Пересадка волосся в Іспанії

трансплантація волосся іспанія 1
Написано William

Зосередьтеся на пересадці волосся в Іспанії! Яка середня ціна в Барселоні чи Мадриді? Наші поради для успішної пересадки волосся в Іспанії.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку волосся в Іспанії та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на пересадку волосся в Іспанії

Клініки з пересадки волосся в Іспанії є експертами з пересадки волосся. Вартість операції з пересадки 2500 графтів волосся в Мадриді або Барселоні становить від 3500 до 4000 євро. Рекомендується метод FUE або DHI. Операція проводиться під місцевою анестезією і триває від 4 до 8 годин. Рекомендується перебування в лікарні протягом 7 днів.

ПроцедураЦіна в євро
Трансплантація волосся в Іспанії3500 €

Що таке пересадка волосся?

Трансплантація волосся – це метод косметичної хірургії, який полягає у видаленні наявного волосся з певної ділянки голови, найчастіше з потилиці або боків, а потім пересадці його на облисілу ділянку. Зонами облисіння, як правило, є скроневі западини, тім’я і передня частина черепа.

Наразі існує 3 типи операцій:

Метод FUT

Полягає у видаленні смужки шкіри шириною приблизно 1 см і довжиною від 12 до 23 см. Потім з цієї смужки забирають цибулини і імплантують їх в область реципієнта. За допомогою цієї процедури можна отримати до 1 500 трансплантатів і в середньому 1 300 трансплантатів, або 3 000 волосків.

  • Переваги: дешевше, швидше
  • Недоліки: Більш обмежений, довший час відновлення, залишає видимі шрами

Метод FUE

Це найскладніша методика, оскільки вона не залишає видимих шрамів після операції. Хірург спочатку голить голову пацієнта, а потім видаляє фолікулярні одиниці одну за одною, враховуючи, що кожна одиниця може генерувати від одного до шести волосків. Після екстракції хірург робить надрізи в зоні прийому, тобто на лисині, яку пацієнт бажає покрити.

  • Переваги: дуже непомітно, волосся потім відростає природним шляхом
  • Недоліки: Залишає мікрошрами

Метод FUE-DHI:

Ця процедура дозволяє провести пересадку волосся, поголивши лише дуже маленьку частину голови пацієнта. Графти забираються з певної донорської ділянки і не залишають шрамів.

Цей метод ідеально підходить для пацієнтів, яким не потрібна велика кількість фолікулярних одиниць. Для інших все ж краще використовувати стандартний FUE.

  • Переваги: неінвазивний, більш непомітний, 100% природний результат
  • Недоліки: Більш дорогий

Кому підходить трансплантація волосся в Іспанії?

Існує багато причин випадіння волосся. Іноді це тимчасове явище, але в деяких випадках воно може бути постійним.

  • Алопеція, пов’язана з аутоімунним захворюванням, яке вражає волосяні фолікули;
  • Випадіння волосся, пов’язане з андрогенним облисінням у чоловіків;
  • Гормональний дисбаланс, найчастіше у жінок;
  • Опіки тощо.

Будь-який пацієнт може зробити пересадку волосся в Іспанії, якщо він старше 18 років, має гарне здоров’я і достатню кількість волосся для процедури.

Однак слід зазначити, що ідеальний вік – між 30 і 40 роками, оскільки до цього гормональна система залишається нестабільною, і її дисбаланс може призвести до необхідності проведення нової операції.

Читайте також: Пересадка волосся в Стамбулі

Чому варто обрати Іспанію для пересадки волосся?

Трансплантація волосся стала популярною в Іспанії в 1990-х роках і з тих пір продовжує приваблювати пацієнтів з усієї Європи. Існує кілька причин такої популярності:

Близькість і перебування в межах ЄС

Багато європейців здійснюють цю поїздку щороку, тому що ціни часто нижчі, а перетин кордону дуже простий. Не в останню чергу тому, що Іспанія є частиною Європейського Союзу.

Безпека охорони здоров’я

Охорона здоров’я в Іспанії є однією з найкращих у світі, а протоколи гігієни дуже суворі та жорсткі.

Найсучасніші медичні установи

Медичні установи оснащені найсучаснішим обладнанням та ультрасучасними операційними.

Кваліфіковані хірурги та медичний персонал

В Іспанії працює велика кількість кваліфікованих, досвідчених і підготовлених пластичних хірургів. Іншими словами, пацієнт знаходиться в надійних руках.

Перед операцією

Як і при будь-якій операції в області косметичної хірургії, необхідно дотримуватися певного протоколу.

– Запобіжні заходи

Як і перед будь-якою косметичною операцією, пацієнтів просять припинити прийом антикоагулянтів і протизапальних препаратів за кілька днів до знаменного дня. Іноді призначаються медичні аналізи, щоб переконатися, що пацієнт має гарний стан здоров’я.

– Перша консультація

Під час першої медичної консультації хірург і пацієнт обговорюють, серед іншого, наступні питання:

  • Потреби та очікування пацієнта
  • Рекомендації
  • Потенційні ускладнення;
  • Можливі рішення.

Під час операції

Операція проводиться під місцевою анестезією і триває від 3 до 5 годин, залежно від використовуваної методики і розміру трансплантата. FUE зазвичай триває довше, ніж FUSS.

Як проводиться операція

– Техніка FUE

Ця методика не вимагає відвідування операційної. Під час операції хірург спочатку голить потилицю, а потім видаляє цибулини за допомогою скальпеля. Потім цибулини пересаджують якомога щільніше, щоб досягти максимальної щільності. Операція зазвичай триває 5 годин, іноді довше, залежно від кількості пересаджених волосків.

– Техніка FUT

З потиличної частини голови, в потиличній зоні, по всій довжині між двома вухами береться смужка шкіри. Потім клапоть шкіри розрізається для виділення графтів, які складаються в середньому з 3 – 4 волосин. Нарешті, трансплантати імплантуються в залисини, а шкіра голови зашивається скобами.

Ризики та ускладнення

Хоча ризики мінімальні, вони все ж існують. Після операції з пересадки волосся можуть виникнути певні ускладнення:

  • Алергічна реакція на анестетик;
  • Значна крововтрата;
  • Трансплантат, який не прижився;
  • Інфікування;
  • Втрата чутливості в шкірі голови та ін.

Після операції

Після операції пацієнт повинен дотримуватися певних рекомендацій:

Запобіжні заходи

  • Пов’язки зазвичай знімають на наступний день;
  • Мити голову шампунем можна через два дні після операції;
  • Пацієнт може повернутися до роботи через 3-5 днів після операції;
  • Шви знімаються через 10 днів;
  • Пацієнт може відновити спортивні заняття через 3 тижні.

Пересадка волосся в Іспанії не вимагає госпіталізації, і пацієнт може повернутися додому протягом дня.

Післяопераційний біль і рубці

Біль після пересадки волосся дуже часто помірний, але медперсонал систематично призначає знеболюючі препарати, щоб пацієнт страждав якомога менше.

У той час як під час FUE шрами невидимі, смужкова техніка залишає шрам на потилиці, на рівні розрізу, і волосся не відростає.

Результати пересадки волосся в Іспанії

Остаточний результат іноді може зайняти до 18 місяців. Імплантоване волосся може випадати під час процесу загоєння; це нормально. Потім воно повинно нормально відростати, поки не буде отримано постійний результат.

Це відбувається тому, що волосся, яке міститься в трансплантатах, природним чином випадає, звільняючи місце для нового волосся. Густота нового волосся починає бути помітною приблизно через 6 місяців. Однак необхідно почекати від 8 до 12 місяців, щоб побачити бажаний результат, а потім близько 18 місяців для остаточного результату.

Після пересадки волосся в Іспанії пацієнт :

  • Відновлює здорову, щільну шкіру голови, як і раніше;
  • Більше не випадатиме волосся;
  • Повертає впевненість у собі.

Скільки коштує пересадка волосся в Іспанії?

Вартість пересадки волосся в Іспанії залежить від декількох факторів:

  • Обрана клініка або установа;
  • Тип операції;
  • Технології, яка використовується в операційній;
  • Досвід хірурга.

Незважаючи на те, що існують методи боротьби з випадінням волосся, трансплантація волосся є єдиним рішенням, яке забезпечить постійний результат. Ось чому тисячі пацієнтів щороку наважуються на цю операцію, і чому вони більше не вагаються, коли їдуть до Іспанії для пересадки волосся.


Якщо вам важко зважитися, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною, причому за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️