Пересадка волосся для жінок в Туреччині

пересадка волосся жінці Стамбул 1
Написано Melissa

Зосередьтеся на пересадці волосся для жінок в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної жіночої пересадки волосся в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку жіночого волосся в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує трансплантація жіночого волосся в Туреччині?

Середня ціна операції з пересадки волосся в Туреччині становить 2 200 євро, мінімальна ціна – 1 500 євро, максимальна – 2 500 євро. Ця ціна включає проживання та транспортні витрати. Трансплантація волосся триває близько 7 годин із застосуванням місцевої анестезії. Перебування в Стамбулі триває 5 днів. Остаточний результат можна побачити протягом 6 місяців.

Пересадка волосся в стилі афро1700 €
Жіноча пересадка волосся2200 €
DHI трансплантація волосся1900 €
Пересадка волосся FUE1800 €

Імплантація волосся сьогодні є добре відомою і визнаною формою косметичної хірургії. У Туреччині пересадка волосся для жінок пропонується за доступними цінами досвідченими хірургами, в сучасних, високотехнологічних клініках і, перш за все, на 70% дешевше, ніж в Європі. Рай для жінок, які хочуть знову укладати своє волосся перед дзеркалом з повною впевненістю.

Випадіння волосся чи втрата волосся?

Випадіння волосся у жінок майже неминуче: в період статевого дозрівання, під час вагітності або після пологів, під час грудного вигодовування, а також в період менопаузи. У випадку авітамінозів, недоїдання або незбалансованого харчування це відбувається як нагадування про необхідність вести здоровий спосіб життя.

Une femme qui perd ses cheveux
Жінка, яка втрачає волосся

Випадіння волосся – це зовсім інша справа. Воно характеризується більш тривалим випадінням волосся. Це призводить до втрати густоти та витончення волосся. Крім того, спостерігається скорочення лінії росту волосся і, як наслідок, облисіння на скронях або проділах.

Фото до і після

Причини випадіння волосся у жінок

Випадіння волосся у жінок може бути спадковим, гормональним, механічним або медикаментозним.

  • Спадкове: Відоме як андрогенетична алопеція або облисіння за жіночим типом. Найчастіше є результатом чутливості волосяного фолікула, що призводить до порушення циклу росту волосся.
  • Гормональні: протягом усього життя жінка схильна до коливань рівня жіночих і чоловічих гормонів. Це відображається на здоров’ї волосся, яке може бути ламким, посіченим, сухим або жирним. Це називається андрогенетичною алопецією.
  • Імунна: алопеція, що виникає внаслідок аутоімунного захворювання, називається алопецією. Вона характеризується круглими отворами на черепі. Дуже часто її можна вирішити за допомогою відповідного медичного лікування.
  • Механічне: Механічне випадіння волосся є наслідком поганого догляду за волоссям: занадто туго затягнуті або забрані назад зачіски, тугі коси, надмірне використання випрямлячів, занадто хімічних засобів для волосся тощо. Це так звана тракційна алопеція.
Évolution de l'alopécie féminine
Еволюція жіночої алопеції

Остаточне рішення для корекції випадіння волосся

Випадіння волосся у жінок може бути наслідком низки факторів, але воно може бути незворотнім. Наразі не існує ефективного медикаментозного лікування алопеції. Однак є одне остаточне рішення, до якого можуть вдатися жінки, щоб покласти цьому край: пересадка волосся в Туреччині.

Трансплантація волосся або імплантація волосся передбачає видалення волосяних фолікулів з ділянки, яка все ще має волосся, а потім імплантацію їх у лисину.

Simulation avant et après une greffe de cheveux pour femme
Моделювання до і після пересадки волосся для жінок

Трансплантація волосся – це неінвазивна хірургічна операція з використанням сучасних методів трансплантації та найсучаснішого обладнання. Вона виконується в клініці або косметичній хірургії досвідченим пластичним хірургом.

Клініки з пересадки волосся в Стамбулі пропонують найбільш конкурентоспроможні ціни на ринку. Якщо ви розглядаєте можливість пересадки жіночого волосся в Туреччині, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми будемо раді розповісти вам більше про те, що ми можемо запропонувати. Люди з ВІЛ мають право на цю операцію.

Коли жінці слід робити пересадку волосся в Туреччині?

За ступенем прогресування жіноча алопеція класифікується вченими зашкалою Людвіга:

Echelle de Ludwig
  • Ludwig I: За шкалою Людвіга I це називається доброякісним випадінням волосся. На цій стадії спостерігається випадіння волосся, яке неодмінно прогресує до дифузного облисіння. Трансплантація волосся не рекомендується, оскільки втрата волосся ще не стабілізувалася.
  • Стадія Людвіга II: На стадії Людвіга II спостерігається помітна втрата густоти волосся. Облисіння починається навколо проділу, який стає все тоншим і тоншим. На цьому етапі пересадка волосся вже є можливим варіантом.
  • Людвіг III: На цьому рівні пересадка волосся жінкам в Туреччині є необхідною. Зменшення волосяного покриву дуже помітне. Облисіння розширюється біля скронь, залишаючи половину верхньої частини черепа майже порожньою.
Simulation avant et après d'une greffe de cheveux
До і після симуляції пересадки волосся

Тракційна або рубцева алопеція

Крім дифузної і прогресуючої алопеції, жіноча трансплантація волосся в Туреччині також може бути розглянута, якщо ви страждаєте від тракційної алопеції: скорочення лінії волосся, що тяжіє до потилиці, і облисіння на скронях.

Читайте нашу статтю: Порідіння волосся в Туреччині.

Люди, які втратили волосся після травми, опіку або нещасного випадку, також є хорошими кандидатами на імплантацію волосся.

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Існують деякі рідкісні ризики, пов’язані з трансплантацією волосся для жінок:

  • Утворення струпів або виділення;
  • Біль і свербіж шкіри голови;
  • Запалення волосяних фолікулів;
  • Втрата чутливості шкіри голови;
  • Витончення волосся;
  • Утворення кіст.

Ось чому при виборі хірурга в Стамбулі ви повинні довіритися нам і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Наша медична клініка доступна для людей з обмеженою мобільністю (PRM). Користувачі інвалідних візків не матимуть жодних труднощів.

Simulation abaissement de la ligne frontale chez la femme
Моделювання опущення лобної лінії у жінок

Слід зазначити, що в ісламській вірі пересадка волосся жінкам не вважається харамом. Вона є халяльною і прийнятною, якщо використовується для усунення дефекту.

Які існують протипоказання до пересадки волосся?

Єдиним протипоказанням до жіночої пересадки волосся в Туреччині є те, що вона не може бути виконана на шкірі голови, яка має поганий стан здоров’я. Глибоке запалення шкіри голови може призвести до того, що трансплантат не приживеться.

Simulation greffe avant et après
Трансплантація волосся до і після моделювання

Трансплантація волосся також не рекомендується, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте алергічні реакції або порушення згортання крові. Якщо ви страждаєте на дихальну недостатність або серцево-судинні захворювання, пересадка волосся не рекомендується.

Різні техніки пересадки волосся

В даний час існує дві методики імплантації волосся у жінок. Це методи FUT і FUE.

FUT-трансплантація

FUT або трансплантація фолікулярних одиниць в основному використовується у випадкахвираженої алопеції (за шкалою Людвіга II і III). Це хірургічна процедура, під час якої з потиличної частини черепа видаляються смужки шкіри голови шириною від 2 см до 30 см завдовжки.

Simulation greffe avant et après
До і після моделювання

Жива волосяна тканина з цієї смужки потім імплантується в зону облисіння. На шкірі голови залишається шрам, який буде покритий новим волоссям.

Трансплантація FUE

FUE або вилучення фолікулярних одиниць передбачає вилучення графтів безпосередньо з донорської зони. Для цього шкіру голови донора голять. Ці трансплантати імплантуються безпосередньо в зону облисіння за допомогою розрізного леза.

Лезо зробить мікророзрізи, в які будуть вставлені трансплантати. Оскільки метод FUE є дуже сучасним, він привів до впровадження іншого більш революційного методу – DHI або прямої імплантації волосся.

Метод FUE DHI

За допомогою методу DHI графти, витягнуті за допомогою FUE з донорської зони, імплантуються безпосередньо в зону реципієнта. Це виглядає так, ніби хірург систематично переміщує графти з однієї області в іншу.

Метод DHI виконується за допомогою ручки з мікроблезом. Це лезо може бути виготовлене зі сталі або сапфіру. В останньому випадку використовується метод DHI Sapphire.

Наразі це найкращий з доступних методів. Сапфір, який є м’яким і здоровим, сприяє кращому загоєнню і знижує ризик інфекції, особливо в поєднанні з ін’єкцією PRP.

Процедура пересадки волосся

Процедура проходить у кілька етапів:

етап1: Діагностика волосся

Початкова консультація дозволить провести діагностику волосся. Також буде проведена оцінка загального стану здоров’я за допомогою аналізу крові, щоб визначити, чи сумісна трансплантація волосся з вашим станом здоров’я.

Greffe capillaire avant et après chez la femme
Трансплантація волосся до і після для жінок

крок2: Консультація на місці

Друга консультація в Стамбулі для більш поглибленої медичної оцінки: стан і текстура волосся, визначення донорської зони, кількість необхідних графтів, техніка імплантації, яка буде використана.

етап3: День операції

У день операції вами опікуватиметься пластичний хірург та його команда.Операція з пересадки волосся може тривати від 6 до 8 годин, в залежності від обсягу графтів, що імплантуються, і техніки, що використовується. Досвідчений хірург може імплантувати до 4 000 графтів за один сеанс.

Anesthésie du cuir chevelu
Анестезія шкіри голови

Операція проводиться під місцевою анестезією. Вона абсолютно безболісна. Через певні проміжки часу хірург і пацієнт можуть зробити перерву, щоб розтягнутися і відпочити протягом декількох хвилин.

Під час операції не можна виключити ризик кровотечі або пошкодження волосяних фолікулів. Все залежить від досвіду хірурга і його вміння витягти фолікули, не пошкодивши їх.

Читайте також: DHI пересадка волосся в Туреччині

Після пересадки волосся шкіра голови може трохи поколювати. Це відчуття розсіюється через 24 години, поки шкіра голови заживає.

Simulation greffe capillaire chez la femme
Моделювання жіночої трансплантації волосся

крок4: Подальше спостереження та моніторинг

через3 дні після операції хірург проведе огляд у клініці. Залежно від стану шкіри голови він визначить, чи прижився трансплантат успішно чи ні.

Лікар буде проводити дистанційні перевірки, щоб переконатися, чи прижився трансплантат і чи правильно пацієнт дотримується післяопераційних інструкцій. Як правило, пересадка волосся не потребує корекції.

Coordinatrice et la patiente
Координатор і пацієнт

Якщо у вас виникли труднощі з прийняттям рішення, ми можемо допомогти вам зробити вашу операцію успішною за зниженою вартістю.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Після успішної операції з пересадки волосся імплантати завжди оновлюються. Іншими словами, вони служать стільки, скільки живе пацієнт. Фактично, пересаджене волосся ніколи не вмирає.

Туреччина славиться своєю майже досконалою майстерністю в хірургії імплантації волосся, як для чоловіків, так і для жінок. З правильними лікарями, рівень успіху вашої операції можна оцінити в 98%.

Оскільки операція з імплантації волосся проводиться під анестезією, вона не викликає больових відчуттів. Лише невеликий біль може відчуватися під час ін’єкції, а також коли дія анестетика закінчується.

Дійсно, операцію з пересадки волосся можна провести без гоління всієї зони. Збривати потрібно лише певні волоски в донорській зоні, а це, як правило, не більше 2 000 фолікулів.

Зменшення лоба передбачає розріз на лінії росту волосся, видалення частини лобової тканини, щоб знизити лінію росту волосся. Таким чином, це не пересадка волосся, а зовсім інша операція.

Трансплантація волосся, хоча і триває від 6 до 8 годин, є досить простою і безризиковою операцією. Вам потрібно провести лише 3-4 дні в Туреччині, щоб зробити її.

PRP (збагачена тромбоцитами плазма) – це медична методика, яка використовує власну плазму крові пацієнта, збагачену тромбоцитами. Застосовується в дерматології, ортопедії та естетичній медицині, зокрема у сфері волосся для стимуляції росту волосся.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️