Hollywood Smile в Туніс

hollywood smile award туніс 1 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про голлівудську посмішку в Тунісі! Яка середня ціна в Туніс? Наші поради для успішного проходження Голлівудська посмішка в Туніс.

NaykrashchaKlinika.com інформує про клініку ” Голлівудська посмішка” в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна голлівудської посмішки в Туніс

У Тунісі середня вартість голлівудської посмішки становить 3400 євро. Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває 6 днів. Тривалість перебування – 7 днів. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Кінцевий результат видно одразу.

ПроцедураЦіна Туніс
Голлівудська посмішка3400 €

Що таке голлівудська посмішка?

Голлівудська посмішкав Тунісі – це термін косметичної стоматології, який визначає багато косметичних стоматологічних процедур, спрямованих на отримання найкращої форми, кольору і розміру зубів, щоб вони ідеально підходили до вашої порожнини рота.

Найпопулярніші косметичні процедури для голлівудської посмішки включають коронки або мости, імплантати, гінгівопластику і відбілювання зубів.

Додаткові стоматологічні процедури, такі як лікування кореневих каналів, композитні пломби та видалення зубів, також доступні для того, щоб зробити стан порожнини рота настільки здоровим, наскільки це необхідно для процесу перевтілення посмішки, а також для того, щоб переконатися, що немає жодних проблем, які необхідно вирішити до початку процесу.

У центрі уваги голлівудських зубів – виправлення проблем з кольором зубів і вдосконалення їхньої форми. За допомогою вінірів, коронок або відбілювання зубів можна змінити колір, розмір і положення зубів пацієнта.

Часто може знадобитися косметична хірургія ясен (наприклад, гінгівопластика), щоб змінити краї ясен і вирівняти їх відповідно до вашої нової посмішки.

Чому Голлівудська Посмішка?

Ці методи лікування не є необхідними з медичної точки зору як комплекс косметичних стоматологічних процедур. Деякі пацієнти також можуть задатися питанням, навіщо їм потрібні ці процедури. Тонкі, білі зуби – це результат косметичних стоматологічних процедур.

Після терапії пацієнти відчувають себе більш впевненими у своїй зовнішності. Погана посмішка може знизити самооцінку, зробити вас більш сором’язливим і негативно вплинути на ваші соціальні відносини.

Ці методи лікування можуть виправити дефекти зубів і дати вам можливість знову бути задоволеними своєю посмішкою. Ці методи лікування також рекомендуються пацієнтам, які працюють у таких соціальних сферах, як зв’язки з громадськістю, теле- та радіожурналістика, реклама або маркетинг, і, звичайно ж, представникам шоу-бізнесу, таким як впливові особи в соціальних мережах і моделі.

Візуально неприваблива посмішка може вплинути на можливості працевлаштування в кар’єрі, яка включає телевізійні виступи або численні зустрічі та знайомства. Ця операція також може принести користь пацієнтам, які бажають мати більш презентабельні зуби для професійних цілей.

Як проводиться операція “Голлівудська посмішка”?

Голлівудська посмішка в Тунісі часто складається з порцелянових вінірів. Це тонкий шар порцеляни, який стоматолог наносить на поверхню зубної емалі. Процедура займає до двох сеансів; під час першого сеансу лікар перевіряє зуби.

Іноді використовується цифровий додаток посмішки, щоб стоматолог міг скласти для вас план краси. Цифровий дизайн схожий на архітектурну візуалізацію, коли люди бачать у 3D-анімації, як виглядатиме їхній будинок ще до того, як його побудують.

Далі стоматолог знімає відбитки ваших зубів, щоб виготовити вініри з ламінованої порцеляни. Він надсилає відбитки в лабораторію, щоб можна було створити моделі.

Це займе максимум один тиждень, після чого лікар може запросити вас на повторний прийом. Під час другого візиту лікар продовжить накладати матеріали. Але перед цим він очистить поверхню і підріже частину емалі.

Стоматологи роблять це не просто так. Щоб звільнити місце для порцелянових вінірів і мати шорстку поверхню, на яку можна буде встановити порцелянові вініри. Це гарантує, що вінір буде триматися на місці протягом тривалого часу. Після цієї операції стоматолог додає до вінірів спеціальний клей, щоб закріпити їх на зубах.

Потім він просто обрізає зайве, щоб зуби виглядали нормально. Це важливий етап, оскільки вініри повинні ідеально прилягати до ваших зубів. Стоматолог також може попросити вас записатися на наступні візити після встановлення вінірів, щоб переконатися, що все працює належним чином.

Стоматологічні вініри

Якщо вас не влаштовує природний відтінок ваших зубів і ви шукаєте довготривале рішення, вініри можуть покращити естетику. Наша генетика значною мірою визначає відтінок наших зубів.

Деякі люди виграють генетичну лотерею на яскраво-білі зуби, в той час як інші мають зуби, які ближче до жовтого. У деяких випадках мертві нерви можуть зробити емаль зубів жовтою або сіруватою, і в цьому випадку відбілюючі засоби не будуть ефективними.

Метою встановлення вінірів не є відновлення кольору зубів. Якщо ваші зуби жовті, їх можна покрити вінірами, щоб вони виглядали білішими, ніж були б від природи.

Вініри виготовляються з тонких оболонок з порцеляни або смоли, розроблених для того, щоб відповідати формі ваших зубів. Стоматолог може назавжди закріпити вініри на поверхні ваших зубів, щоб значно покращити їхній зовнішній вигляд.

Після встановлення вінірів ви зможете нормально чистити зуби зубною ниткою, їсти та розмовляти. Вініри не потребують особливого догляду. Колір вінірів обирається стоматологом і пацієнтом під час їхнього виготовлення.

Вони можуть виглядати як природний білий колір, щоб підкреслити колір ваших зубів. Після встановлення вінірів ваша посмішка стане перлинно-білою.

Вони також можуть бути використані для виправлення форми зубів. Якщо вашу посмішку псує викривлений або тріснутий зуб, вінір легко відновить його форму, щоб ваша посмішка виглядала більш природно.

Вініри – один з найбільш затребуваних стоматологічних продуктів, що дозволяє зробити посмішку більш красивою та естетичною. Процес відносно простий і нескладний. Він вимагає двох-трьох візитів. Під час першого візиту ви можете звернутися до одного зі спеціалістів-стоматологів, який огляне ваші зуби та зніме зліпок. За цим зліпком буде виготовлено вініри.

Стоматолог обговорить з вами розмітку на вінірі та матеріал, який ви бажаєте використовувати. Він також надасть вам палітру відтінків для вибору кольору вінірів. Після того, як ви і ваш стоматолог затвердите дизайн, він буде відправлений в лабораторію, де будуть виготовлені оболонки.

Виготовлення вінірів займе два дні, і ви будете проінформовані, як тільки вони будуть готові. Під час вашого другого візиту стоматолог за допомогою високотехнологічних прецизійних машин прикріпить вініри до ваших зубів.

Як тільки вініри будуть прикріплені, все готово. Новий вигляд, покращений за допомогою матеріалів найвищої якості, буде помітний одразу.

Зубні коронки

Як і вініри, коронки прикріплюються до зубів, щоб покращити їх зовнішній вигляд. Коронка покриває весь зуб, на відміну від вінірів, які покривають лише поверхню зуба. Для досягнення ідеальної голлівудської посмішки настійно рекомендуються коронки, які покращують колір і зовнішній вигляд зубів.

Коронка схожа на ковпачок, який покриває ваші зуби. У нашій клініці коронки виготовляються на замовлення і нагадують вініри. Щоб приховати непривабливий колір або інший аспект, який може зіпсувати вашу посмішку, ви можете встановити коронки на всі передні зуби. Коронки також настійно рекомендуються для відновлення одного або двох зубів, які можуть псувати вашу посмішку.

Чи підходить мені “Голлівудська посмішка”?

Одним з найбільш важливих аспектів цієї операції є її універсальність. Незалежно від стану ваших зубів, зовнішнього вигляду ваших зубів і ваших стоматологічних проблем, якщо стан ваших зубів впливає на вашу самооцінку, макіяж “Голлівудська посмішка” в Тунісі вирішить вашу проблему. Будь то плями на зубах, відколи, карієс або деформація зубів, голлівудська посмішка усуне практично будь-який недолік і забезпечить природний результат.

Як довго тримається голлівудська посмішка?

Це залежить від таких факторів, як команда лікарів, які проводять операцію, характер використовуваного обладнання та подальше спостереження за пацієнтом. Це лікування на все життя, і команда стоматологів використовує високоякісні продукти та обладнання в добре обладнаній стоматологічній клініці.

За допомогою рентгенівського знімка під час консультації проводиться ретельне обстеження для визначення методів лікування, необхідних для того, щоб подарувати вам довготривалу голлівудську посмішку.

Зокрема, такі варіанти лікування, як зубні імплантати або коронки, розраховані на більш тривалий термін служби, ніж пломби або вініри. Після завершення лікування медичний персонал надасть вам детальну інформацію про подальший догляд.

Чи болюче лікування голлівудською посмішкою?

Це питання дуже часто задають багато пацієнтів. Насправді це безболісна процедура. Однак деякі пацієнти повідомляють, що відчувають певний дискомфорт при підготовці зубів до установки вінірів.

Поки стоматолог знімає частину емалі, йому доводиться використовувати невеликий інструмент, щоб підрівняти поверхню. І саме цей момент пацієнти можуть описати як незручність.

Після лікування

Важливо доглядати за вінірами так, ніби це ваші звичайні зуби. Вони потребують чищення, догляду та гігієни. Це ненормально, якщо ваші зуби будуть забарвлені після лікування, але, можливо, краї, які торкаються зуба, можуть змінитися.

Тому намагайтеся уникати продуктів, які можуть викликати фарбування, і намагайтеся триматися подалі від твердих матеріалів, щоб зберегти якість вашої операції.


Маєте проблеми з вибором відповідної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️