Ціна ботокса шлунка в Тунісі

ціна ботокса гастрік туніс па шере 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про ботокс шлунка в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради для успішного ботокса шлунка в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про ботокс шлунка в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на ботокс шлунка в Туніс

Середня вартість ботокса шлунка в Тунісі становить 1300 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1100 до €1500.

ПроцедураЦіна Туніс
Ботокс шлунка1300 €

Що таке ботокс шлунка?

Ботокс шлунка в Тунісі – це ендоскопічне лікування та ефективний і простий спосіб схуднення. Мета шлункового ботокса – зменшити вплив рухів шлунка, щоб проковтнута їжа не подрібнювалася всередині і залишалася у вашому шлунку довше, ніж зазвичай, викликаючи відчуття наповненості шлунка. Таким чином, ви можете з’їсти менше, ніж зазвичай. Мінімальна очікувана втрата ваги становить близько 5 кг, але може досягати і 20 кг. Але середня втрата ваги, яку ми спостерігаємо у пацієнтів, становить 10 кг.

Переваги ботокса шлунка

Пацієнти, які не можуть схуднути самостійно, хочуть позбутися зайвої ваги і не відповідають відповідним критеріям для операції з приводу ожиріння, можуть скористатися перевагами схуднення за допомогою ін’єкції шлункового ботокса. Оскільки шлунковий ботокс виконується ендоскопічно, не відбувається незворотних змін у шлунку або травній системі, і, на відміну від інших операцій зі зменшення шлунка, відсутній ризик післяопераційних ускладнень. Ботокс шлунка може бути застосований за короткий проміжок часу, і пацієнтам не потрібно залишатися в лікарні після процедури. Після проведення необхідних перевірок пацієнти можуть повернутися додому.

Кому може бути корисний шлунковий ботокс?

Ботокс шлунка в Тунісі може бути застосований до всіх, хто бажає схуднути. Ця процедура не є хірургічним втручанням при ожирінні. Однак існують певні критерії для пацієнтів, які можуть бути застосовані. Якщо ви розглядаєте можливість операції з ботоксом шлунка і відповідаєте цим критеріям, ви можете пройти цю процедуру:

  • Якщо ви не змогли схуднути належним чином за допомогою дієти і спорту.
  • Індекс маси тіла пацієнтів, які будуть лікуватися шлунковим ботоксом, повинен бути менше 40. Іншими словами, це лікування застосовується до людей з ІМТ від 27 до 35, які мають від 10 до 20 кілограмів надлишкової ваги і не можуть схуднути за допомогою дієти і фізичних вправ.

Оскільки шлунковий ботокс не принесе користі пацієнтам з ІМТ понад 40, ми не рекомендуємо шлунковий ботокс таким пацієнтам.

Чи має шлунковий ботокс побічні ефекти?

Оскільки застосування шлункового ботоксу є стандартною ендоскопічною процедурою, не було зафіксовано жодних значних побічних ефектів. Однак процедура не підходить людям з м’язовими захворюваннями та алергією на ботокс. Загалом, переконайтеся, що ваш лікар детально проінформував вас про побічні ефекти.

Покрокове керівництво до ботоксу шлунка

Для проведення процедури ботокса шлунка, яка займає близько 20 хвилин, пацієнта спочатку знеболюють. Після того, як пацієнти заснули, ботулотоксин вводиться в певні ділянки шлунка за допомогою ендоскопічного методу. Ризик ускладнень після ботокса шлунка, який є абсолютно безболісним методом лікування, мінімальний.

Процес відновлення

Ботокс шлунка – це не хірургічне втручання. Це повністю ендоскопічна процедура, без розрізів. Процес займає в середньому 20 хвилин. Під час процедури пацієнта присипляють анестезіологом. Немає необхідності залишатися в лікарні. Після процедури зазвичай достатньо однієї-двох годин спостереження.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️