Геніопластика в Туреччині

геніопластика 1
Написано Manuella

Збільшення підборіддя в Туреччині – це хірургічна процедура, яка змінює форму підборіддя шляхом видалення деформованих кісток, встановлення імплантатів або переміщення підборідної кістки.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про геніопластику в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує геніопластика в Туреччині?

Середня вартість геніопластики в Туреччині в Стамбулі становить 2 250 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €2,000 до €2,500.

ПроцедураЦіна Туреччина
Геніопластика2250 €

Що таке геніопластика?

Збільшення підборіддя або геніопластика в Туреччині – це хірургічна процедура, яка змінює форму підборіддя шляхом видалення деформованих кісток, встановлення імплантатів або переміщення підборідної кістки. Люди, які хочуть мати більш чітко окреслене обличчя, можуть скористатися цією процедурою. Результати є постійними, але в деяких випадках імплантат може знадобитися замінити з часом. Імплантат може бути виготовлений з різних матеріалів, від справжньої кістки до силікону.

Багато пацієнтів вирішують поєднати пластику підборіддя з іншими косметичними операціями, такими як ринопластика або омолодження обличчя. Крім того, деякі стоматологічні операції можуть бути проведені в поєднанні зі збільшенням підборіддя.

Інформація

  • Середня тривалість перебування: 7 днів
  • Перебування в стаціонарі: 1-2 дні
  • Тривалість операції: 1-3 години

Анестезія

  • Загальний наркоз
  • Місцева анестезія та седація

Повернення до роботи

  • 1-2 тижні

Відновлення

  • 1-2 тижні

Перед геніопластикою в Стамбулі

Хірург ознайомиться з історією хвороби пацієнта і розпитає про всі попередні захворювання і лікування. Хірург в Туреччині і пацієнт обговорять бажаний результат і спланують операцію для досягнення задовільного результату. Пацієнту пояснять процедуру геніопластики в Туреччині, можливі результати і варіанти.

Під час геніопластики в Туреччині

Залежно від випадку, хірург робить розріз всередині або зовні рота і готує місце для імплантату під м’язовою тканиною. Після того, як імплантат встановлений, його часто фіксують до підборіддя за допомогою гвинтів або швів. Якщо кістку потрібно видалити, хірург розрізає щелепну кістку, видаляє зайві шматки і закріплює кістку за допомогою дроту або гвинтів на місці.

Після геніопластики в Туреччині

Оскільки операція більшу частину часу проводиться в ротовій порожнині, видимих шрамів не залишається. Операція вимагає госпіталізації від 0 до 1 дня. Перші 3 дні пацієнтові будуть носити спеціальні пов’язки, які допоможуть зменшити набряк і підтримати нову форму. До зняття швів необхідно дотримуватися рідкої дієти, і пацієнтам рекомендується залишатися в Стамбулі від 5 до 7 днів.

Перші кілька днів ділянка може бути болючою, а такі дії, як розмова, їжа та посмішка можуть бути ускладнені. Протягом 7-10 днів симптоми повинні зникнути, і пацієнти зможуть повернутися до свого повсякденного життя. Однак реальні результати стають помітними лише через місяць, оскільки набряк ділянки може зменшитися.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️