Лікування глаукоми в Туреччині

Розглядаєте можливість лікування глаукоми в Туреччині? Цей посібник містить все, що вам потрібно знати про процедуру, відновлення і вартість лікування в Стамбулі. Надішліть запит і отримайте найкращу ціну на успішну операцію на очах в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про лікування глаукоми в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих турецьких хірургів. Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціни на лікування глаукоми в Туреччині

Середня ціна процедури лікування глаукоми в Туреччині становить 200 євро, ціна лазерної трабекулопластики – 500 євро. Ціна трабекулотомії становить 2300 євро, а лазерної іридотомії – 300 євро.

Глаукома в Туреччині200 €
Лазерна трабекулопластика500 €
Трабекулотомія2300 €
лазерна іридотомія300 €

Вступ

Є багато причин, чому варто розглянути можливість лікування глаукоми в Туреччині. Всупереч поширеній думці, медицина в країні Босфору не обмежується лише косметичною хірургією.

Ви можете знайти повне, надійне і конкурентоспроможне рішення, вибравши цю країну в якості місця для лікування.

Перш ніж зробити необхідні кроки, у вас, безсумнівно, виникне кілька запитань. Чи то про саму хворобу , чи то про те, як буде проводитися операція. Ми підготували цей посібник, щоб допомогти вам отримати максимум користі. Ризики, потенційні побічні ефекти, очікувані результати, ціни… ми хочемо переконатися, що нічого не пропущено.

Очевидно, що кожен пацієнт має специфічні очікування, потреби та особливості. Інформація, яку ви отримаєте, є загальною – але коли справа доходить до логістики подорожей, ми застосовуємо персональний підхід до кожного випадку. Таким чином, ви можете з повним спокоєм підійти до лікування глаукоми в авторитетному турецькому закладі.

Що таке глаукома?

Глаукома – це хронічне захворювання очей. При найменших симптомах необхідно записатися на прийом до фахівця. Без своєчасного лікування зоровий нерв може повністю перестати функціонувати, що призведе донезворотної втрати зору .

Ми не будемо вдаватися в технічні деталі, але ось механізми, які характеризують цей стан:

  • Глаукома , як правило, викликана підвищенням тиску всередині очного яблука. Порушується вироблення та відведення водянистої вологи … хоча ця цінна очна рідина живить і насичує киснем усі наші оптичні структури. Результатом є зростаюче і постійне навантаження на зоровий нерв.
  • Поступово (але в деяких випадках прогресування відбувається особливо швидко) це призводить до значних пошкоджень. Якщо не вжити жодних заходів, пацієнт поступово втрачає периферійний зір. Не оминає і центральний зір … що призводить до сліпоти.

Іншими словами, глаукома може призвести до сліпоти. Щоб не втрачати час, цілком можливо пройти діагностику у Франції, а потім розглянути можливість операції в Туреччині.

Читайте наш звіт про лікування стовбуровими клітинами в Туреччині

Глаукома: хто страждає?

Слід зазначити, що від цієї недуги страждають від 1 до 2% французів у віці сорока п’яти років і старше, згідно з інформацією, наданою Університетською лікарнею Ліона в 2023 році. У Великобританії, де демографічний курсор трохи змістився (з 45 до 50), цей показник становить 4%.

У молодих людей глаукома розвивається рідше. Саме тому, знову ж таки згідно з офіційним сайтом CHU de Lyon, ” [ бажано ] відвідувати свого фахівця кожні два роки або близько того (починаючи з 45 років) для проведення цих вимірювань”. Профілактичні візити можуть врятувати багато життів. Слід зазначити, що сімейний анамнез може збільшити ризик ускладнень. Однак причини не завжди є генетичними.

Якщо ви або хтось із ваших близьких, на жаль, стикається з цією проблемою, ви повинні знати, що є рішення.

Чи можна вилікувати глаукому?

Науковий прогрес дозволив розробити надійні методи лікування прогресування глаукоми. Ми говоримо “лікування”, тому що існує кілька можливих підходів, деякі з яких є взаємодоповнюючими.

Різні способи лікування глаукоми

Заходи, яких необхідно вжити (завжди за порадою фахівця), включають

  • Медикаментозне лікування. Певні очні краплі використовуються для регулювання очної рідини. Щоб досягти бажаних результатів, необхідно ретельно застосовувати їх щодня. Також доступні деякі таблетки для перорального застосування, в залежності від випадку.
  • Лазерне лікування. Технологія, що використовується тут, має досить складну назву: трабекулопластика. Вона передбачає цілеспрямований вплив на область… трабекул. Трабекул – це мережа тканин. Коли він цілий, то майже ідеально регулює відтік ліквору. Якщо він виходить з ладу , для відновлення його функцій застосовують лазер . Таким чином знижується небезпечний тиск.
  • Хірургічне лікування. Це найбільш повний метод лікування глаукоми. Офтальмохірург може вставити імплантати, які “допомагають” природним дренажним механізмам. Інша процедура передбачає створення нового дренажного шляху (трабекулектомія). Ці два варіанти доповнюють один одного або плануються незалежно, в кожному конкретному випадку.

Який відсоток успішності хірургічного лікування глаукоми в Туреччині?

Було б неправильно стверджувати про 100% успіх. Однак відсоток успішності лікування глаукоми в Туреччині залишається дуже високим. Залежно від джерела, цей показник становить 90 або навіть 99%.

Пам’ятайте, що шанси на успіх зменшуються з часом. Чим довше ви відкладаєте, тим складніше буде відновити і компенсувати .

Чому варто планувати операцію з видалення глаукоми в Туреччині?

Вам цікаво, навіщо їхати на лікування глаукоми в Туреччину , якщо є клініки, а значить, і фахівці, у вашій країні? Зрозуміло, ми не намагаємося знецінити роботу французьких, британських або швейцарських офтальмологів ..

Проте медичний туризм до Туреччини має низку переваг.

  • Ціна варіюється в залежності від складності роботи. Наприклад, затрабекулектомію в Туреччині доведеться заплатити 2300 євро.
  • Іноземні пацієнти , як правило, знають про відмінну репутацію лікарів у цій галузі. У Великобританії, як і у французьких лікарнях, система лікування розрахована більше на місцевих пацієнтів. Туреччина залишається вірною своїй репутації культурного перехрестя і розглядає свої медичні послуги з універсальної точки зору.
  • Швидкість лікування – одна з причин , яку найчастіше висувають. Хоча вичерпної статистики на цю тему не існує, велика кількість відгуків вказує в цьому напрямку. У Туреччині список очікування коротший . Коли людина шукає невідкладної медичної допомоги глаукому , як ми бачили, потрібно лікувати швидко), поїздка до турецької клініки здається більш заспокійливою.
  • Менш поширений у Франції, Великобританії та більшості сусідніх країн, пакет “все включено” дуже часто пропонується на берегах Босфору. Він включає в себе (в найскладнішому варіанті) консультацію, операцію, госпіталізацію, післяопераційний догляд… і навіть трансфер з аеропорту до місця проживання. Наше туристичне агентство з радістю допоможе вам організувати вашу подорож.

Зв’яжіться з нами прямо зараз, щоб отримати додаткову інформацію. Ми будемо раді надати вам більш детальну інформацію про наші пропозиції.

Тепер ми хотіли б перейти до важливого моменту: самої операції .

Як проходить операція з видалення глаукоми?

Кожен фахівець робить конкретний професійний вибір, залежно від своєї практики. Однак є кілька принципів, які є спільними для всіх операцій з видалення глаукоми .

Зупинимося на трьох основних етапах : підготовка, сама операція та відновлення.

Як готуються до операції з видалення глаукоми?

В офтальмологічній хірургії , як і у всіх інших сферах охорони здоров’я, важливо заздалегідь познайомитися з медичною та хірургічною командою. Для встановлення первинного контакту призначається зустріч .

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Часті запитання про лікування глаукоми в Туреччині

Що таке глаукома?

Глаукома – це захворювання очей, яке пошкоджує зоровий нерв, часто через високий внутрішньоочний тиск, що призводить до прогресуючої втрати зору, починаючи з периферичного.

Які існують найпоширеніші типи глаукоми?

Два основних типи – відкритокутова глаукома, при якій евакуація водянистої вологи відбувається повільно, і закритокутова глаукома, яка спричиняє швидке підвищення внутрішньоочного тиску.

Які фактори ризику?

Фактори включають похилий вік, високий внутрішньоочний тиск, сімейний анамнез, етнічне походження, діабет, гіпертонію та тривале застосування кортикостероїдів.

Які методи лікування доступні?

Лікування включає очні краплі для зниження внутрішньоочного тиску, лазерну терапію для покращення відтоку водянистої вологи та хірургічне втручання для зниження тиску.

Чи можна вилікувати глаукому?

Ліків від глаукоми не існує, але раннє і регулярне лікування може контролювати внутрішньоочний тиск і сповільнити прогресування хвороби.

Як можна запобігти або виявити глаукому?

Профілактика включає регулярні огляди очей, особливо для людей з групи ризику. Повідомляйте офтальмолога про будь-які зміни у вашому зорі та дотримуйтесь його рекомендацій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️