Трансплантація волосся з синтетичного біоволокна в Туреччині

Ціна пересадки синтетичного волосся з біоволокна 1
Написано Melissa

Все, що вам потрібно знати про пересадку синтетичного волосся з біоволокна в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної трансплантації синтетичного волосся з біоволокна.

NaykrashchaKlinika.com інформує про пересадку синтетичного волосся з біоволокна в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує трансплантація синтетичного волосся з біофібри в Туреччині?

Середня вартість трансплантації волосся з біологічного волокна в Стамбулі, Туреччина, становить 4 000 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2,500 до 5,500 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Трансплантація синтетичного волосся з біоволокна4000 €

Що таке трансплантація синтетичного волосся з біоволокна?

У випадку поріділого волосся ми пропонуємо імплантацію волосся, а також методи трансплантації. Ми досягаємо найкращих результатів для наших пацієнтів шляхом імплантації штучного волосся Biofibre.

Випадіння волосся може бути спричинене поєднанням таких факторів, як старіння, гормональні зміни та генетична схильність до облисіння. Чим раніше починається втрата волосся, тим сильніше облисіння. Це також може бути наслідком травми або опіків.

На відміну від трансплантації, яка передбачає видалення натурального волосся з потилиці для створення трансплантатів, імплантація волосся – це метод, який передбачає покриття голови біосумісними волокнами (Biofibre) для негайного досягнення бажаного зовнішнього вигляду.

У разі трансплантації нове волосся відростає приблизно через 4-6 місяців після операції. Якщо техніка неадекватна, можуть з’явитися видимі шрами, що ускладнює подальшу пересадку.

Читайте також: Пересадка волосся для зірок

Біоволокно – це найсучасніше органічне волокно, придатне для імплантації волосся. Вони мають всі необхідні сертифікати, засновані на вимогах Європейської директиви 93/42/ЄЕС про медичні вироби для імплантації. Численні клінічні та гістологічні дослідження підтверджують ефективність і безпеку біотканини для лікування алопеції (облисіння) у чоловіків і жінок.

Біоволокно м’яке , гнучке, тонке і стійке до зміни кольору. Результат є природним, негайним і естетичним. З цією метою біофібра доступна в 13 кольорах, 3 різних довжинах (15, 30 і 45 см ) і 3 стилях (прямі, хвилясті або кучеряві). При правильному підборі та змішуванні ці характеристики можуть задовольнити майже будь-які вимоги пацієнта. Звісно, штучне волосся можна мити, і воно має природний вигляд.

Процедура

Процедура імплантації волосся Biofibre – швидка і безболісна, проводиться під місцевою анестезією. Естетичний результат є негайним, і пацієнти залишають клініку омолодженими, з абсолютно новим волоссям. від 40 до 50 волокон на квадратний сантиметр створюють природну густоту волосся.

Середньорічна втрата волокон коливається від 5 до 20% і залежить від типу шкіри, волосся і, перш за все, від догляду, який здійснює пацієнт. Втрата волокон не залишає шрамів, і ми можемо повторити процедуру потовщення в будь-який час , якщо це необхідно. Завдяки високому рівню хірургічної стерильності у нас не буває інфекцій.

Відчуття руху імплантованого волосся таке ж, як і у натурального. Пацієнти описують задоволення від вітру у волоссі відразу після процедури.

Читайте також: Афро пересадка волосся в Туреччині

Трансплантація волосся: методи

Трансплантація волосся полягає у покритті облисілих ділянок шкіри голови власним волоссям пацієнта (волосяними фолікулами). Фолікули беруться з потилиці і пересаджуються на нове місце в шкіру лисини. Кількість трансплантатів і тривалість сеансів трансплантації залежить від ступеня облисіння. Може знадобитися кілька сеансів.

Один із способів отримання волосся – зробити мікроперфорацію в волосистих ділянках, що містить групи від 2 до 4-5 коренів волосся, які будуть пересаджені. Це давній метод. Більш сучасні методи полягають у наступному:

Трансплантація волосся за допомогою екстракції фолікулярних одиниць (FUE)

Екстракція фолікулярних одиниць (FUE) – це метод трансплантації волосся, який передбачає вилучення фолікулярних одиниць з лисих, резистентних донорських ділянок пацієнта. Потім ми трансплантуємо ці фолікулярні графти в зону облисіння пацієнта.

Враховуючи трудомісткість цієї процедури, ми часто можемо пересадити не більше 500-600 фолікулярних клітин за день, максимум 2 000 фолікулів. Вартість одного трансплантата FUE, як правило, вдвічі перевищує вартість стандартної процедури пересадки волосся за фолікулярну одиницю, при якій ми беремо смужку донорської тканини з потилиці і розрізаємо її під збільшенням на окремі фолікулярні одиниці.

Зменшення волосяного покриву голови (серійне висічення)

Передбачає видалення якомога більшої частини лисини. Сусідні волосяні ділянки шкіри голови наближаються до лисини, з розумінням того, що деякі залисини залишаться. Ми повторюємо цю техніку один або кілька разів пізніше, щоб в кінцевому підсумку реконструювати облисіння.

Розширення тканин

Турецький хірург поміщає пристрій, який називається “тканинний розширювач”, під зону росту волосся, поруч з областю облисіння. Через кілька тижнів тканинний розширювач викликає ріст нових клітин шкіри. Потім потрібна ще одна операція, щоб розмістити нову розширену шкіру на прилеглій лисині.

Майже всі вважають, що фолікулярні одиниці є найкращим розміром графтів для пересадки волосся, але реальність дещо інша. У нашій клініці ми використовуємо три розміри графтів: поодинокі волосяні фолікулярні одиниці, 2-3 волосяні фолікулярні одиниці і модифіковані 4-5 волосяні фолікулярні одиниці. Поодинокі фолікулярні одиниці ми використовуємо переважно для лінії росту волосся, в той час як фолікулярні одиниці можуть бути основним розміром для решти трансплантатів.

Ідеальні кандидати для заміни волосся повинні мати здоровий ріст волосся на потилиці і з боків голови. Волосся на потилиці і з боків голови будуть донорськими ділянками, з яких ми будемо хірургічним шляхом вилучати клапті і графти.

Для досягнення бажаної повноти потрібно кілька хірургічних сеансів. Між кожним сеансом рекомендується період загоєння в кілька місяців. Остаточний результат з повною серією трансплантатів може зайняти до 2 років.

Через місяць або два після операції в Стамбулі пересаджене волосся випадає (що є нормальним і тимчасовим явищем). Мине ще місяць або більше, перш ніж волосся почне рости. Для отримання більш природних результатів може знадобитися хірургічна корекція.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️