Ціни на екстракорпоральне запліднення в Іспанії

лабораторія екстракорпорального запліднення 1
Написано Laurence

Все, що вам потрібно знати про екстракорпоральне запліднення в Іспанії! Яка середня ціна в Барселоні? Наші поради для успішного ЕКЗ в Іспанії.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ЕКЗ в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих лікарів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на екстракорпоральне запліднення в Іспанії

Середня вартість екстракорпорального запліднення в Іспанії в Барселоні становить 4 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 4300 євро до 9300 євро.

PMAЦіни в Іспанії
ЕКЗ ICSI4400 євро
ЕКЗ ІКСІ PGD6400 євро
ЕКЗ ІКСІ Донорство яйцеклітин5900 євро
ЕКЗ ІКСІ PGD Донація яйцеклітин9300 євро
ЕКЗ ІКСІ PGD Донорство сперми5700 євро
Донорство сперми390 євро
Вітрифікація ооцитів2900 євро
Штучна інсемінація1000 євро
Метод ROPA5000 євро

Що таке екстракорпоральне запліднення?

Екстракорпоральне запліднення ( ЕКЗ) – це комплекс процедур, які застосовуються для лікування фертильності або запобігання генетичним проблемам, а також для зачаття дитини.

Під час ЕКЗ зрілі яйцеклітини збираються (витягуються) з яєчників і запліднюються сперматозоїдами в лабораторії. Запліднену яйцеклітину (ембріон) або яйцеклітини (ембріони) потім переносять в матку. Повний цикл ЕКЗ триває близько трьох тижнів. Іноді ці етапи розділені на різні частини, і процес може зайняти більше часу.

Центри репродукції в Іспанії

Центри репродукції в Іспанії в Барселоні пропонують всесвітньо відому програму екстракорпорального запліднення (ЕКЗ), відому своїм високим показником успішності настання вагітності. ЕКЗ – це найефективніший спосіб завагітніти для пар, які не можуть завагітніти, коли у них виникають труднощі із зачаттям.

Щоб вагітність настала природним шляхом, сперматозоїди повинні пройти через матку до однієї з фаллопієвих труб, де вони запліднюють яйцеклітину. Для того, щоб відбулася імплантація, ембріон, що утворився, повинен бути хорошої якості.

Хоча процес здається простим, багато факторів можуть перешкоджати виконанню цих етапів, наприклад, низька кількість сперматозоїдів, пошкоджена або заблокована маткова труба, пошкоджена або хвора матка, неоптимальне виробництво або якість яйцеклітин. Якщо сперматозоїд і яйцеклітина не можуть зустрітися самостійно, або якість яйцеклітини чи сперматозоїда є нижчою за бажану, ЕКЗ може бути альтернативою.

Під час ЕКЗ яйцеклітини вилучаються з яєчників (або можуть використовуватися донорські яйцеклітини) і запліднюються сперматозоїдами, отриманими від партнера або донора. Отриманий ембріон вводять в матку, де він в ідеалі імплантується і призводить до вагітності.

Перед початком лікування пацієнти, які проходять процедуру ЕКЗ, повинні відвідати орієнтаційну сесію на місці, яку проводить наш медперсонал. Партнерам також рекомендується відвідати цю сесію. Окрім відвідування очної сесії, ви також можете проконсультуватися з нашою орієнтаційною програмою.

ЛікуванняЦіни
Екстракорпоральне запліднення (власні яйцеклітини)4400 євро
Донорство яйцеклітин (ексклюзивний донор)5900 євро
Ембріоскоп360 євро
Перша консультація (франшиза)130 євро
Заморожування сперми200 євро

Ось з яких етапів складається процедура ЕКЗ в Іспанії:

1. Виклик овуляції

У типовому менструальному циклі яєчники вивільняють яйцеклітину щомісяця. Під час підготовки до ЕКЗ пацієнтки щодня самостійно приймають препарати, які називаються гонадотропінами, щоб стимулювати яєчники до дозрівання великої кількості яйцеклітин протягом місяця лікувального циклу. Якщо дозріває більше яйцеклітин, їх можна зібрати і використати. Найчастіше це підвищує шанси на запліднення і, зрештою, настання вагітності.

2. вилучення яйцеклітин (вилучення ооцитів)

Коли яйцеклітини, також відомі як ооцити, готові до вилучення з організму, в Центрі репродукції проводиться процедура під легкою седацією. Використовуючи ультразвукову візуалізацію, лікар проводить голку через стінку піхви в яєчники. На всіх процедурах присутній анестезіолог

Після того, як яйцеклітини отримані, вони запліднюються спермою в ембріологічній лабораторії. Рівень успіху залежить від віку пацієнтки, реакції на ліки та якості отриманих яйцеклітин і ембріонів.

Як і всі хірургічні процедури в Іспанії, вилучення яйцеклітин пов’язане з ризиками, які слід обговорити з лікарем.

3. Запліднення в лабораторії

Коли яйцеклітини надходять в ембріологічну лабораторію, лаборанти аналізують їх, щоб визначити їх зрілість, а потім поміщають в інкубатор з середовищем, подібним до людського організму. У більшості випадків сперматозоїди поєднуються з яйцеклітинами, і запліднення відбувається природним шляхом.

У ситуаціях, коли низька кількість сперматозоїдів або низька рухливість сперматозоїдів є фактором, один сперматозоїд вводиться безпосередньо в кожну зрілу яйцеклітину в процесі, який називається інтрацитоплазматичною ін’єкцією сперматозоїдів (ICSI).

Після того, як яйцеклітина і сперматозоїд об’єдналися, потрібно близько 18 годин, щоб визначити, чи відбулося запліднення, і ще від 2 до 4 днів, щоб встановити, чи розвивається ембріон оптимально. Зазвичай ембріони залишаються в лабораторії протягом п’яти днів.

У 80% випадків на цьому етапі проводиться передімплантаційний генетичний скринінг (PGS) створених ембріонів для оцінки хромосомної цілісності ембріонів.

4. Перенесення ембріонів

Для підготовки до перенесення ембріонів лікар обговорює кількість отриманих ембріонів і якість кожного з них. Класифікація – це інструмент, який використовується лікарями та ембріологами для визначення того, які ембріони і коли потрібно перенести. Одним із завдань Центру репродукції є обмеження кількості ембріонів, що переносяться, щоб обмежити кількість багатоплідних пологів. У більш ніж 60% випадків перенесення ембріонів в матку поміщається один ембріон.

Перенесення ембріонів в Барселоні – це проста техніка, і анестезія або седація потрібні рідко. Довгий тонкий катетер, що містить узгоджену кількість ембріонів разом з невеликою кількістю рідини, вводиться через шийку матки в матку, де ембріон або ембріони вивільняються. Одночасно проводиться УЗД черевної порожнини для забезпечення оптимального розміщення в матці.

Після перенесення ембріонів бажано обмежити інтенсивні фізичні навантаження на кілька днів.

Після перенесення ембріона

Після завершення перенесення ембріона бластоцисти проходить близько дев’яти днів, перш ніж вагітність може бути виявлена. Протягом наступних днів після перенесення з ембріоном відбуваються такі події

  • 1-й день: бластоциста починає виходити з оболонки.
  • 2-й день: бластоциста продовжує виходити з оболонки і починає прикріплюватися до матки.
  • 3-й день: бластоциста прикріплюється глибше до стінки матки і починає імплантацію.
  • 4-й день: імплантація триває.
  • 5-й день: імплантація завершена. Клітини, які згодом стануть плацентою і плодом, почали розвиватися.
  • 6-й день: Хоріонічний гонадотропін людини (ХГЛ), гормон, який сигналізує про вагітність, що розвивається, починає надходити в кров.
  • 7 і 8 дні: плід продовжує розвиватися, а ХГЛ продовжує виділятися.
  • 9-й день: рівень ХГЛ у крові матері вже достатньо високий, щоб можна було виявити вагітність за допомогою аналізу крові.

Заморожування або кріоконсервація ембріонів

Ембріони кріоконсервують, або заморожують, з різних причин. Традиційний процес ЕКЗ часто призводить до отримання більшої кількості ембріонів, ніж можна перенести в матку за один цикл. Якщо не перенесені ембріони мають прийнятну якість, їх можна заморозити і зберігати для подальшого використання. Ембріони також заморожують після проходження передімплантаційного генетичного скринінгу. Крім того, заморожування ембріонів – це спосіб для людей відкласти народження дітей до більш відповідного часу в їхньому житті.

Кріоконсервація ембріонів зменшує потребу в повторній стимуляції яєчників. Замість ЕКЗ в майбутніх циклах можна використовувати перенесення ембріонів, що є менш складним як фізично, так і фінансово.

Складні види ЕКЗ в Барселоні

Центри репродукції в Барселоні вважають ЕКЗ “складним”, якщо попередні спроби були невдалими, якщо кількість або рухливість сперматозоїдів дуже низька або якщо якість отриманих ембріонів низька. Остання причина може бути обумовлена багатьма факторами; найчастіше вона пов’язана з похилим віком матері, але також може бути пов’язана з ендокринними розладами, такими як синдром полікістозу яєчників. Коли дуже важке чоловіче безпліддя вимагає хірургічного вилучення сперми, це також вважається складним видом ЕКЗ.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️