Ціна шунтування шлунка в Дубаї

шунтування шлунку в дубаї 1
Написано Manuella

Шунтування шлунка в Дубаї – це нещодавня революційна операція для схуднення. Ця методика передбачає створення нижнього шлункового мішка, з’єднаного з короткою кишковою петлею.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про шунтування шлунка в Дубаї та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна операції шунтування шлунка в Дубаї

Середня вартість шунтування шлунка в Дубаї становить 6 200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €6 000 до €6400.

ПроцедураЦіна Дубай
Шунтування шлунка6200 €

Що таке шунтування шлунка?

Шунтування шлунка в Дубаї, також відоме як шунтування петлею Омега, – це нещодавня революційна операція для схуднення. Ця методика передбачає створення нижнього шлункового мішка, з’єднаного з короткою кишковою петлею.

Міні-шунтування шлунка доступне в рамках нашої програми зі зниження ваги та ожиріння, яка включає додаткову 6-місячну післяопераційну програму підтримки, щоб забезпечити вам найкращі шанси на досягнення ваших цілей зі зниження ваги.

Навіщо проводиться операція?

Міні-шунтування шлунка в Дубаї зазвичай проводиться для лікування патологічного ожиріння шляхом створення нового каналу мальабсорбції, щоб обмежити кількість жирів і калорій, що поглинаються з їжею. Як правило, процедура виконується для зниження ризику виникнення пов’язаних з вагою, потенційно небезпечних для життя проблем зі здоров’ям.

Для кого підходить операція?

Шунтування шлунка в Дубаї рекомендується пацієнтам з серйозними проблемами зі здоров’ям, пов’язаними з патологічним ожирінням, такими як неконтрольований діабет і високий рівень холестерину. Операція не рекомендується пацієнтам з індексом маси тіла менше 45. Нижче наведено короткий опис умов, яким повинні відповідати пацієнти, перш ніж їм буде рекомендована ця операція:

  • ІМТ 45 або більше.
  • Серйозні проблеми зі здоров’ям, пов’язані з ожирінням.
  • Відсутність в анамнезі шлунково-кишкових захворювань.
  • Прихильність до зміни здорового способу життя.

Переваги та потенційні результати

Як і інші операції по зниженню ваги, шунтування шлунка в Дубаї може бути дуже ефективним способом схуднення в довгостроковій перспективі, в залежності від того, наскільки ви зміните свої життєві звички. Дослідження показали, що пацієнти можуть втратити близько 30% зайвої ваги протягом першого року після операції.

Крім того, це також може покращити або навіть повернути назад певні стани здоров’я, пов’язані з надмірною вагою, в тому числі:

  • Діабет
  • Високий кров’яний тиск
  • Гіперліпідемія
  • Серцеві захворювання
  • Апное сну
  • Кістково-суглобові захворювання
  • Безпліддя

Ризики

Через конфігурацію шунта можливий рефлюкс жовчі, тобто переміщення вмісту жовчного міхура в шлунок. У довгостроковій перспективі це може бути пов’язано з канцерогенними ефектами. Однак на сьогоднішній день немає жодних доказів цієї проблеми.

Через порушення всмоктування можуть знадобитися добавки з мікроелементами.

Перед операцією

Для того, щоб бути відібраним як дійсний кандидат на процедуру, ваш лікар може вимагати проведення певних лабораторних аналізів. Ви також повинні повідомити йому/їй про свої звичайні ліки (антикоагулянти, антигіпертензивні або антидіабетичні препарати), оскільки існують певні обмеження на ліки, які ви можете приймати, а також на те, що ви можете їсти і пити перед операцією.

Під час операції

Міні-шунтування шлунка в більшості випадків виконується лапароскопічним методом. Процедура включає в себе наступні етапи:

  • Зробивши кілька невеликих розрізів на животі, хірург вводить лапароскопічні інструменти і розрізає невеликий поздовжній розріз шлунка, утворюючи невеликий мішечок.
  • Невелика ділянка кишечника вирізається і вшивається безпосередньо в шлунковий мішок.
  • Після цього їжа буде надходити безпосередньо в кишечник, запобігаючи всмоктуванню жирів і вуглеводів.

Під час процедури ви будете спати під загальним наркозом і перебувати під пильним наглядом, щоб уникнути будь-яких ускладнень. Вся процедура займе кілька годин.

Після операції

Відразу після операції вам буде заборонено їсти і пити протягом 8 годин. Після цього ваш раціон поступово перейде з рідкої на тверду їжу, а також зміниться кількість їжі, яку ви можете приймати. Оскільки міні-шунтування шлунка є серйозною операцією, ви можете залишитися в лікарні щонайменше від 3 до 5 днів. Крім того, ваш лікар в Дубаї порекомендує вам приймати вітамінні та мінеральні добавки після операції, щоб уникнути недоїдання.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️