Пересадка волосся для жінок в Тунісі

трансплантація волосся жінка туніс 1
Написано William

Все, що потрібно знати про пересадку волосся для жінок в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо жіночої трансплантації волосся в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку жіночого волосся в Тунісі і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих туніських хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціни на пересадку волосся для жінок в Тунісі

Середня вартість жіночої трансплантації волосся в Тунісі становить 2 400 євро. Ціна залежить від кількості трансплантатів і використовуваної методики. Метод FUE коштує 2200 євро, а метод DHI – 2600 євро. Тривалість перебування – 4 дні. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

Трансплантація жіночого волосся2400 €
Пересадка чоловічого волосся2200 €
Пересадка волосся FUE2200 €
Трансплантація волосся DHI2600 €

Повний посібник з жіночої трансплантації волосся в Тунісі

Випадання волосся у жінок – складне явище. Воно може підірвати впевненість у собі, а також те, як ми дивимося на себе щодня. На щастя, зараз існують косметичні процедури, які можуть вирішити цю проблему, такі як трансплантація волосся або імплантація волосся.

Цей вид косметичної хірургії зараз проводиться з використанням сучасних методик і передових технологій для досягнення бездоганних результатів.

Якщо ви думаєте піти шляхом імплантації волосся, пересадка жіночого волосся в Тунісі є однією з найпопулярніших і широко рекомендованих процедур на даний момент через свою ціну, але, перш за все, через свою успішність.

Що включає в себе жіноча трансплантація волосся?

Жіноча трансплантація волосся – це хірургічна процедура, яка полягає в імплантації нових волосяних фолікулів в облисілі ділянки черепа після випадіння волосся.

Для цього хірург видаляє волосяні фолікули з донорської зони (частини черепа, яка ще повна волосся), а потім пересаджує їх у ділянки, де волосся не залишилося. Трансплантація волосся проводиться за допомогою неінвазивних, сучасних і, перш за все, передових методик.

В даний час існує кілька методів пересадки волосся:

  • FUE (Follicular Unit Extraction – вилучення фолікулярної одиниці ): техніка трансплантації, яка передбачає видалення волосяного фолікула по одному з донорської зони, а потім імплантацію його безпосередньо в донорську зону за допомогою сталевого леза для розрізу.
  • DHI (пряма імплантація волосся) : цей естетичний метод дозволяє вилучати фолікулярні графти (фолікули) та імплантувати їх безпосередньо за допомогою єдиного інструменту – ручки з мікролезами з сапфірового каменю. Ця техніка імплантації волосся на сьогоднішній день є найшвидшою та найпрактичнішою у виконанні.

Для кого призначена жіноча трансплантація волосся в Тунісі?

Жіноча трансплантація волосся призначена для будь-якого кандидата, який страждає від випадіння волосся. Іншими словами, втрата волосся, яка більше не призводить до нового зростання. Це називається алопецією. Облисіння оцінюється за шкалою Людвіга. Ця процедура рекомендується жінкам з алопецією або облисінням за шкалою Людвіга III.

Імплантація волосся підходить для всіх форм алопеції: дифузної або прогресуючої, андрогенної, рубцевої (після травми, опіку або аварії) або тракційної алопеції. Трансплантація волосся може бути розглянута, як тільки було виявлено втрату гу стоти та алопецію.

Однак слід пам’ятати, що імплантація волосся може розглядатися тільки на здоровій шкірі голови. В іншому випадку імплантати не приживуться і естетичного результату досягти не вдасться.

Жіноча трансплантація волосся не рекомендується вагітним і жінкам, які годують груддю, а також тим, хто має порушення згортання крові, серцево-судинні захворювання або алергічні реакції.

Як відбувається трансплантація жіночого волосся в Тунісі?

Жіноча трансплантація волосся в Тунісі – це неінвазивна і, перш за все, контрольована процедура косметичної хірургії. Її проводять досвідчені косметичні хірурги, які користуються певною міжнародною репутацією. Успішність операції становить 99,9%, а догляд є комплексним.

Іноземні пацієнти, які бажають приїхати до Тунісу для пересадки волосся, отримають повний догляд від А до Я під час перебування в країні.

Перед операцією

Першим етапом жіночої трансплантації волосся в Тунісі буде діагностика волосся. Ця первинна консультація складається з оцінки густоти вашого волосся та випадіння волосся медичною командою. Буде проведено ряд медичних обстежень і аналізів крові, щоб визначити, чи сумісний імплантат волосся з вашим станом здоров’я.

Ще одна консультація перед операцією з відновлення волосся дозволить провести більш поглиблену медичну оцінку. Це також буде зустріч з анестезіологом.

Під час операції

Операція зімплантації волосся проводиться під місцевою анестезією. Вона може тривати від 6 до 8 годин, з короткими перервами (але не занадто довгими, оскільки це може призвести до забруднення трансплантатів і шкіри голови). За один сеанс хірург може імплантувати до 4 000 гра фтів, залежно від обраного методу.

Імплантація волосся не болюча. Можливі незначні кровотечі, але не можна виключати ризик пошкодження волосяних фолікулів під час трансплантації. Успіх цього етапу майже повністю залежить від досвіду хірурга.

Після операції

Після операції, коли дія анестезії минає, наслідки можна охарактеризувати як кілька пощипувань. Вони зникають після лікування, яке застосовує хірург. Протягом 2-3 днів після операції хірург проведе огляд, щоб оцінити стан трансплантатів і визначити, чи була пересадка волосся успішною. Через кілька місяців трансплантати випадуть, а імплантоване волосся відновить нормальний цикл росту волосся.

Запобіжні заходи після пересадки волосся жінці

Після пересадки волосся в Тунісі необхідно дотримуватися ряду запобіжних заходів:

  • Використовуйте спеціальний шампунь для миття волосся.
  • Не обробляйте волосся: ніяких хімічних або механічних процедур.
  • Спати в напівсидячому положенні під кутом 45°. Не спите лежачи протягом 10-15 днів. Щоб спати на спині, зачекайте близько 1 місяця.
  • Не розпускайте волосся на сонці, виходьте на вулицю з покритою головою.
  • Не нахиляйте голову занадто сильно, щоб уникнути погіршення кровообігу,
  • Харчуйтеся здоровою, збалансованою їжею і приймайте харчові добавки.

Скільки коштує пересадка волосся в Тунісі?

Вартість жіночої трансплантації волосся в Тунісі становить від 2,000 до 2,500 євро. Сюди входить все, що покривається під час перебування в клініці: гонорар хірурга, витрати на госпіталізацію, післяопераційне спостереження, трансфер з аеропорту і готелю, медикаменти, мовна допомога і т.д.


Новий погляд може змінити ваше життя! Зв’яжіться з нами, щоб отримати індивідуальну пропозицію на пересадку жіночого волосся в Тунісі. З нами ви отримаєте доступ до найкращого догляду та найкращого медичного перебування.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️