Sleeve Шунтування в Туреччині

шлунковий рукав 1
Написано Laurence

Все, що потрібно знати про операцію на шлунку в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного проведення бандажування шлунка в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про операцію на шлунку в Туреччині і допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Скільки коштує Sleeve шлунку в Туреччині?

Середня вартість операції шлункового бандажування в Стамбулі, Туреччина становить 2300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 000 до 2 600 євро. Операція триває близько 2 годин. Виконується лапароскопічно. Перебування в лікарні – 2 дні. Перебування в Туреччині триває 7 днів.

ПроцедураЦіна Туреччина
Шлунковий рукав2300 €
Ботокс шлунка1200 €
Шлунковий балон1500 €
Bypass Шунтування2500 €
Шлунковий бандаж2200 €

Що таке шлунковий рукав?

Шлунковий бандаж – це обмежувальна процедура, яка полягає у значному зменшенні об’єму шлунка приблизно на 75%, щоб сприяти значному довготривалому схудненню. В результаті покращується загальний стан здоров’я. Хірургія для схуднення в Туреччині знаходиться на підйомі, зокрема, завдяки таким операціям, як шлунковий балон.

Як працює шлунковий рукав?

Шлунковий рукав працює шляхом постійного видалення значної частини шлунка. Оскільки об’єм шлунка значно зменшується, він може вмістити лише невелику кількість їжі. Ви будете почувати себе ситими після набагато меншої кількості їжі, а перерви між прийомами їжі будуть менш голодними.

Гастректомія також видаляє частину шлунка, яка виробляє гормон, що стимулює голод – грелін. Це означає, що апетит знижується.

Читайте також: Баріатрична хірургія в Туреччині

Втрата ваги починається відразу після операції. Через 18 місяців шлунок розтягується. Тому важливо дотримуватися розумних порцій і не чекати, поки рукав перестане вас годувати.

Якщо ви їсте рекомендовані продукти (без рідини та м’яких продуктів), ви не будете відчувати голоду. Вам потрібно буде приймати вітаміни протягом усього життя, включаючи щоквартальні ін’єкції В12.

Хто має право на операцію шлункового бандажування?

Ви можете мати право на операцію на шлунковому рукаві, якщо

  • ваш ІМТ (індекс маси тіла) становить 40 або більше
  • ІМТ 35 або більше і ви страждаєте від діабету 2 типу або високого кров’яного тиску, які можуть бути покращені за допомогою зниження ваги.
  • Ви достатньо здорові, щоб перенести загальну анестезію та хірургічне втручання.
  • Ви прагнете схуднути і підтримувати свою вагу за допомогою змін у способі життя та раціоні харчування.
  • Ви намагалися схуднути, дотримуючись здорового харчування, виконуючи фізичні вправи та приймаючи відповідні ліки протягом щонайменше шести місяців, і це не дало результатів.

Що відбувається під час операції рукавного бандажування шлунка в Туреччині?

Перед операцією ви отримаєте загальний наркоз. Операція проводиться лапароскопічно і зазвичай триває від однієї до півтори години.

Ваш хірург в Туреччині зробить кілька невеликих розрізів на животі і вставить довгий, тонкий телескоп з лінзою і камерою на одному кінці, який називається лапароскоп, а також інші хірургічні інструменти, щоб видалити більшу частину шлунка. Після того, як шлунок буде видалено, його скріплять скобами.

Запобіжні заходи та післяопераційне спостереження

Після операції “шлунковий рукав” ви перебуватимете в лікарні протягом двох-трьох днів.

Ймовірно, вам знадобиться знеболення. Ви можете приймати безрецептурні знеболюючі, такі як парацетамол або ібупрофен.

Пити прозору рідину можна буде тільки в перший день після операції. Потім ви будете дотримуватися рідкої дієти протягом декількох тижнів, потім перейдете на м’яку, вологу їжу і, нарешті, через чотири-шість тижнів додасте тверду їжу.

Ваш хірург або дієтолог обговорить з вами сувору дієту. Вам будуть потрібні невеликі порції, оскільки ваш шлунок швидко наповнюватиметься.

Після операції вам слід відпочивати і не терти рану. Ми рекомендуємо, щоб у перші кілька днів з вами був хтось, хто допомагав би вам у повсякденних справах. Більшість людей можуть повернутися до своєї звичайної діяльності протягом двох-чотирьох тижнів після операції.

Ускладнення та побічні ефекти

Ви можете відчувати деякі побічні ефекти, такі як біль, синці та набряки навколо ран, а також блювота або нудота після того, як з’їсте більше, ніж може вмістити ваш новий шлунок. Вам слід намагатися добре пережовувати їжу, їсти меншими порціями і дотримуватися дієти.

Можливі ускладнення будь-якої операції включають кровотечу або утворення згустків крові, біль та інфікування рани. Ускладнення, пов’язані з операцією на шлунковому рукаві, включають

  • Рубцювання шлунка, що створює закупорку кишківника.
  • Запалення слизової оболонки шлунка (гастрит), виразка шлунка або печія.
  • Пошкодження сусідніх органів.
  • Загноєння рубця та серйозна інфекція

Ваш хірург детально обговорить з вами можливі ускладнення та побічні ефекти, перш ніж ви зважитеся на рукавну пластику.

Запишіться на прийом до відомого і визнаного хірурга в Туреччині або Тунісі і заощаджуйте до 60% в порівнянні з Європою.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️