Гінекомастія в Туреччині

гінекомастія ціна Туреччина істанбул 1 1
Написано Émilie

Все, що потрібно знати про гінекомастію в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної гінекомастії в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про гінекомастію в Туреччині і допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує операція по видаленню гінекомастії в Туреччині?

Середня вартість операції з видалення гінекомастії в Туреччині становить 1700 євро, включаючи проживання в готелі 5*, VIP-трансфер, операцію, компресійний пояс, післяопераційні медикаменти, аналізи крові та передопераційні аналізи, загальний наркоз, консультацію лікаря і фінальний трансфер в аеропорт.

Гінекомастія1700 €
Грудні імплантати1500 €
Ліпосакція2200 €
Підтяжка грудей2000 €

Що таке гінекомастія?

Гінекомастія в Туреччині – це операція з корекції гіпертрофії молочної залози у чоловіків, зосередженої на ареолі і чутливої при пальпації. Відповідає односторонній або двосторонній гіперплазії.

У Туреччині косметична операція з видалення гінекомастії, що проводиться під загальним наркозом, видаляє надлишок жиру і тканини молочної залози у чоловіків. Це називається зменшенням грудей.

Schéma de la gynécomastie
Схема гінекомастії

Ця процедура використовує невеликі розрізи для видалення надлишків жиру і шкіри, пропонуючи пацієнтам варіант лікування для відновлення впевненого, чоловічого вигляду. Надмірне збільшення ваги може потребувати подальшої хірургічної корекції.

Причин для його появи не існує, окрім, можливо, аномального вироблення гормонів або вживання певних ліків. Гінекомастію не слід плутати з адипомастією – локальним накопиченням жиру. Єдиним методом лікування є хірургічне втручання.

Фото до і після

Надмірний розвиток молочних залоз у чоловіків

У той час як красиві груди є справжньою принадою для жінок, у чоловіків все зовсім інакше. Існує ряд причин надмірного росту грудей у чоловіків.

Наприклад, гормональні причини, надмірне вживання алкоголю, допінги або переїдання – все це може зіграти свою роль. Ви страждаєте від такого небажаного росту грудей і шукаєте засіб від фахівця з краси в Туреччині?

Пояснювальне відео про гінекомастію

NaykrashchaKlinika.com з радістю допоможе вам знайти відповідного косметичного хірурга! Ми тісно співпрацюємо з турецькими пластичними хірургами, які зробили собі ім’я в області гінекомастії.

Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми подбаємо про те, щоб знайти для вас відповідного фахівця. Люди з ВІЛ мають право на цю операцію.

Первинна консультація з приводу гінекомастії в Туреччині

Особиста консультація з пластичним хірургом в Туреччині – це хороша можливість познайомитися з хірургом, його командою і обладнанням.

На цьому етапі записується ваша історія хвороби, пояснюється процедура і її альтернативи, обговорюються ризики і побічні ефекти, а також витрати, пов’язані з лікуванням гінекомастії в Туреччині.

Після фізичного обстеження всі дані зіставляються і аналізуються, і складається індивідуальний план лікування гінекомастії.

Фотографії до і після

Photo avant et après une gynécomastie
Фото до і після лікування гінекомастії

Гінекомастія: чоловіча проблема!

Як людина, яка страждає на гінекомастію, ви часто соромитеся своїх надто великих грудей і відчуваєте при цьому сильні страждання. Однак за допомогою невеликого хірургічного втручання турецького фахівця ви зможете відновити мужність своїх грудей, якими ви зможете знову впевнено хизуватися.

Photo avant et après une gynécomastie
Фото до і після операції з видалення гінекомастії

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

З гінекомастією можуть бути пов’язані деякі рідкісні ризики:

  • Синці;
  • Надмірна кровотеча;
  • Нерівності контуру соска;
  • Втрата шкіри соска;
  • В’ялість шкіри грудей та асиметрія;
  • Оніміння сосків.

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі, і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

В ісламі гінекомастія вважається халяльною і прийнятною, якщо вона призначена для виправлення дефекту. Тому вона не є харамом.

Ви можете скористатися індивідуальною допомогою для людей з обмеженою рухливістю на інвалідному візку з моменту висадки з літака до вашого готелю.

Гінекомастія в Стамбулі

Наші естетичні пластичні хірурги в Туреччині, з якими ми співпрацюємо, мають багаторічний досвід в області гінекомастії і, природно, виконують процедури за найсучаснішими медичними і технічними стандартами. До вас будуть ставитися з максимальною увагою і турботою, враховуючи ваші особисті побажання щодо формування грудей.

Photo avant et après une gynécomastie
Фото до і після операції з видалення гінекомастії

Гінекомастія: процедура і техніка

Перш за все, ваш турецький хірург оцінить, чи є деформація грудей просто розростанням жиру, або ж тканина молочної залози розрослася занадто сильно. Більше того, ці два явища можуть зустрічатися разом.

Якщо є лише надлишок жиру, його можна акуратно відсмоктати під легкою місцевою анестезією. Якщо залозиста тканина розрослася занадто сильно, її видаляють хірургічним шляхом під загальним наркозом.

Розріз робиться непомітно під ареолою. Ця операція повинна бути виконана з особливою обережністю, оскільки вона повинна бути симетричною. Ось чому ми працюємо в Туреччині лише з косметичними хірургами, які мають відповідний і всебічний досвід для виконання цих операцій.

Приблизно через три тижні після операції з видалення гінекомастії ви повернетеся до свого колишнього вигляду і зможете продемонструвати свої чоловічі груди в обтягуючій футболці. Завдяки ідеальному розташуванню розрізу, той факт, що ви пройшли лікування гінекомастії, не помітний для сторонніх.

Tracé d'un chirurgien pour une gynécomastie
План хірургічного втручання при гінекомастії

Насолоджуйтесь новими відчуттями у своєму тілі та привертайте увагу чоловіків своїми грудьми! Дозвольте нашій команді експертів провести вас через ці зміни.


Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми безкоштовно допоможемо вам зробити операцію успішною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго триває гінекомастія в Туреччині?

Після успішної операції з видалення гінекомастії результати можуть залишитися на все життя. Однак рецидив може виникнути, якщо спосіб життя пацієнта не відповідає стандартам або якщо виникають проблеми зі здоров’ям.

Під час операції гінекомастія не є болючою, оскільки вона проводиться під анестезією. Після операції лікар призначає знеболюючі препарати, щоб заспокоїти майбутній біль. Таким чином, це безболісна операція.

Обираючи компетентного та досвідченого хірурга, ви збільшуєте шанси на успіх операції з видалення гінекомастії. Успішність цієї хірургічної процедури в турецьких клініках оцінюється в 90%.

Рубці неминучі при хірургічному втручанні. Завдання лікаря – постаратися отримати якомога менший шрам. Однак розвиток рубців є випадковим явищем і варіюється від однієї людини до іншої.

В середньому операція з видалення гінекомастії триває від 1 до 2 годин. Це залежить від тяжкості та обставин ситуації, а також від навичок хірурга, який проводить операцію.

Гінекомастія не є операцією, яка займає багато часу. Операція з приводу гінекомастії займає всього 3 дні з моменту звернення до закінчення лікування. Тобто це відносно швидко.

Чи працюють таблетки від гінекомастії?

Ефективність таблеток від гінекомастії науково не доведена. Важливо проконсультуватися з лікарем, щоб визначити найкращий метод лікування гінекомастії – медикаментозний або хірургічний.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️