Шлунковий балон в Тунісі

шлунковий балон ціна туніс 1
Написано Maria

Клініки з бандажування шлунка в Тунісі за найкращою ціною. Знайдіть лікарів, що спеціалізуються на баріатричній хірургії, порівняйте ціни, вартість та відгуки.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про бандажування шлунка в Тунісі та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує бандажування шлунка в Тунісі?

Середня вартість шлункового балона в Тунісі становить 1 900 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1 600 до €2 200. Ця ціна покриває все медичне перебування: операцію, післяопераційне лікування, трансфер з аеропорту та готелю, перебування в клініці та мовну допомогу. Вона також включає післяопераційні ліки, такі як харчові добавки.

ПроцедураЦіна в євро
Шлунковий балон в Тунісі1900 €

Бандажування шлунка в Тунісі: повний посібник

Якщо схуднення виявилося для вас справжньою смугою перешкод, встановлення шлункового балона в Тунісі може стати найкращим рішенням. Цей пристрій, що вводиться в шлунок, допомагає людям з ожирінням схуднути, створюючи відчуття ситості. Без позбавлень або шкідливих наслідків, шлунковий балон є тимчасовим баріатричним лікуванням. Його успіх багато в чому залежить від здорового способу життя і збалансованого харчування.

Для ефективного балонування шлунка варто вирушити до Тунісу. Країна пропонує найкращі клініки та найкращих хірургів, з повним покриттям вашої медичної подорожі. І все це за найкращою ціною. Ось докладніша інформація про польоти на шлунковому балоні в Тунісі.

Що таке шлунковий балон в Тунісі?

Шлунковий балон – це пристрій у вигляді повітряної кулі, який тимчасово поміщається в шлунок, щоб допомогти вам схуднути. Виготовлений з силікону, він вводиться перорально або ендоскопічно, а потім поміщається в шлунок. Потім його наповнюють фізіологічним розчином, щоб він надувався і давав відчуття ситості, тим самим зменшуючи об’єм шлунка. Шлунковий балон рекомендується використовувати від 6 до 12 місяців.

Неінвазивна процедура, шлунковий балон допомагає людям з ожирінням схуднути. Вона працює, обмежуючи кількість їжі та напоїв, які ви можете проковтнути.

Без хірургічного втручання вона є практично безризиковою для людей, які страждають на ожиріння і вже розпочали дієту, але не досягли успіху. Вона не вимагає ніяких додаткових зусиль або позбавлень, але повинна супроводжуватися здоровим способом життя. Ми рекомендуємо здорове, збалансоване харчування та регулярні фізичні навантаження.

Який профіль ідеального кандидата для балонної хірургії шлунка?

Балонопластика шлунка в Тунісі ідеально підходить для :

  • Людей з надмірною вагою з ІМТ від 30 до 40.
  • Пацієнтів з ожирінням і ускладненнями, пов’язаними з ожирінням: діабет 2 типу, високий кров’яний тиск, гіперглікемія.
  • Люди з надмірною ва гою, яким необхідно схуднути перед подальшим хірургічним лікуванням.

Якщо ви підпадаєте під одну з перерахованих вище категорій, то шлунковий балон може вам підійти. Однак, консультація лікаря і поглиблені аналізи підтвердять, чи буде ця процедура корисною для вас.

Як проходить процедура підняття шлунка?

Балонування шлунка в Тунісі вимагає госпіталізації на 2-3 дні. Вона проводиться в кращих клініках регіону. Проводиться досвідченим і компетентним хірургом, який володіє необхідними ноу-хау.

Під час операції використовується інноваційне обладнання та сучасні технології. Це забезпечує безризикову процедуру з 99% гарантією результату.

Іноземні пацієнти, які бажають імплантувати шлунковий балон в Тунісі, отримають повне обслуговування від А до Я під час перебування в клініці. Професійна та віддана своїй справі команда буде супроводжувати вас з моменту бронювання та прибуття до Тунісу, аж до післяопераційного спостереження.

Як підготуватися до балонної хірургії шлунка в Тунісі?

Балонопластика шлунка в Тунісі вимагає від вас ряду підготовчих заходів:

  • Дотримуватися здорової дієти: без надмірностей і позбавлень. Ваш дієтолог надасть вам план дієти, який відповідає вашим харчовим потребам.
  • Припинити вживати алкоголь, тютюн і нікотин
  • Припиніть приймати певні ліки.
  • Займайтеся фізичною активністю, щоб підготувати організм до одужання.
  • Провести медичні аналізи на вимогу хірурга, дієтолога або анестезіолога (виразка шлунка, наприклад, грижа стравохідного отвору діафрагми, може перешкоджати встановленню шлункового балона)

Як проходить балонування шлунка в Тунісі?

Цей тип операції займає від 20 до 30 хвилин під загальною анестезією. Вона виконується ендоскопічно досвідченим хірургом. Оскільки ви будете комфортно спати на операційному столі, ви нічого не відчуєте.

Операція починається з ендоскопічного обстеження стравоходу, щоб визначити, чи є щось, що може перешкодити розміщенню шлункового балона. Потім хірург вводить шлунковий балон і заповнює його фізіологічним розчином. Процес відбувається під ендоскопічним контролем. Після того, як балон буде введений і надутий, ви перебуватимете під наглядом лікаря протягом наступних кількох годин, перш ніж зможете піти додому.

Що відбувається після операції?

Після операції ви можете відчувати соло ний присмак у роті. Також може виходити невелика кількість рідини. Це триватиме близько тижня.

Лікування шлунка балоном є тимчасовим. Через 6 місяців його можна буде видалити за допомогою ендоскопії. Лікар може порекомендувати вам встановити новий балон, залежно від кількості жиру , яку ви втратили або прагнете втратити.

Протягом усього лікування ви перебуватимете під наглядом медичної команди. Дієтолог порекомендує вам спеціальний план харчування, щоб запобігти збільшенню ваги.

Запобіжні заходи після балонування шлунка в Тунісі

Після балонопластики шлунка в Тунісі вам потрібно буде змінити свої харчові звички і вжити деяких запобіжних заходів, щоб лікування було ефективним. На додаток до плану харчування , якого ви повинні дотримуватися, вас також попросять:

  • Їсти повільно і обережно після операції.
  • Починати з м’якої їжі на другому післяопераційному тижні, а з четвертого тижня – з твердої їжі.
  • Не пити під час їжі, а за 30 хвилин до або після
  • Їжте щонайменше за 2 години до сну, щоб уникнути шлункового рефлюксу
  • Регулярно займатися фізичними вправами.
  • Обмежити вживання алкоголю та газованих напоїв. Це буде заборонено до четвертого післяопераційного місяця.

Скільки коштує бандажування шлунка в Тунісі?

Вартість балонування шлунка в Тунісі варіюється від €1 600 до €2 200, що охоплює всі аспекти медичного туризму, тобто медичну операцію, передопераційне обстеження, таксі, проживання, мовну допомогу та медикаменти.


Зв’яжіться з нами, якщо ви хочете отримати індивідуальну пропозицію для вашого проекту розміщення шлункового балона в Тунісі. Ми направимо вас до компетентних фахівців і подбаємо про те, щоб ваша поїздка пройшла в найкращих можливих умовах.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Maria

Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️