Bypass Шунтування в Туреччині

обхід ціни 1
Написано Émilie

Все, що потрібно знати про шунтування шлунка в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного шунтування шлунка в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про Bypass шунтування в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує шунтування в Туреччині?

Середня вартість bypass шунтування в Стамбулі, Туреччина, становить 3500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €3,000 до €4,000.

ПроцедураЦіна Туреччина
Збільшення грудей3500 €

Що таке By-pass шунтування?

Існує багато різних видів хірургічного втручання при ожирінні, таких як балонування шлунка, бандажування шлунка і шлунковий ботокс. Кожна операція має свої переваги та недоліки. Метою є подолання ожиріння і виправлення фізичних аномалій.

Bypass Шунтування в Туреччині – це шунтування, яке є найпоширенішою хірургічною процедурою в Туреччині та інших країнах. Однак це також найскладніша операція на шлунку. Для Bypass шунтування в Туреччині спеціаліст-хірург зменшує розмір шлунка так, щоб він містив лише від 15 до 20 мл. Решта шлунка зашивається так, щоб дванадцятипала кишка не брала участі в травленні.

Це називається шунтуванням. Оскільки дванадцятипала кишка виключена, їжа і травні соки, тобто секрети, що відповідають за ферментативне розщеплення, змішуються лише в середній тонкій кишці. Це основна причина, чому споживання калорій є нижчим. Наші клініки-партнери зможуть відповісти на всі ваші запитання про Bypass шунтування, збалансоване харчування та фізичні вправи (включаючи професійне харчування та спортивні плани).

Важливі фактори, що стосуються операції bypass шунтування

Як і перед будь-якою іншою хірургічною процедурою, наші фахівці в Туреччині в Стамбулі повинні заздалегідь обговорити з вами всі важливі ключові дані.

Крім того, вкрай важливо дати вам вичерпну консультацію, щоб ви відчували себе комфортно і безпечно під час лікування і протягом усього перебування в клініці. Крім того, команди хірургів зберуть загальний анамнез, щоб виключити будь-які ускладнення.

Кому слід робити bypass шунтування в Туреччині?

Як правило, люди, які страждають на ожиріння – тобто з індексом маси тіла (ІМТ) не менше 40 (40 кг/м2) або серйозними фізичними недоліками при ІМТ 35 – особливо протягом тривалого періоду часу, можуть пройти баріатричну операцію в Туреччині за станом здоров’я.

Недоліки bypass шунтування

Перш за все, обмежувальна операція повинна бути ретельно обміркована, оскільки згодом її неможливо скасувати. Кожен повинен усвідомлювати, що це анатомічна зміна, яка залишиться на все життя. Однак, якісне покращення якості життя також гарантоване, оскільки ви неодмінно будете поступово втрачати вагу!

Важливо також зазначити, що, особливо при шунтуванні шлунка, не тільки зменшується споживання калорій і жирів, але й значно знижується надходження і засвоєння поживних речовин. Це означає, що дефіцит поживних речовин може виникнути без необхідності вживання додаткових харчових добавок.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️