Гіменопластика в Туреччині

Гіменопластика 1
Написано Émilie

Гіменопластика – це операція з відновлення або зашивання розірваної дівочої пліви за допомогою тканин або біоматеріалів.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію прогіменопластику в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує гіменопластика в Туреччині?

Середня вартість турецької гіменопластики в Стамбулі становить 1 100 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €950 до €1250.

ПроцедураЦіна Туреччина
Гіменопластика1100 €

Що таке гіменопластика?

Гіменопластика в Туреччині – це операція з відновлення розірваної дівочої пліви. У багатьох культурах дівоча пліва є символом чистоти, в той час як наукові дані свідчать про те, що ця тонка мембрана була призначена для запобігання інфікуванню піхви. Хоча дівоча пліва є ознакою незайманості, вона може розірватися з несексуальних причин, таких як біг, стрибки або будь-які інші види спортивної активності; деякі жінки навіть народжуються без дівочої пліви!

Наші 2 партнерські клініки розташовані в європейській частині Стамбула. Це 15 хвилин їзди від аеропорту. Всі процедури проводяться гінекологами в супроводі анестезіологів.

Гіменопластика може бути виконана двома способами:

  • При наявності залишків дівочої пліви їх можна зшити між собою.
  • Другий варіант передбачає реконструкцію нової пліви з використанням тканин з власного тіла пацієнтки. Окрім відновлення дівочої пліви, можна також підтягнути стінки піхви. Ця операція відновить пліву, але при наступному її розриві ви відчуватимете кровотечу і дискомфорт.

Хоча багато консервативних суспільств наполягають на незайманій нареченій, ця процедура набула величезної популярності в менш консервативних суспільствах, таких як США та Європа.

Як проходить гіменопластика в Туреччині?

Перш за все, вам потрібно буде записатися на консультацію до гінеколога, щоб обговорити операцію і чітко і ясно розповісти йому про свої очікування. Лікар надасть вам огляд операції та інструкції про те, як підготуватися до гіменопластики в Туреччині.

Основнатехніка – якщо залишаються залишки дівочої пліви, її можна зшити назад. Для запобігання болю і дискомфорту буде введено місцеву або іноді загальну анестезію. Потім хірург зшиває розірвані частини разом – шви розсмоктуються. Процедура займає від 30 до 40 хвилин і, як правило, виконується амбулаторно.

Методалоплантації – цей метод використовується, коли рештки не можуть бути зшиті назад. Хірург вводить біоматеріал у піхву, і цей матеріал виконує роль дівочої пліви. Процедура триває близько двох годин під місцевою анестезією.

Реконструкція дівочої пліви – під час цієї процедури хірург створить нову пліву, використовуючи тканину з губи піхви. Однак цей метод вимагає від вас утримання від статевих контактів протягом щонайменше трьох місяців.

Кому слід робити гіменопластику в Туреччині?

Як правило, жінки звертаються за гіменопластикою з культурних і релігійних причин. У більшості випадків жінка втратила цноту під час статевого акту і бажає відновити її до шлюбу. У деяких випадках дівчина могла втратити дівочу пліву через несексуальну активність, але знову ж таки, через релігійні або соціальні норми, вона вважає за необхідне відновити пліву.

Ідеальні кандидати

  • Ті, хто зазнав розриву дівочої пліви внаслідок статевого акту або іншої активності.
  • Жінки старше 18 років.
  • Жінки, які мають гарне здоров’я і не страждають на серйозні захворювання.

Гінекологічне обстеження також необхідне, щоб визначити, чи можна відновити пліву.

Хто не має права на операцію?

Якщо жінка страждає на рак статевих органів або венеричне захворювання, тільки тоді вона не підлягає лікуванню.

Чи є побічні ефекти?

Потенційні побічні ефекти гіменопластики в Туреччині включають

  • Набряк і біль
  • Післяопераційні синці
  • Гематоми і кровотечі
  • Зміна кольору дівочої пліви
  • Оніміння

Однак це незначні побічні ефекти, і медична команда зробить все можливе, щоб їх уникнути.

Післяопераційне спостереження

Після операції пацієнтка перебуватиме кілька годин у післяопераційній палаті, і якщо не буде виявлено жодних ускладнень, її випишуть додому. Пацієнтка може повернутися до роботи через 3-4 дні. Однак помірну активність рекомендується починати тільки через 10 днів.

Потрібно тримати ділянку в чистоті та приймати антибіотики, щоб запобігти інфікуванню. Для полегшення болю та набряку слід використовувати теплі компреси та пакети з льодом. Ви зможете приймати ванну через 2-3 дні після операції. Протягом 8 тижнів після операції слід утримуватися від статевих контактів.

Повне загоєння займає близько 4-6 тижнів.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️