Пересадка афро-волосся в Тунісі

Ціна пересадки волосся афро 1
Написано Melissa

Все, що потрібно знати про трансплантацію афро волосся в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішної трансплантації афро в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про афропересадку волосся в Тунісі і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих туніських хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна трансплантації афро в Тунісі

Середня вартість афропересадки волосся в Тунісі в Тунісі становить 1 900 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 1700 євро до 2100 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Трансплантація волосся в стилі афро1900 €

Що таке трансплантація африканського волосся?

Пересадка афро в Тунісі часто є однією з найскладніших форм процедури пересадки волосся FUE. Вона дозволяє досягти природного результату і відростити волосся на тих ділянках, де воно почало випадати. Початок шляху до пересадки афро-волосся часто може здатися складним завданням, і ви можете відчувати невпевненість щодо процесу.

Може бути важко зрозуміти, чи достатньо ви вивчили цю тему, і, як наслідок, важко зрозуміти, чи правильне рішення ви приймаєте, роблячи операцію. У цій статті ми хочемо розповісти вам все, що вам потрібно знати про трансплантацію афро-волосся, від типу волосся до догляду за ним.

Типи афро-волосся

Щоб зрозуміти, як доглядати за волоссям, спочатку потрібно визначити свій тип афро-волосся. У вас кучеряве, хвилясте або пряме афро-волосся?

Загалом, ваш тип волосся класифікується від А до С. Буква вказує на тип локонів на вашій голові. Чим вище за алфавітом ви піднімаєтеся, тим жорсткіші локони на вашій голові. Давайте розберемо кожну категорію, щоб дізнатися більше про кожен тип афро-волосся.

Кучеряве афро-волосся

Кучеряве волосся афро ділиться на кілька підкатегорій. У вас є великі, пружні локони, які мають більший об’єм. Кучеряве афро-волосся може бути схильне до кучерявості, що може призвести до сухості, тому варто часто наносити на нього кондиціонер.

Хвилясте афро-волосся

Якщо у вас хвилясте афро-волосся, уявіть, що воно має певний візерунок. У вас можуть бути як великі хвилі, так і пляжні хвилі, які є більш щільними і, як правило, легше піддаються укладанню. Цей тип волосся може мати таку ж кількість, як і пряме волосся, але може бути менш об’ємним, ніж кучеряве афро.

Пряме волосся афро

Пряме волосся афро не має хвиль. Цей тип волосся часто є більш стійким, оскільки його важко завити. Однак, як правило, з ним легше впоратися, ніж з іншими типами волосся, оскільки ви рідше стикаєтеся з такими проблемами, як сухість і ламкість кінчиків.

Афро проти прямого волосся

Ви можете здивуватися, дізнавшись, що ваш тип волосся відрізняється через кут, під яким ростуть волосяні фолікули. Кожне пасмо афро-волосся росте під вигнутим кутом від свого кореня. Саме ця кривизна надає волоссю цього типу більш густого вигляду порівняно з прямим волоссям. Через хвилясту природу афро-волосся оліям може знадобитися більше часу для зволоження всього пасма, ніж для прямого волосся. Ось чому так важливо кондиціонувати волосся після миття голови.

Випадіння афро-волосся

Випадіння волосся афроамериканців може бути спричинене неправильним доглядом за волоссям, а також низкою проблем, пов’язаних зі стресом. Телогенове випадіння є поширеною проблемою, пов’язаною зі стресом. Це тимчасова форма випадіння волосся, спричинена стресом або травматичною подією. Зазвичай ця проблема повинна вирішитися сама собою.

Хоча це може бути складно, існує багато способів впоратися зі стресом, наприклад, за допомогою технік релаксації, здорового харчування та режиму фізичних вправ. Стрес – це те, з чим ми всі стикаємося протягом життя, і його буває важко уникнути, але, зробивши кілька кроків у правильному напрямку, ви можете не тільки знизити рівень стресу, але й підвищити свої шанси уникнути випадіння волосся.

Інші причини випадіння волосся включають андрогенну алопецію, системний червоний вовчак, лобову фіброзну алопецію, плоский лишай і тракційну алопецію.

Лікування афроалопеції

Випадіння африканського волосся у жінок і чоловіків можна лікувати різними способами. Ви можете звернутися до нехірургічних методів лікування випадіння волосся, комбінуючи міноксидил і фінастерид, що є добре відомим препаратом, який може допомогти стимулювати ріст волосся. Багато досліджень довели ефективність цього методу. Однак, якщо це вам не підходить, завжди є можливість хірургічної пересадки афро-волосся в Тунісі, наприклад, пересадка волосся FUE, про яку ми детально розповімо нижче.

Читайте також: Афропересадка волосся в Туреччині

Трансплантація африканського волосся в Тунісі

Загалом, трансплантація афро-волосся складніша, ніж інші процедури трансплантації волосся. Це пов’язано з тим, що афро-волосся кучеряве біля коріння. Це може ускладнити вилучення кучерявих волосяних фолікулів, не руйнуючи їх окремо. З цієї причини важливо звернутися до досвідченого туніського хірурга, який оцінить ваші потреби і проведе процедуру. Важливо зазначити, що це не повинно вас відлякувати, оскільки все ще можна зробити успішну трансплантацію афро-волосся, як це зробили багато людей по всьому світу. Це, звичайно, більш складний процес, але це не робить його неможливим.

Операція з трансплантації афро-волосся FUE

Якщо ви досліджували трансплантацію афро-волосся, ви можете бути знайомі з терміном FUE, інакше відомим як висічення фолікулярної одиниці. Цей тип трансплантації волосся є життєздатним варіантом для афро-волосся. Ця процедура передбачає вилучення волосся з донорських ділянок на потилиці та з боків голови, яке потім пересаджується в потрібну ділянку шкіри голови. Це точна, але, як правило, малоінвазивна процедура.

У порівнянні з трансплантацією фолікулярних одиниць (FUT), процедура FUE може залишити менш помітні шрами, оскільки вона передбачає видалення окремих волосяних фолікулів, а не смужки шкіри голови. Люди зі смаглявою шкірою, як правило, більш схильні до утворення келоїдів, саме тому методика FUE є кращою. Ось чому важливо обрати професійну клініку з пересадки волосся, якій ви можете довіряти.

Догляд за афро-волоссям

Багатьох людей часто турбує період відновлення після пересадки афро-волосся. Відновлення після пересадки афро-волосся, як правило, таке ж, як і для будь-якого іншого типу волосся, і займає до двох тижнів. Вам потрібно буде почекати щонайменше п’ять днів, перш ніж ви зможете мити голову, що дозволить ознакам операції почати зникати. Для отримання додаткових порад з цього приводу, будь ласка, відвідайте нашу сторінку післяопераційного догляду після трансплантації волосся.

Важливість досвіду

Відразу слід зазначити, що пересадка волосся FUE з використанням афро-волосся є однією з найскладніших. Афро-волосся дуже відрізняється за своєю природою від європеоїдного волосся. Тому дуже важливо, щоб клініка з пересадки волосся запропонувала вам досвід проведення лікування FUE саме з цим типом волосся.

Незважаючи на відмінності між афро-волоссям, процедура пересадки FUE використовує точно таку ж техніку і вимагає лише кількох спеціальних кроків.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Melissa

Мене звуть Мелісса, і з 2014 року я працюю медичним та науковим письменником. Маю великий досвід написання регуляторних та медико-маркетингових документів, що охоплюють широкий спектр терапевтичних напрямків.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️