Пересадка волосся в Тунісі

трансплантація волосся ціна туніс 1
Написано William

Все, що потрібно знати про трансплантацію волосся FUE & FUT в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішної трансплантації волосся в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про пересадку волосся в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на пересадку волосся в Тунісі

У Тунісі середня вартість трансплантації волосся становить 1 850 євро. Процедура проводиться під місцевою анестезією і триває від 6 до 8 годин. Тривалість перебування в країні – 4 дні. У вартість входить анестезія, операція та медикаменти. Остаточний результат видно протягом 5 місяців.

ПроцедуриЦіни Туніс
Трансплантація волосся1800 €

Трансплантація волосся – це остання надія для людей, які страждають від облисіння або знаходяться на межі облисіння. Це досить нова медична процедура, і хоча вона доступна в Європі, багато людей хочуть зробити її деінде.

Туніс є особливо популярним напрямком для європейців та інших людей з усього світу. Доступні ціни в поєднанні з досвідом місцевих лікарів роблять цю країну привабливим місцем для проведення цього виду хірургічних операцій.

Перш ніж зробити пересадку волосся в Тунісі, важливо дізнатися якомога більше про цю процедуру. Ми запрошуємо вас дізнатися все, що вам потрібно знати про трансплантацію волосся в Тунісі тут.

Що таке трансплантація волосся в Тунісі?

Як ви всі знаєте, трансплантація волосся – це операція, яка полягає в заселенні голови волоссям, яке було втрачено або знаходиться в процесі зникнення. Це техніка хірургії волосся, заснована на вилученні графтів з донорської області, які будуть повторно імплантовані в область реципієнта. Графти забираються у самого пацієнта, тому це аутотрансплантація.

Процедура може бути виконана практично на будь-якому профілі пацієнта, чоловіки або жінки, і будь-якого віку. Все більше людей у світі страждають від облисіння. В Європі на нього страждає близько 13% населення, або трохи більше 8,5 мільйонів людей. Як наслідок, попит на пересадку волосся постійно зростає.

Як відбувається процедура пересадки волосся

Трансплантація волосся відбувається в кілька етапів, які лікарі намагаються дотримуватися. Дозвольте нам провести вас через ці етапи один за одним.

Передопераційна консультація

Заздалегідь вам потрібно записатися на первинну консультацію до лікаря, який буде проводити операцію, щоб він міг діагностувати стан вашого волосся.

Співбесіда триває від півгодини до 45 хвилин, і під час неї у вас буде можливість дізнатися якомога більше про характер операції, як вона буде проводитися і що буде відбуватися після неї.

Саме під час цієї бесіди у вас буде можливість поставити лікарю всі питання, які вас цікавлять. Передтрансплантаційна консультація також служить для виявлення потенційних протипоказань, хоча вони зустрічаються рідко.

Нижче наведені потенційні протипоказання, які можуть зробити вас непридатними для трансплантації волосся:

  • Певні захворювання шкіри голови
  • Деякі серцево-судинні та респіраторні захворювання
  • Порушення згортання крові
  • Певні види алергії
  • Вагітність або годування груддю.

Хід операції

Процедура пересадки волосся залежить від обраної методики. Це буде визначено під час консультації перед трансплантацією. У Тунісі існує два основних типи операцій з пересадки волосся: пересадка волосся FUE і пересадка волосся DHI.

Метод FUE

Це найпоширеніший тип операції з пересадки волосся, що проводиться в Тунісі. Абревіатура FUE розшифровується як “вилучення фолікулярної одиниці”. Метод FUE передбачає вилучення кожного волосяного фолікула з кореня. Це робиться за допомогою інструменту, який називається мікропуансон, діаметр якого зазвичай становить від 0,7 до 1,1 мм. Волосяний фолікул витягується з донорської зони і імплантується в зону реципієнта.

У деяких випадках FUE також може бути виконана за допомогою ручного перфоратора. Це метод трансплантації волосся, який відомий тим, що не залишає лінійного шраму на шкірі голови. При FUE-трансплантації утворюються лише мікрошрами, діаметром менше 1 мм, які після відростання не видно неозброєним оком. Процедура проводиться під місцевою анестезією.

Метод DHI

Інша методика, яка широко використовується в Тунісі, – це DHI-трансплантат. Це здійснюється за допомогою імплантаційного стилета DHI. Він також відомий як Choi Pen. Стилет для імплантації DHI використовується для введення волосяних фолікулів в зону реципієнта без розрізу шкіри голови. Фолікул аспірується хірургом, а потім вводиться безпосередньо в зону реципієнта. Цей метод дозволяє легко контролювати кут і глибину імплантації.

Той факт, що імплантацію волосся можна точно контролювати, означає, що можна досягти гарних естетичних результатів.

Післяопераційний догляд

Як і будь-який вид хірургічного втручання, імплантація волосся вимагає ретельного догляду після операції. Від того, наскільки серйозно ви поставитеся до інструкцій лікаря щодо післяопераційного догляду, залежить, чи буде операція успішною чи ні. Окрім успіху трансплантації, важливим є також одужання, щоб уникнути інфекцій шкіри голови, яка тимчасово ослаблена після хірургічного втручання.

Перш за все, протягом доби необхідно відвідати хірурга, який проводив пересадку волосся. Хірург перевірить цибулини і застосує антисептик. Процедура, яку він порекомендує для прискорення відновлення, залежить від типу трансплантації, а також від вашого профілю.

Але в цілому, рекомендації полягають у тому, щоб не вживати алкоголь, не палити і не їсти занадто багато солі або спецій. Залежно від характеру вашої професійної діяльності, вам буде рекомендовано призупинити її на період від 3 днів до тижня. Таким чином, період відновлення після пересадки волосся не настільки обмежувальний і складний, як ви можете подумати. Сексуальна активність заборонена протягом 10-15 днів, щоб уникнути різкого підвищення температури епідермісу голови.

Спостереження за результатами

Результати з’являються через 3 або 4 місяці, коли волосся починає відростати. Зверніть увагу, що через тиждень після трансплантації на черепі почнуть утворюватися струпи. Це абсолютно природно, і вони поступово відпадуть між 8-м і 30-м днем після трансплантації.

Ідеальний профіль пересадки волосся

Як ми вже говорили раніше, немає ніяких особливих умов для пересадки волосся. Все, що вам потрібно – це бути старше 18 років і не мати жодного з виключних протипоказань, перерахованих вище. Однак є одна рекомендація, що стосується віку пацієнта, який повинен бути старше тридцяти років. Це пов’язано з тим, що до 30 років гормональна активність ще не стабілізувалася, і з цим тісно пов’язане випадіння волосся. Якщо ви почали лисіти до 30 років, найкраще почекати, поки не задуєте свою 30-ту свічку.

Чому варто робити пересадку волосся в Тунісі?

Туніс – популярний напрямок для медичного туризму, особливо в галузі трансплантації волосся. Поряд з Туреччиною, це одна з найпопулярніших визначних пам’яток. Причини цього криються в основному в ціні трансплантації, яка є набагато доступнішою, ніж в Європі. Однак якість медицини тут відмінна, а клініки мають найсучасніше обладнання, що дозволяє проводити пересадку волосся ефективно і за найвищими стандартами.

Майстерність хірургів, якість наявного обладнання та доступність – це три фактори, які в сукупності роблять Туніс найкращим місцем для трансплантації волосся.

Чому ціни більш доступні?

Вартість імплантату волосся варіюється в залежності від ваших конкретних хірургічних потреб. Ми надамо вам детальну оцінку під час консультації. Вартість трансплантації волосся в Тунісі часто становить від 1700 до 2500 євро. В середньому, більшість пацієнтів отримують від 2000 до 3000 трансплантатів за один сеанс.

Багато хто дивується, чому ціни такі різні, якщо методики однакові, а якість медичної допомоги така висока. Просте пояснення полягає в тому, що купівельна спроможність в Тунісі набагато нижча, ніж в Європі. Як наслідок, ціни набагато нижчі.

Вартість операції в Тунісі буде набагато нижчою, ніж в Європі, навіть після додавання витрат на проїзд і бронювання готелю!

Як зробити пересадку волосся в Тунісі?

Процедура пересадки волосся в Тунісі відносно складна. Вам потрібно вибрати хорошу клініку, забронювати номер в готелі поблизу і купити квиток на літак. Щоб полегшити вам завдання, наше агентство до ваших послуг, щоб подбати про всю вашу подорож. Все, що вам потрібно зробити – це сісти на літак, відвідати хірурга, насолодитися номером в готелі і повернутися додому!

Щоб скористатися нашими послугами, ви можете запросити пропозицію прямо зараз, і ми зв’яжемося з вами якнайшвидше.


Маєте проблеми з вибором потрібної клініки за найкращою ціною? Наш координатор безкоштовно допоможе вам забезпечити успіх вашої операції в Тунісі. Зверніться до нас за безкоштовною пропозицією.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️