Зниження лінії фронту в Туреччині

Ціна зниження лінії фронту Туреччина 1
Написано Manuella

Також відома як зменшення лоба, операція по зниженню лінії росту волосся дозволяє пацієнтам знизити волосяний покрив і найбільш поширена серед жінок з високою лінією росту волосся, часто через випадіння волосся. Наші поради для успішного зниження лінії росту волосся в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію прозниження лінії росту волосся в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує зниження лінії росту волосся в Туреччині?

Середня вартість зменшення лоба в Туреччині становить 1 400 євро. Процедура проводиться під загальним наркозом і триває 2 години. Тривалість перебування в Стамбулі – 4 дні, перебування в лікарні – 1 ніч. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 3 місяців.

Опускання лінії чола1400 €
Чоловіча пересадка волосся1800 €
Жіноча пересадка волосся2200 €
Зменшення лоба1800 €

Що таке зменшення чола?

Також відома як зменшення чола, зміна форми чола або збільшення волосистої частини голови, операція зі зменшення чола в Туреччині дозволяє пацієнтам опустити лінію росту волосся, зменшуючи висоту чола без зміни рис обличчя. Найбільш поширена у жінок з високим волосяним покривом, часто через випадіння волосся.

Simulation de la réduction de la ligne frontale
Моделювання зменшення чола

Туреччина зарекомендувала себе як лідер медичного туризму в Європі. Процедуразменшення лінії росту волоссяв Туреччині для чоловіків і жінок, як правило, триває кілька годин і проводиться під загальним наркозом в амбулаторних умовах. Нова лінія росту волосся позначається на лобі, хірург відсікає зайву шкіру, а шкіру голови опускають до нової лінії росту волосся.

Розрізи стратегічно розміщені таким чином, щоб мінімізувати видимість шраму, роблячи його практично непомітним, оскільки він покритий волоссям. Операцію з видалення волосся часто поєднують з операцією з фемінізації обличчя.

Фото до і після

Операція для чоловіків і жінок

Перед початком операції хірург малює передбачувану післяопераційну лінію гребеня. Операція по зниженню лінії росту волосся в Туреччині проводиться відповідно до цієї лінії, а розріз робиться вздовж лінії росту волосся.

Надлишок шкіри голови обрізається і видаляється, а залишок розтягується до нової лінії росту волосся. Якщо цього недостатньо, для досягнення нової лінії росту волосся використовують тканинні розтяжки. Накладаються шви, щоб прикріпити шкіру голови до кістки, а розрізи зашиваються і зверху накладаються пов’язки.

abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Фото до і після операції з опускання чола

Розрізи розміщуються там, де волосся може відростати, що робить шрами непомітними. Коли волосся відростає, шрами повністю зникають з поля зору.

У вас ВІЛ? Для вас зарезервована спеціальна клініка, де вам проведуть епіляцію в умовах повної безпеки для вас і персоналу.

Тривалість перебування в Туреччині

Операція зі зменшення лоба в Туреччині – це амбулаторна процедура, яка займає від 1,5 до 2 годин в операційній. Після того, як дія седації закінчиться, вас відпустять додому. Однак ви повинні прагнути залишитися в Туреччині щонайменше на 6 днів після операції.

Протягом цього періоду ви будете спостерігатися у хірурга, щоб переконатися, що все добре, і що шви зняті, зазвичай через 5-6 днів – після цього ви зможете повернутися додому.

Час відновлення

Відростання волосся через шрам займе від 3 до 6 місяців, що дуже важливо, оскільки воно приховує шрам. Час відновлення варіюється від людини до людини, і деякі люди можуть повернутися до свого звичного способу життя навіть через 2 дні. зазвичай для відновлення нормальної діяльності потрібно від 6 до 7 днів, і спочатку ви можете помітити деякий набряк і синці у верхній частині чола.

Біль лікується анальгетиками, і всі симптоми зникають через кілька днів. Оніміння верх ньої частини чола є поширеним явищем, і нормальне відчуття зазвичай повертається через 3-5 днів.

Післяопераційне спостереження

Ось кілька корисних порад для подальшого спостереження:

  • У перші кілька днів використовуйте пакети з льодом, щоб зняти запалення і синці. Лід ефективний для негайного зменшення набряку.
  • Не приймайте протизапальні препарати, оскільки вони підвищують схильність до кровотечі.
  • Продовжуйте приймати знеболювальні препарати, призначені лікарем.
  • Уникайте інтенсивних фізичних навантажень, таких як гімнастика, біг, плавання тощо, принаймні протягом двох тижнів після операції.
  • Деякий час не носіть на голові пов’язки або будь-які інші аксесуари.
  • Не пийте і не паліть, оскільки це перешкоджає процесу загоєння.
photo avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez la femme
Фото до і після операції по зниженню висоти чола

Відсоток успішності

Відсоток успішності процедури опускання лінії росту волосся дуже високий, а побічні ефекти мінімальні, але ви повинні знати, що шрам може бути видимим при певних зачісках. Для подальшого зменшення видимості шрамів може бути застосована трансплантація волосся.

Операція зі зменшення волосяного покриву стає все більш популярною. Все більше жінок обирають цю процедуру, і на сьогоднішній день не було зареєстровано жодного летального випадку. Відразу після операції може спостерігатися порідіння волосся внаслідок випадіння, але це лише тимчасове явище.

Simulation avant apres d'abaissement de la ligne frontale chez l'homme
Імітаційне опускання чола у чоловіка

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Опускання чола в цілому безпечне, але існують рідкісні ризики, пов’язані з будь-якою операцією. До них відносяться оніміння, кровотечі, синці, набряки, дискомфорт і тимчасова або постійна втрата волосся.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати правильного хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зменшення волосяного покриву дозволено в ісламі. Це халяльна, а не заборонена операція, оскільки вона має медичні переваги і покращує якість життя людини.

Simulation de la réduction du front chez la femme
Моделювання зменшення чола для жінок

Ми забезпечили доступ для людей з обмеженою рухливістю (PRM), щоб зробити їхній досвід більш приємним.

Альтернативи

Косметична хірургія в Туреччині – не єдиний варіант. Розгляньте ці методи, перш ніж зупинити свій вибір на хірургічному лікуванні:

  • Імплантація волосся: трансплантація волосся в Туреччині дозволяє пересаджувати волосся вздовж кореня, а не донизу. Ця методика також використовується для потовщення волосся.
  • Укладання волосся: Ви можете приховати великий лоб, уклавши волосся таким чином. Звичайно, це не хірургічний метод. Вибирайте зачіски, які закривають верхню частину чола.

Якщо вам важко визначитися з вибором, ми допоможемо вам зробити процедуру успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Опускання лінії росту волосся зменшує розмір чола. Ця процедура гармонізує та збалансовує лінії обличчя. Зокрема, для чоловіків зниження лінії росту волосся компенсує втрату волосся з віком і облисіння.

Операція зі зменшення лінії росту волосся в Туреччині безпечна. Однак ви можете відчути деякі неприємні, але легкі і короткочасні побічні ефекти: оніміння верхньої частини чола, незначні кровотечі, синці або набряки.

Зниження лінії росту волосся не є болючою процедурою завдяки загальній анестезії та мінімальному розрізу. Ви можете відчувати певний дискомфорт після пробудження та впродовж кількох днів після операції. Анальгетики в цьому випадку достатньо, щоб замаскувати біль.

Оскільки волосяні фолікули ховаються під розрізом, шрам природним чином ховається під волоссям. Протягом наступних 6 місяців тканини заживають, а через рік шрам повністю зникає.

Показник успішності зниження лінії росту волосся в Туреччині є оптимальним. Однак, оскільки в хірургії не існує нульового ризику, дуже невеликий відсоток пацієнтів може зіткнутися з незначними післяопераційними проблемами, але без серйозних наслідків.

Операція по зниженню лінії росту волосся триває 2 години. Оскільки вона проводиться під загальним наркозом, ви повинні передбачити загальне перебування в Туреччині протягом 4 днів, включаючи одну ніч у лікарні після операції, щоб залишитися під наглядом лікаря.

Результати зниження лінії росту волосся видно відразу. Більш того, результати є постійними, оскільки лінія чола залишається низькою на все життя. Таким чином, вам гарантовані стабільні та незворотні результати.

Щоб зменшити великий лоб, можна спробувати зачіску з бахромою або бічним проділом, щоб зменшити висоту чола. Ви також можете використовувати макіяж, створюючи тіні, або носити пов’язку чи капелюх. Хірургічне втручання все ще залишається ефективним рішенням.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️