Ціна ботокса шлунка в Дубаї

ціна ботокса для шлунка в Дубаї 1
Написано Laurence

Сьогодні ботокс, який зазвичай використовувався в різних процедурах пластичної хірургії в Дубаї, розглядається багатьма лікарями як препарат для схуднення.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ботокс шлунка в Дубаї та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на ботокс шлунка в Дубаї

Середня вартість ботокса шлунка в Дубаї становить 3 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €3,000 до €4,000.

ПроцедураЦіна Дубай
Ботокс шлунка3500 €

Що таке ботокс шлунка?

Сьогодні ботокс, який зазвичай використовувався в різних процедурах пластичної хірургії в Дубаї, багато лікарів розглядають як препарат для схуднення. Вся процедура називається шлунковий ботокс в Дубаї, і це знову ж таки метод схуднення без будь-яких розрізів або надрізів на тілі.

При такому лікуванні людина, як правило, втрачає вагу після того, як ботокс вводиться в слизову оболонку шлунка. Ботокс тимчасово розслаблює м’язи шлунка і блокує ключовий нерв, який контролює відчуття голоду і насичення. В результаті пацієнти відчувають ситість швидше і довше, ніж зазвичай. А коли загальне споживання їжі зменшується, з’являється шанс позбутися зайвої ваги.

Лікування ботоксом шлунка в Дубаї для схуднення – це амбулаторна процедура, яка триває від 20 до 25 хвилин. Лікарі за допомогою ендоскопа вводять ботокс у верхню і нижню частини шлунка і сповільнюють моторику шлунка, що призводить до зменшення споживання їжі. Після процедури пацієнта просять залишитися в лікарні на 2-3 години. Як правило, цей метод лікування не має побічних ефектів, і пацієнти можуть повернутися до своєї повсякденної діяльності після одноденного відпочинку.

ПЕРЕВАГИ БОТОКСА ШЛУНКА В ДУБАЇ

  1. Не передбачає жодних розрізів або надрізів.
  2. Швидкий спосіб схуднути. Процедура займає близько 20 хвилин, а через 3 години після процедури пацієнт може йти додому.
  3. Загальний наркоз не потрібен. Однак пацієнт отримує седативний ефект.
  4. Перед процедурою не потрібно ніякої підготовки, окрім голодування протягом 8-10 годин перед процедурою.
  5. Після процедури немає побічних ефектів або ускладнень. Однак пацієнт може відчувати загальні побічні ефекти ендоскопії та седації.
  6. Втрата ваги від 6 до 8 кілограмів може бути очікуваною через
  7. тижнів після лікування.
  8. При необхідності лікування можна повторити через 6 місяців.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️