Пересадка ясен в Туреччині

ціна трансплантата ясен 1
Написано Laurence

Операція з пересадки ясен в Туреччині зараз є досить популярною процедурою в ротовій порожнині. Метою цієї операції є вирішення проблем, пов’язаних з рецесією ясен.

NaykrashchaKlinika.com інформує про пересадку ясен в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує пластика ясен в Туреччині?

Середня вартість пересадки ясен в Туреччині в Стамбулі становить 500 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 250 євро до 750 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Пересадка ясен500 €

Що таке пересадка ясен?

Операція з пересадки ясен в Туреччині – досить популярна процедура в ротовій порожнині. Ця косметична операція в Стамбулі спрямована на вирішення проблем, пов’язаних з рецесією ясен – процесом атрофії ясенної тканини навколо зуба або всього зубного ряду.

Рецесія ясен може бути викликана низкою факторів. Часто вона пов’язана з пародонтитом, коли кісткова тканина руйнується в результаті запальних процесів, оголюючи корінь зуба.

Це може бути викликано поганою гігієною порожнини рота, хронічними захворюваннями, проблемами прикусу, наявністю пасом і зубних валиків, курінням і травмуванням ясен через неправильне чищення зубів.

Варто також відзначити, що стоматологічні клініки Стамбула практикують імплантацію зубів на найвищому рівні. Оскільки імплантація зубів є однією з найпоширеніших стоматологічних послуг на сьогоднішній день, така процедура проводиться тільки при дотриманні всіх необхідних умов, включаючи здорові ясна.

Установка штучного зуба на місце втраченого неможлива без ретельного підходу до відновлення м’яких тканин, які будуть оточувати новий зуб. Здорові, підготовлені та нерухомі ясна забезпечують надійну опору для майбутнього зубного імплантату.

На жаль, у більшості пацієнтів здоров’я ясен не може служити гарантією правильного положення нового зуба. Невідповідність ясен може бути викликана різними причинами, найпоширенішими з яких є наступні

  • атрофія м’яких тканин внаслідок тривалої відсутності зуба;
  • генетичні порушення розвитку ясен
  • рецесія тканин внаслідок запальних захворювань.

Завдяки передовим технологіям, невідповідність ясен перестала бути серйозною перешкодою для установки і нормального функціонування зубних імплантатів.

Турецькі хірурги проводять вкрай важливу процедуру для якісної дентальної імплантації – 3D аугментацію ясен в області, де буде встановлений майбутній імплантат, що забезпечує повне відновлення м’яких тканин.

Цілі операції з пересадки ясен

  • поліпшення якості ясен навколо імплантату;
  • формування ясенного рукава
  • створення необхідного об’єму слизової оболонки для ясенного гребеня навколо штучного зуба;
  • захист кістки з відновленими яснами в зоні імплантату.

Для відновлення необхідного об’єму ясен використовують кілька методик. Вибір конкретного методу залежить від конкретних цілей пацієнта та його індивідуальних переваг.

Як проводиться пересадка ясен в Туреччині?

Якщо м’яких тканин недостатньо, їх можна пересадити з іншої частини ротової порожнини. Зазвичай ясна пересаджують з піднебіння, оскільки гістологічні властивості твердого піднебіння вважаються ідентичними властивостям ясен біля шийки зуба. Саме тому трансплантована стоматологом ясна досить легко приживається і зупиняє рецесію ясен.

Ця процедура проводиться хірургічним шляхом. Перед операцією турецький лікар видаляє каріозні ураження в робочій зоні і усуває запалення. Пересадка ясен в Туреччині, в Стамбулі, безболісна, оскільки проводиться під місцевою анестезією.

Для пересадки ясен хірург забирає з ротової порожнини кілька клаптів м’яких тканин, один з яких вибирається безпосередньо біля зуба. Потім лікар очищає простір під цими клаптями, усуваючи запалення, видаляючи залишки їжі і відновлюючи цемент кореня.

Типи трансплантатів ясен

Перед тим, як виконати трансплантацію ясен, анестезіолог вводить безпечний та ефективний анестетик. Під час операції пацієнт сидить у зручному кріслі та не відчуває жодних неприємних відчуттів.

Вільна пластика ясен

Ця методика застосовується, якщо у пацієнта тонкі тканини ясен. Хірург готує отвір в яснах, який буде заповнений трансплантатом. З піднебіння, де є щільна слизова оболонка, береться 2-3 мм вільного клаптя ясен. Потім тканину прикріплюють до ясен тонким, акуратним швом.

Трансплантат сполучної тканини

Ця методика використовується для лікування оголених коренів зубів. Для цього хірург видаляє субепітеліальну сполучну тканину з-під слизової оболонки піднебіння, основною характеристикою якої є хороше кровопостачання. Потім SCTG підшивається до тканини ясен і обробляється спеціальними антисептичними та регенеративними розчинами.

Наші найкращі послуги включають

  • Консультація
  • Панорамний рентгенівський знімок
  • Час і робота стоматолога
  • Безкоштовний трансфер (аеропорт, готель, клініка)
  • Місцеві анестетики
  • Антибіотики, знеболюючі, ополіскувач для порожнини рота і т.д.
  • Лабораторні збори
  • Безкоштовне проживання в готелі (номер та сніданок)

Трансплантація тканин

Цей вид хірургічної пластики ясен застосовується, якщо у пацієнта є достатня кількість тканини ясен навколо зуба. Тканина береться з донорських ділянок – сусідніх частин ясен. Процедура передбачає правильну пересадку клаптя ясен, зверненого до кореня ураженого зуба. Ця тканина потім використовується для забезпечення захисту та фіксації.

Післяопераційний період

Відновлення після операції з пересадки ясен не вимагає перебування в стаціонарі. Однак пацієнт повинен залишатися під наглядом лікаря протягом декількох тижнів, щоб лікар міг контролювати процес приживлення тканин. Шви знімають через тиждень після операції, при цьому пацієнт продовжує приймати місцеві та загальні препарати, призначені стоматологом.

У деяких випадках після приживлення імплантату встановлюється лікувальний ковпачок. Цей пристрій допомагає створити красиві ясна навколо нового зуба, роблячи посмішку ще більш привабливою.

Рекомендації по догляду за порожниною рота після імплантації ясен

Регулярні огляди у стоматолога і ретельний домашній догляд за зубами допоможуть запобігти серйозним пошкодженням, які потребують хірургічного втручання в Стамбулі. Інші способи профілактики проблем з яснами включають

  • Чищення зубів двічі на день зубною пастою з фтором
  • Щоденне використання зубної нитки
  • Регулярні стоматологічні огляди
  • Професійне чищення зубів
  • Здорове, збалансоване харчування
  • Утриматися від куріння

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️