Пересадка волосся без гоління в Тунісі

ціна пересадка волосся без гоління туніс дешево 1
Написано William

Все, що потрібно знати про пересадку волосся без гоління в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішної пересадки волосся без гоління в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку волосся без гоління в Тунісі і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих туніських хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Sommaire
 [Voir]

    Ціна пересадки волосся без гоління в Тунісі

    Середня вартість пересадки волосся без гоління в Тунісі в Тунісі становить 1,600 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1300 до €1900.

    ПроцедураЦіна Туніс
    Трансплантація волосся без гоління1600 €

    Що таке пересадка волосся без гоління?

    Якщо ви розглядаєте можливість пересадки волосся, у вас може виникнути питання: чи можна зробити пересадку волосся без гоління? Це абсолютно нормально – хвилюватися з приводу гоління волосся. Деякі з нас можуть відчувати, що форма нашої голови не піддається стрижці. Волосся може бути важливою частиною нашої ідентичності та стилю, тому думка про гоління може лякати.

    Зрештою, гоління голови не повинно бути стресом. Немає про що хвилюватися! Пересадка неголеного волосся можлива і поширена. Це просто залежить від вашого типу волосся.

    У багатьох випадках процедура пересадки волосся проводиться без гоління. Зазвичай лікарі обирають метод пересадки волосся, виходячи з ваших потреб і типу волосся, і однією з таких методик є DHI-трансплантація волосся.

    Цей метод не вимагає гоління голови і допомоги хірурга, щоб побачити схему росту ваших волосяних фолікулів. Це також полегшує період лікування.

    Метод пересадки волосся FUE – це техніка відновлення волосся без гоління, якій також віддають перевагу багато знаменитостей.

    Він ідеально підходить для вас, якщо ви не хочете залишати слідів від пересадки волосся. Методики гоління, які ми пропонуємо, потребують досвідченої хірургічної команди, а оскільки вони включають в себе грубу навігацію по волоссю, це вимагає трохи більше зусиль.

    З голінням чи без: яка різниця?

    Трансплантація волосся FUE дозволяє пацієнтам голити голову шарами. Це означає, що довге волосся може прикрити поголені ділянки. Але в деяких випадках, коли верхня частина голови повністю лиса, процедура FUE вимагає встановлення від 3 000 до 5 000 імплантатів. Оскільки волосяні фолікули забираються з потилиці, необхідне повне гоління. Якщо ділянка, що підлягає пересадці, менша, пересадка волосся FUE можлива без гоління.

    Що таке FUE без гоління?

    Процедура пересадки волосся вимагає гоління зон, які слід вважати “реципієнтською” і “донорською”, але багато хто з вас не відчуває себе комфортно при цьому. І це правильно! Поголена голова не тільки зробить операцію очевидною, але й знизить вашу впевненість у собі. На щастя, для вас є хороші новини.

    Якщо ви належите до тих людей, які неохоче голять голову перед процедурою, або якщо у вас слабкі пасма волосся і процедура можлива між пасмами, оператор, сертифікований ABHRS, може вибрати неголений FUE. Це кращий варіант для пацієнтів, у яких епіляція обмежена невеликими ділянками. При такій процедурі результат повнішого, густішого волосся буде помітний вже з першого сеансу.

    Однак, якщо кількість зрізів, які потрібно витягти, менша (<1500 зрізів), то ми можемо безпечно підстригти волосся без повного гоління голови. Для цього ми виконуємо так званий “прихований зріз”. Прихований зріз підходить для людей, яким потрібна менша кількість імплантатів і які хочуть продовжувати працювати, не вносячи багато змін у свій зовнішній вигляд.

    Як і у випадку з оригінальною процедурою FUE (Follicular Unit Extraction), хірург використовує проколюючий пристрій для вилучення волосяних фолікулів безпосередньо зі шкіри голови. Крім того, операція з пересадки волосся проводиться за допомогою імплантованої ручки, в яку фолікулярні трансплантати вводяться безпосередньо в існуюче волосся, один за одним.

    Чому варто обрати U-FUE в Тунісі?

    Більшість стандартних операцій з пересадки волосся вимагають, щоб пацієнт поголився частково або повністю, щоб хірурги могли пересадити більше волосся і досягти більш стійких результатів.

    Але думка про гоління голови для багатьох може бути страшною перспективою.

    Однак завдяки U-FUE пацієнти можуть зберегти більшу частину свого волосся недоторканою, отримуючи при цьому якісне лікування. Хірург, який виконує цю процедуру, повинен бути більш кваліфікованим, ніж хірург, який виконує стандартну пересадку волосся FUE і FUT.

    Переваги операції з пересадки волосся без гоління FUE

    Існує багато переваг, які роблять операцію з пересадки волосся FUE такою популярною. Ось деякі з них:

    • Ви можете повністю відмовитися від гоління.
    • Ви також можете пройти цю процедуру, навіть якщо у вас довге волосся.
    • У донорській зоні не буде видимих ознак післяопераційного струпа.
    • Загальний час відновлення коротший, оскільки пересаджена ділянка менша.

    Недоліки пересадки волосся неголеним FUE

    У кожної процедури є дві сторони, і хоча список переваг вибору процедури пересадки неголеного волосся в Тунісі довгий, ви зіткнетеся з деякими проблемами.

    • Це складний процес, і лише досвідчені, сертифіковані ABHRS лікарі з достатніми навичками можуть виконати його найкраще.
    • Оскільки максимальна кількість трансплантатів менша, щільність також нижча.
    • Це займає більше часу, ніж інші процедури пересадки волосся.
    • На відміну від інших методів, вона є трудомісткою і дорогою.

    Враховуючи всі ці моменти, потрібно вибирати сертифікованих хірургів для проведення процедури. У нашій клініці працюють лікарі з багаторічним хірургічним досвідом, які проводять такі операції з пересадки волосся з найкращими результатами.

    Пересадка волосся для пацієнтів з довгим волоссям

    Деякі пацієнти відмовляються від процедури FUE, оскільки бояться, що їм доведеться повністю поголити потилицю і бокові частини голови, щоб хірург міг взяти донорські імплантати. Це може бути правдою.

    При FUE-трансплантації в Тунісі для отримання волосся голять лише невелику частину потилиці або волосистої частини голови. При FUE ця операція повністю виключається, що робить її ідеальною для людей з довгим волоссям.

    Пацієнти можуть зберегти своє оригінальне волосся, з тим же стилем і довжиною, під час і після процедури.

    Висновок

    Така процедура, як FUE без гоління, може бути корисною для тих, хто не може повністю збрити волосся для операції з пересадки волосся, але все одно потребує її проведення.

    Якщо ви розглядаєте можливість пересадки волосся за допомогою цього методу лікування і хочете отримати більш детальну інформацію, ви можете зв’язатися з нашою клінікою. Запитайте про те, що вас турбує, і отримайте спеціальні пропозиції.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    William

    Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️