Ціна шунтування шлунка в Тунісі

ціна шунтування шлунка туніс 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про шунтування шлунка в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішного шунтування шлунка в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про шунтування шлунка в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна шунтування шлунка в Тунісі

Середня вартість шунтування шлунка в Туніс, Туніс становить 4 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 4 000 до 5 000 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Шунтування шлунка4500 €

Що таке шунтування шлунка?

Шунтування шлунка в Тунісі зменшує розмір шлунка, тому ви не зможете з’їсти стільки, скільки звикли. Хірург також перенаправляє або обходить частину вашої травної системи, щоб ви не поглинали стільки їжі.

Існує кілька видів шунтування шлунка:

Шлункове шунтування:

Це найпоширеніший вид шунтування шлунка в Сполучених Штатах. Хірурги можуть виконати його через невеликий розріз, що дозволяє швидше відновитися, ніж більш складні операції.

Спочатку туніський хірург створює невеликий шлунковий мішок, зшиваючи частину шлунка або накладаючи вертикальну стрічку. Це обмежує кількість їжі, яку можна з’їсти.

Потім хірург прикріплює до мішечка Y-подібний відрізок тонкої кишки. Це створює обхідний шлях для їжі, яка оминає частину травної системи. В результаті ви поглинаєте менше калорій і поживних речовин.

Широке шлункове шунтування (біліопанкреатичне шунтування):

Це більш складний тип шунтування шлунка. Хірург видаляє нижню частину шлунка. Потім він з’єднує невеликий мішечок, що залишився, безпосередньо з останньою частиною тонкої кишки, повністю оминаючи перші дві частини. Ця методика ефективна для схуднення, але не має широкого застосування, оскільки має високий рівень ускладнень і може призвести до нестачі поживних речовин.

Ризики шунтування шлунка

Люди, які перенесли операцію шунтування шлунка в Тунісі, ризикують :

  • Розтягнення мішка: шлунок з часом збільшується і розтягується до свого початкового розміру.
  • Розрив скоб: скоби відокремлюються.
  • Дефіцитпоживних речовин, вітамінів і мінералів: Ваш організм буде гірше отримувати поживні речовини з їжі.
  • Стеноз шлунка: у місці з’єднання між шлунком і тонким кишечником утворюється звуження, що викликає нудоту, блювання, рефлюкс і неможливість їсти. Це звуження необхідно розширити.

Шунтування шлунка також може викликати “синдром спорожнення”. У цьому випадку їжа надто швидко проходить зі шлунка в тонкий кишечник. Симптоми включають нудоту, слабкість, пітливість, непритомність і іноді діарею після їжі, а також сильну слабкість після вживання солодощів.

Коли ви швидко втрачаєте вагу, у вас можуть утворитися камені в жовчному міхурі. Якщо це станеться, лікар може призначити вам ліки для їх розчинення.

Оскільки ці хірургічні процедури змінюють спосіб, у який ваш організм засвоює їжу, вам слід поговорити з лікарем, щоб переконатися, що ви отримуєте всі необхідні поживні речовини.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.


‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️