Ціни на шлункову кулю в Дубаї

дубай 1 шлунковий балон
Написано Erika

Шлунковий балон в Дубаї – це новітня нехірургічна процедура, призначена для лікування патологічного ожиріння шляхом обмеження кількості їжі та підвищення відчуття ситості завдяки силіконовому балону, наповненому фізіологічним розчином, який поміщається в шлунок.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про бандажування шлунка в Дубаї та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна бандажування шлунка в Дубаї

Середня вартість шлункового балона в Дубаї становить 3 200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €2 600 до €3 800.

ПроцедураЦіна Дубай
Шлунковий балон3200 €

ЩО ТАКЕ ЕНДОСКОПІЧНЕ БАЛОНУВАННЯ ШЛУНКА?

Шлункове балонування в Дубаї – це новітня нехірургічна процедура, призначена для лікування патологічного ожиріння шляхом обмеження кількості їжі і підвищення почуття ситості за допомогою наповненого фізіологічним розчином силіконового балона, який поміщається в шлунок. Ця процедура рекомендується, якщо у вас надмірна вага, а інші методи, такі як дієта і фізичні вправи, не спрацювали.

Хірурги в Дубаї пропонують процедуру встановлення шлункового балона в рамках програми схуднення та боротьби з ожирінням, яка включає в себе додаткову шестимісячну програму спостереження після операції, щоб полегшити досягнення ваших цілей.

ДЛЯ ЧОГО ПРОВОДИТЬСЯ ОПЕРАЦІЯ?

Встановлення внутрішньошлункового балона допомагає схуднути, а отже, зменшити ризик виникнення потенційно серйозних проблем зі здоров’ям, пов’язаних із зайвою вагою. Внутрішньошлунковий балон рекомендується тільки після того, як ви спробували схуднути за допомогою інших змін способу життя/середовища проживання.

ТИПИ ШЛУНКОВИХ БАЛОНІВ

Існує кілька типів шлункових балонів, три з яких найчастіше використовуються в Дубаї:

  • Еліпсовий балон – не потребує ендоскопії. Його можна проковтнути, а потім надути в шлунку.
  • Spatz Balloon – потребує ендоскопії, але розмір цієї унікальної кулі можна регулювати через певні проміжки часу для покращення комфорту або досягнення цілей схуднення.
  • Балон Orbera – всесвітньо відомий бренд балонів, які встановлюються ендоскопічно.

Читайте також: Встановлення балона в шлунку в Стамбулі

ДЛЯ КОГО РЕКОМЕНДОВАНА ЦЯ ОПЕРАЦІЯ?

Внутрішньошлунковий балон в основному рекомендується людям, які страждають на патологічне ожиріння, які не можуть отримати користь від хірургічного втручання для схуднення або які хочуть тимчасово знизити вагу.

Після обстеження ваш лікар може вирішити, чи буде процедура корисною для вас. Для того, щоб отримати користь від процедури, необхідно відповідати наступним умовам:

  • ІМТ від 30 до 40.
  • Відсутність виразки шлунка в анамнезі.
  • Прихильність до здорового способу життя.

ПЕРЕВАГИ ТА ПОТЕНЦІЙНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Внутрішньошлункове балонування може призвести до значної втрати ваги, залежно від того, наскільки ви зміните свої життєві звички. Дослідження показують, що після встановлення внутрішньошлункового балона втрата ваги становить близько 10-15% від маси тіла протягом перших шести місяців.

Також можна покращити стан при наступних захворюваннях

  • Діабет
  • Високий кров’яний тиск
  • Гіперліпідемія
  • Серцеві захворювання
  • Апное сну
  • Кістково-суглобові захворювання

РИЗИКИ

Внутрішньошлункове балонування є безпечною процедурою з мінімальним рівнем ускладнень. Як правило, пацієнти відчувають біль і нудоту після введення пристрою. Однак ці симптоми тривають лише кілька днів і легко піддаються лікуванню.

ПЕРЕД ОПЕРАЦІЄЮ

Для того, щоб визначити, чи підходите ви для процедури, ваш хірург в Дубаї може зажадати здати лабораторні аналізи і порекомендувати вам дієту з високим вмістом білків і низьким вмістом вуглеводів за кілька днів до операції. Напередодні ввечері вам не дозволяється вживати будь-яку їжу або рідину після півночі.

ПІД ЧАС ОПЕРАЦІЇ

Балонування шлунка в Дубаї – це неінвазивна підготовча процедура з використанням ендоскопа, гнучкої трубки з камерою. Процедура включає в себе наступні етапи:

  • У ваш шлунок вводиться тонка трубка з внутрішньошлунковим балоном у горлі.
  • Ендоскоп вводиться через рот у шлунок.
  • Балон наповнюється фізіологічним розчином.

Під час процедури ви будете під дією седативних препаратів і перебуватимете під ретельним наглядом, щоб уникнути будь-яких ускладнень. Вся процедура займе близько півгодини.

ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ

Одразу після операції вам буде заборонено їсти та пити протягом 8 годин. Після цього протягом двох тижнів буде введена рідка дієта. Потім вам дозволять перейти на напівтверду їжу і, ймовірно, ви зможете почати харчуватися своєю звичайною здоровою їжею приблизно через три тижні після операції.

Більшість людей йдуть додому в той же день, і потрібно близько 1-3 днів, щоб повністю відновитися вдома і повернутися до роботи.

Внутрішньошлункові балони залишаються на місці до 6 місяців, після чого їх видаляють за допомогою ендоскопа.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️