Ціна капи Invisalign в Угорщині

prix invisalign hongrie pas chere 1
Написано Émilie

Також відома як лікування Clear-Aligner®, Invisilign® в Угорщині є непомітною альтернативою традиційним брекетам, які використовуються для корекції та вирівнювання зубів, покращуючи при цьому посмішки пацієнтів.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про Invisalign в Угорщині та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна кап Invisalign в Угорщині

Середня вартість капи Invisalign в Угорщині становить 5 000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 4 500 до 5 500 євро.

ПроцедураЦіна Угорщина
Капа Invisalign5000 €

Що таке капи Invisalign?

Також відома як процедура Clear-Aligner®, Invisilign® в Угорщині є непомітною альтернативою традиційним брекетам, які використовуються для коригування та вирівнювання зубів, покращуючи при цьому посмішки пацієнтів. Використовуючи виготовлені на замовлення, практично непомітні та знімні пластикові капи з гладкої пластмаси, стоматологи в Будапешті встановлюють елайнери Invisalign® на зуби, забезпечуючи їх поступове переміщення та корекцію.

Invisalign® виготовляє прозорі капи – продукт складається з серії комп’ютерно створених кап, які підганяються під зуби пацієнта. Змінюючи капи кожні два-три тижні, зуби пацієнта поступово вирівнюються правильно. Капи легко знімаються протягом усього лікування, що дозволяє пацієнтові нормально чистити зуби, митися і харчуватися. У порівнянні з традиційними брекетами, тут немає металевих скоб, а елайнери майже непомітні неозброєним оком.

За допомогою цієї процедури можна виправити проміжки між зубами, перехресний прикус, відкритий прикус, скупченість зубів і глибокий прикус.

Що включає в себе процедура

Invisalign® стала дуже популярною альтернативою. На відміну від металевих брекетів, які залишаються скріпленими з зубами протягом тривалого періоду часу. Invisalign® – це серія знімних кап із прозорого пластику, які направляють зуби в правильне положення і вирівнюють їх. Використання Invisalign® має й інші переваги:

  • Комфорт – оскільки вони виготовлені з тонкого, гнучкого пластику, вони не подразнюють м’які тканини у роті, на відміну від металевих брекетів та їхніх металевих дротів.
  • Краща гігієна порожнини рота та вибір їжі – у будь-який момент під час лікування ви можете зняти капи, щоб мати змогу їсти та чистити зуби щонайменше двічі на день.
  • Непомітнийзовнішній вигляд – Invisalign – це невидимий пластиковий матеріал, який залишається непомітним на ваших зубах після того, як ви його використаєте.
  • Захист від скреготу зубами – її також можна використовувати як нічну капу, щоб захистити зуби від надмірного скреготу.

Важливо знати, що хоча Invisalign® є альтернативою традиційним брекет-системам, вона підходить не всім. Прозорі капи, як правило, використовуються для пацієнтів з помірно скупченими зубами або незначними проблемами з відстанню між зубами. Крім того, оскільки вони виготовляються на замовлення, щоб щільно прилягати, їх найкраще використовувати для дорослих або підлітків. Пацієнтам з більш серйозними проблемами з проміжками між зубами і скупченістю зубів, включаючи пацієнтів з перекриттям, недокусом або перехресним прикусом, знадобиться більш складне лікування.

Перед початком лікування необхідно проконсультуватися з лікарем-ортодонтом. Під час цієї консультації ви пройдете ряд тестів, включаючи рентгенівські знімки, цифрове сканування зубів або фотографії, щоб визначити ваш діагноз і спланувати лікування. Кінцевою метою є отримання здорового прикусу з правильним співвідношенням верхніх і нижніх зубів.

Після того, як всі тести будуть проведені, спеціалізоване комп’ютерне програмне забезпечення буде використано для розробки плану переміщення ваших зубів з їх поточного положення в найкраще можливе положення. Капа Invisalign в Угорщині створюється за допомогою комп’ютера, який виготовляє спеціально розроблені для вас капи світлого кольору. Капи будуть змінюватися кожні два-три тижні, що дозволить вашим зубам вирівнятися. Вам також потрібно буде використовувати їх протягом двадцяти-двадцяти двох годин на добу. Оскільки встановлення елайнерів Invisalign в Угорщині є нехірургічним методом, анестезія не потрібна протягом всієї процедури.

Тривалість перебування в Угорщині

Оскільки це неінвазивна процедура, ви можете повернутися у відпустку одразу після отримання перших прозорих елайнерів. Однак важливо, щоб ви продовжували відвідувати свого ортодонта в Угорщині. Вам потрібно буде відвідати стоматолога кілька разів протягом вашого перебування, тому ви повинні прагнути залишитися в Угорщині якомога довше, причому два тижні – це абсолютний мінімум.

Час відновлення елайнерів Invisalign в Угорщині

Кількість прозорих кап, які ви використовуєте, залежить від складності вашого плану лікування. На першому етапі використання елайнерів очікуйте деякого дискомфорту в перші кілька днів, поки ваші зуби все ще пристосовуються. Ви зможете відновити свою повсякденну діяльність, як тільки завершиться перший план лікування, оскільки час простою відсутній.

Тривалість лікування елайнерами Invisalign в Угорщині

Тривалість лікування також буде залежати від того, скільки зубів необхідно правильно вирівняти. Як правило, пацієнти повинні використовувати Invisalign від десяти до двадцяти чотирьох місяців.

Під час носіння елайнерів слід уникати гарячих напоїв, оскільки вони виготовлені з прозорого пластику і можуть деформуватися під впливом гарячих рідин, а також ароматизованих напоїв, напоїв, що містять цукор та/або кислоту, які можуть утворити карієс та/або забарвити елайнери.

Найкраще знімати елайнери після кожного прийому їжі, оскільки в них може застрягти наліт і частинки їжі. Це призведе до появи карієсу і неприємного запаху з рота, тому дуже важливо чистити зуби після кожного прийому їжі.

Відсоток успіху

Дуже важливо знати, що досягнення ідеальної посмішки залежить від вашої рішучості. Оскільки елайнери можна зняти в будь-який момент, успіх лікування значною мірою залежатиме від того, як часто ви будете користуватися прозорими капами.

Альтернативи Invisalign в Угорщині

Незважаючи на те, що Invisalign® є чудовою альтернативою для вирівнювання зубів і отримання ідеальної посмішки, до якої ви прагнете, деякі люди не можуть дозволити собі це лікування. Хороша новина полягає в тому, що існує альтернатива прозорим капам, наприклад, Clear-Correct®, яка також використовує прозорі пластикові капи для вирівнювання зубів. Загальна вартість цього типу елайнерів, як правило, нижча, ніж Invisalign®. Однак Invisalign® використовує першокласне програмне забезпечення для визначення плану лікування, що значно полегшує досягнення задовільного результату.

Інвізілайн® у порівнянні з традиційними брекетами

  • Invisalign® можна носити непомітно
  • Invisalign® більш комфортні, брекет-системи викликають подразнення, а іноді навіть подразнюють внутрішню частину рота.
  • Invisalign® ідеально підходять для спортсменів, які можуть знімати їх під час занять спортом.
  • Брекети є напівпостійними, в той час як Invisalign® можна зняти в будь-який час, що зменшує кількість візитів до стоматолога в порівнянні з Invisalign®.
  • Брекети можна використовувати для швидшого заповнення проміжків або вирівнювання зубів.
  • Брекети можуть ускладнювати вживання певної їжі, тоді як з Invisalign® їх можна знімати під час складних прийомів їжі.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️