сперматозоїдів, що призводить до неможливості зачаття, погана рухливість сперматозоїдів, спроби завагітніти після вазектомії, фізична блокада та інші подібні проблеми з безпліддям.

Чого не слід робити

  • Куріння: лікар-репродуктолог радить парі кинути палити перед початком циклу лікування ЕКЗ ІКСІ. Куріння має драматичний вплив на яйцеклітину жінки і є токсичним.
  • Вживання алкоголю: слід уникати вживання алкоголю під час зачаття, під час вагітності та аж до пологів.

Ризики ЕКЗ ICSI

  1. Багатопліднавагітність: безплідні пари, які використовують ІКСІ як додатковий метод лікування до ЕКЗ, мають підвищений ризик багатоплідної вагітності. За даними фахівців центрів ЕКЗ в Іспанії, ймовірність народження двійні становить 30-35%, а трійні і більше – 5-10%. Багатоплідна вагітність може призвести до таких ускладнень, як гестаційний діабет, високий кров’яний тиск, кесарів розтин і передчасні пологи.
  2. Ризик вроджених вад розвитку: Хоча ризик вроджених вад розвитку у дитини, зачатої за допомогою ICSI, нижчий, пари повинні бути проінформовані про цей ризик перед відвідуванням центрів ЕКЗ в Іспанії. Ризики, пов’язані з вродженими вадами розвитку, включають гіпоспадію та аномалії статевих хромосом.
  3. Пошкодження яйцеклітини: існує ймовірність пошкодження яйцеклітини під час ін’єкції сперми, що може призвести до аномального росту і розвитку нащадків.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️