Гінгівектомія в Туреччині

ціна гінгівектомія Туреччина 1
Написано Laurence

Гінгівектомія в Туреччині – це пародонтологічна хірургічна процедура, під час якої видаляються хворі тканини ясен. Ця процедура також використовується для видалення інвазивних тканин ясен.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про гінгівектомію в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує гінгівектомія в Туреччині?

Середня вартість гінгівектомії в Туреччині в Стамбулі становить 40 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 20 до 60 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Гінгівектомія40 €

Що таке гінгівектомія?

Ця інформація надана виключно в ознайомлювальних цілях і не повинна розглядатися як медична консультація від NaykrashchaKlinika.com. Будь-яке рішення щодо лікування, подальшого догляду або одужання повинно прийматися тільки після консультації з кваліфікованим лікарем.

Гінгівектомія в Туреччині – це пародонтологічна хірургічна процедура, під час якої видаляють хворі тканини ясен і змінюють їх форму для збереження контуру ясен.

Гінгівектомія є методом вибору при хронічних захворюваннях ясен, коли вони не піддаються лікуванню антибіотиками, зняттям зубного каменю і терапії кореневих каналів. Процедура також використовується для видалення інвазивних тканин ясен і поліпшення їх зовнішнього вигляду.

Ця пародонтальна хірургія в першу чергу проводиться для усунення мікробних факторів і дефектів м’яких тканин, які призводять до кишенькового пародонтиту або інших серйозних захворювань пародонту. Ця стоматологічна операція в Туреччині спрямована на те, щоб зупинити прогресування захворювання і зберегти здоров’я м’яких тканин.

Процедура:

  • Спочатку стоматолог знеболює ділянку, яку потрібно прооперувати.
  • Стоматолог відокремлює клапоть ясен від кістки, щоб оголити коріння.
  • Клапоть відокремлюється за допомогою невеликих надрізів у тканині ясен.
  • Потім видаляється зубний камінь та інші м’які відкладення на поверхні зуба.
  • Навколишня альвеолярна кістка також може потребувати реформування та ремоделювання для збереження правильного контуру альвеоли.
  • Потім ясенний клапоть репозиціонується і вшивається.
  • Над швом накладається тимчасова захисна оболонка, щоб полегшити загоєння тканин.

Скільки сеансів потрібно для гінгівектомії в Туреччині?
Кількість сеансів, необхідних для лікування, залежить від ступеня захворювання. За один сеанс оперується один квадрант рота. Залежно від площі уражених хворобою тканин ясен кількість сеансів може варіюватися від одного до чотирьох, після чого слідує додатковий сеанс для зняття швів.

Скільки часузаймає вся процедура?
Якщо тяжкість пародонтиту передбачає лікування всіх квадрантів, вся процедура може зайняти від одного до двох місяців.

Як це працює?
Процедура гінгівектомії в Туреччині, ймовірно, зупинить прогресування захворювання, якщо після операції дотримуватися належної гігієни порожнини рота. Тканина ясен з часом заживе.

Який стоматолог проводить гінгівектомію?
Операцію гінгівектомії в Туреччині, як правило, проводить спеціалізований пародонтальний хірург.

Анестезія: місцева анестезія

Відновлення: фаза відновлення після гінгівектомії зазвичай триває від одного тижня до десяти днів. Шви знімаються після загоєння тканин.

Ризики: надмірна кровотеча та інфекція

Післяопераційна стоматологічна допомога:

Загоєння рани може тривати до тижня, протягом якого на рану накладається захисна мастикова пов’язка. Для зменшення болю та набряку, викликаних операцією, необхідні протизапальні препарати.

Після того, як ясна заживуть належним чином, шви знімаються. Для підтримки здоров’я ясен після операції необхідно кожні три місяці відвідувати стоматолога для видалення зубного каменю і нальоту, які є основними причинами прогресування пародонтиту.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️