Invisalign в Тунісі

Ціна invisalign туніс 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про елайнери в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішного лікування елайнерами в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує проInvisalign в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на елайнери в Туніс

Середня вартість елайн-лікування елайнерами в Тунісі становить 2,000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,600 до €2,400.

ПроцедураЦіна Туніс
Invisalign2000 €

Що таке Invisalign?

Хоча ви знаєте, які переваги брекет-системи можуть мати для вашої впевненості та довгострокового здоров’я зубів, ви можете соромитися мати повний рот металу.

Альтернативою незнімним металевим брекетам є Invisalign в Тунісі, але це може бути набагато дорожче. Щоб заощадити гроші, ви можете дізнатися, чи можна отримати дешеві елайнери Invisalign.

Що потрібно знати, перш ніж вибрати Invisalign

Перш ніж зробити вибір між елайнерами Invisalign в Тунісі і металевими брекетами, важливо знати основні відмінності. Звичайно, одна з помітних відмінностей полягає в тому, що елайнери Invisalign прозорі і практично непомітні для оточуючих.

Однак майте на увазі, що деяким пацієнтам з елайнерами Invisalign потрібні брекети на зубах, які можуть бути видимими. Хоча ортодонти виготовляють ці композитні брекети під колір ваших зубів, вони можуть бути помітними в залежності від того, де вони встановлені в ротовій порожнині.

Додатковою перевагою Invisalign є те, що вона вимагає меншої кількості хірургічних візитів. Під час першого візиту лікар-ортодонт пояснить, як користуватися елайнерами Invisalign, і видасть вам кілька комплектів прозорих кап, які ви будете змінювати самостійно в певні дні.

Хоча це і є перевагою, це також означає, що вам потрібно буде проявити активність і зробити все необхідне, щоб лікування було успішним.

Вам також необхідно забезпечити носіння елайнерів 20-22 години на добу. Це означає, що ви не будете годинами потягувати чай, довго обідати з друзями, а потім насолоджуватися улюбленою пляшкою вина під час перегляду телевізора.

Якщо ви будете робити все це протягом одного дня, ви, ймовірно, будете носити елайнери менше 20 годин, що заважатиме вашому лікуванню.

Ціна брекетів Invisalign

Ціна Invisalign варіюється від пацієнта до пацієнта і залежить від таких факторів, як тривалість і складність лікування. Пацієнтам Invisalign потрібно кілька пластикових кап, по одній для кожного етапу лікування, які поступово змінюють положення зубів. Якщо ваше лікування складне, вам, ймовірно, знадобиться кілька кап, щоб перемістити зуби в потрібне положення.

Для того, щоб спланувати лікування елайнерами від початку до кінця, необхідно зробити рентгенівські знімки та скани ротової порожнини. Потім ці знімки надсилаються в лабораторію, де за допомогою 3D-друку виготовляються індивідуальні капи.

Звичайно, вартість послуг лабораторії додає до ціни лікування, особливо якщо вам потрібна велика кількість кап.

Недорога альтернатива Invisalign

Якщо ціна Invisalign занадто висока для вашого бюджету, є багато альтернатив. Однією з таких альтернатив є металеві брекети, які, як правило, дешевші, ніж невидимі капи.

Якщо ви боїтеся металевих брекетів лише через те, як вони виглядають, майте на увазі, що ще ніколи не було кращого часу для носіння брекетів. Через Covid більшість з нас прикривають рот масками, що робить неможливим визначити, чи є у когось брекети чи ні.

Якщо ви носите маску на людях, можливо, не варто витрачати додаткові гроші на Invisalign, оскільки ніхто не помітить ваші металеві брекети.

Якщо самодисципліна не є вашою сильною стороною, металеві брекети можуть бути кращим варіантом для вас, незалежно від ціни, оскільки вони носяться 24/7.

Вам не доведеться підраховувати, скільки годин ви носили їх щодня, і вам не доведеться турбуватися про їх втрату. Більше того, ваш ортодонт буде відвідувати вас приблизно раз на місяць, щоб внести необхідні корективи у ваші капи.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️