ЕКЗ в Іспанії з донорством яйцеклітин

донорство яйцеклітин іспанія 1
Написано Erika

Все, що потрібно знати про ЕКЗ та донорство яйцеклітин в Іспанії! Яка середня ціна в Барселоні? Наші поради для успішного ЕКЗ та донорства яйцеклітин в Іспанії.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ЕКЗ з донацією яйцеклітин в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Вартість ЕКЗ з донорськими яйцеклітинами в Іспанії

Середня вартість ЕКЗ з донорськими яйцеклітинами в Іспанії в Барселоні становить 3800 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 3500 євро до 4200 євро.

КАРТАЦіна в євро
ЕКЗ ICSI3100 євро
ЕКЗ ІКСІ Донорство яйцеклітин3800 євро
ЕКЗ ІКСІ Подвійна донація яйцеклітин4100 євро
ЕКЗ ІКСІ Донорство сперми3200 євро
Донорство сперми800 євро
Вітрифікація яйцеклітин2600 євро
Штучна інсемінація1000 євро
Донорство ембріонів3150 євро
Методика ROPA (спільне материнство)5 000 євро
Гарантована або компенсованавагітність 15 000 євро

Що таке донорство яйцеклітин?

Донорство яйцеклітин в Іспанії в Барселоні – це процес, при якому жінка, зазвичай молода, надає яйцеклітини (яйцеклітини, ооцити) іншій людині і / або її партнеру з метою допоміжної репродукції, щоб реципієнтка яйцеклітин могла народити дитину від свого партнера або з використанням сперми донора.

Як відбувається процес донорства яйцеклітин?

Процес донорства фертильних яйцеклітин передбачає вилучення яйцеклітин у жінки, яєчники якої функціонують нормально. Після вилучення яйцеклітини запліднюються в лабораторії екстракорпорального запліднення (ЕКЗ) спермою партнера пари-реципієнта або, в деяких випадках, спермою донора.

Після запліднення в лабораторії і росту ембріонів протягом 3 або 5 днів, отримані ембріони переносяться в матку жінки, яка бажає виносити дитину. Якщо вагітність настає, жінка-реципієнт стає матір’ю, яка виношує дитину, що розвивається, протягом всієї вагітності та пологів – з усією радістю цього досвіду.

Завдяки донорству яйцеклітин як методу лікування безпліддя, тисячі пар змогли стати батьками за допомогою Інституту. Пара може вирішити знати особу жінки, яка жертвує яйцеклітини, і навпаки, або ж сторони можуть зберегти анонімність. Іноді жінка просить сестру, племінницю або молодшу подругу здати яйцеклітини для неї.

ЛікуванняЦіни в Іспанії
ЕКЗ з власними яйцеклітинами4 100 євро
ЕКЗ з донорськими яйцеклітинами5900 євро
Медична консультація130 євро
Донорська сперма400 євро
Перенесення замороженого ембріона1300 євро

Що таке донорство яйцеклітин?

Процедура донорства яйцеклітин пропонує пацієнтці можливість використовувати донорські яйцеклітини під час циклу екстракорпорального запліднення. Більшість клінік пропонують програми, розроблені для роботи з донором яйцеклітин або для використання заморожених донорських яйцеклітин з банку яйцеклітин.

Ці пакети відрізняються за обсягом послуг і ціною залежно від типу донора (відомий чи невідомий, перевірений чи неперевірений), а також від того, чи використовують пацієнти заморожені яйцеклітини з банку яйцеклітин чи ні. При використанні банку донорських яйцеклітин вартість партії яйцеклітин (включаючи компенсацію донору та пошук) зазвичай не включається в пакет лікування.

Наша медична команда

Донорство сперми та заморожування яйцеклітин

Клініки, що спеціалізуються на MAP в Барселоні, допоможуть вам знайти донора сперми або яйцеклітин, який підходить саме вам. У клініках є сотні заморожених донорів сперми та яйцеклітин на вибір. Широкий вибір рас, етнічних груп та фенотипів можна дослідити та вільно переглянути.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️