Invisalign в Туреччині

invisalign ціна Туреччина 1
Написано Laurence

Елайнери Invisalign використовуються в Туреччині для лікування неправильного вирівнювання або проблем з розташуванням між зубами.

NaykrashchaKlinika.com інформує про елайнери в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів . Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує елайнери в Туреччині?

Середня вартість елайн-лікування елайнерами в Туреччині в Стамбулі становить 1 800 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,600 до €2,000.

ПроцедураЦіна Туреччина
Invisalign1800 €

Invisalign в Туреччині

Немає необхідності витрачати купу грошей на лікування зубів у Туреччині. Стамбул – ідеальне місце для отримання якісного та доступного лікування зубів. Турецькі лікарі відомі своїми успіхами у всьому світі.

Наша клініка – одна з небагатьох клінік, яка лікує і піклується про пацієнтів індивідуально. Ми не приймаємо групи пацієнтів і не лікуємо їх партіями. Ми вважаємо, що це знижує якість лікування і комфорт пацієнтів.

Наші лікарі – досвідчені, висококласні фахівці у своїй галузі. Перед тим, як ви приїдете до Туреччини, наш відділ по роботі з іноземними пацієнтами і наші лікарі зроблять все можливе, щоб точно визначити вартість вашого лікування. Так що ніяких розчарувань, ніяких сюрпризів в нашій клініці!

Що таке Invisalign?

Елайнери Invisalign в Туреччині використовуються для усунення нерівностей або проблем з розташуванням між зубами. Зубні пластинки можна легко зняти протягом дня. Елайнери Invisalign є альтернативою металевим брекетам для дорослих. Зняття брекетів позитивно впливає на якість повсякденного життя.

Металеві брекети, які часто є вибором, були замінені елайнерами Invisalign протягом багатьох років. Використовуючи Invisalign в Туреччині, ви можете насолоджуватися всіма перевагами металевих брекетів.

Основна перевага Invisalign полягає в тому, що їх не видно ззовні, оскільки пластинки прозорі. Зокрема, молоді пацієнти можуть не оцінити зовнішній вигляд брекетів. З Invisalign цей недолік зникає.

Як відбувається процес лікування?

Перед виготовленням пластинок в нашій клініці проводиться цифрове сканування за допомогою iTero Element 2 (оригінальний продукт Invisalign для 3D-сканування). Наш спеціаліст-ортодонт визначає тривалість та кількість пластинок, необхідних для лікування.

Здійснюються виміри ротової порожнини, які передаються в партнерську лабораторію Invisalign. Рухи зубів досліджуються за допомогою методів моделювання, і прозорі пластинки виготовляються на кожні 0,5 мм переміщення. Після завершення лікування елайнери прикріплюють дроти до внутрішньої сторони зубів. Однак ці дроти досить тонкі і маленькі, їх не видно ззовні.

Які особливості Invisalign?

  • Invisalign необхідно носити 20 годин на добу. Знімні пластинки роблять їх дуже простими у використанні в повсякденному житті.
  • Вони легко чистяться. Invisalign можна чистити протягом дня за допомогою води та зубної щітки.
  • Invisalign не має негативного впливу на мовлення. Перші кілька днів може знадобитися процес звикання, але в подальшому пластинки не викликають ніякого дискомфорту.
  • Прийом їжі та напоїв не викликає жодних проблем. Ви можете легко знімати тарілки під час їжі.
  • Пластинки також мають перевагу в тому, що вони дуже безболісні в порівнянні з металевими брекетами.

Як довго триває лікування?

Вам потрібно лише один раз відвідати нашу клініку, щоб отримати план лікування та цифровий 3D-знімок. Потім або ми відправляємо пластинки у вашу країну, або ви забираєте їх з нашої клініки протягом 2 або 3 днів після того, як вони будуть підготовлені.

Тривалість самого лікування залежить від структури та положення зубів. Наш фахівець визначить тривалість лікування, і пластинки будуть підготовлені відповідно до цього. Але справедливо буде сказати, що 60% лікування завершуються в термін від 3 до 12 місяців.

Чому наші ціни доступніші, ніж у місцевих стоматологів?

Запевняємо вас, що ми використовуємо стоматологічні матеріали найвищої якості, ідентичні або кращі за ті, що використовує ваш місцевий стоматолог. Крім того, як ви знаєте, кожна країна має різну вартість життя. У Туреччині, наприклад, вартість життя дуже низька.

Як наслідок, зарплати лікарів, витрати клініки (оренда та комунальні послуги) і податкові ставки також нижчі. Ця ситуація стає перевагою для наших пацієнтів, і ми можемо надавати високоякісне лікування за доступними цінами.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️