Шлунковий бандаж в Туреччині

ціна шлунковий бандаж Туреччина 1
Написано Laurence

Все, що потрібно знати про бандажування шлунку в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного бандажування шлунка в Туреччині

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про бандажуванняшлунка в Туреччині та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує бандажування шлунка в Туреччині?

Середня вартість бандажування шлунка в Стамбулі, Туреччина становить 2,200 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 400 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Шлунковий бандаж2300 €
Ботокс шлунка1200 €
Шлунковий балон1500 €
Шунтування шлунка2500 €
Шлунковий бандаж2200 €

Що таке бандажування шлунка?

Бандажування шлунка – це поширений вид баріатричної (баріатричної) хірургії для людей з надмірною вагою (ожирінням). Вона передбачає розміщення регульованого бандажа навколо верхньої частини шлунка, що означає, що ви не зможете їсти стільки, скільки потрібно. Це допомагає схуднути.

Як працює шлунковий бандаж?

Коли у вас є шлунковий бандаж, він створює невеликий мішечок у верхній частині шлунка, над бандажем. Коли ви їсте, ця частина шлунка швидко заповнюється, завдяки чому ви відчуваєте ситість раніше, ніж зазвичай, і довше. Це зменшує кількість з’їденого, що допомагає схуднути.

Ваш хірург може затягнути або послабити шлунковий бандаж, вводячи рідину в трубку, з’єднану з бандажем. Це впливає на швидкість, з якою їжа проходить з мішка в нижню частину шлунка. Це забезпечить регулярне схуднення на потрібну кількість кілограмів.

Успіх операції залежить від того, чи будете ви підтримувати здоровий спосіб життя після неї, зокрема, змінювати свої харчові звички та бути більш активними. Зокрема, потрібно бути обережним з висококалорійними напоями, в тому числі алкоголем, який може бути не обмежений бандажем шлунка.

Хто може отримати бандаж?

Зазвичай ви повинні відповідати певним критеріям, щоб розглянути можливість встановлення бандажування шлунка. Ці критерії є наступними:

  • Мати індекс маси тіла (ІМТ) 40 або більше, або між 35 і 40 з такими проблемами зі здоров’ям, як діабет або високий кров’яний тиск
  • Попередньо спробували всі інші варіанти лікування, такі як дієта і фізичні вправи
  • Бути загалом достатньо здоровим, щоб перенести загальну анестезію та хірургічне втручання
  • Бути готовими до довгострокового спостереження, включаючи регулярні огляди та зміну способу життя
  • Бути готовим відвідувати регулярні контрольні зустрічі

Ви не зможете пройти бандажування шлунка, якщо у вас є певні довгострокові проблеми зі здоров’ям, такі як запальні захворювання кишечника, серцеві захворювання або психологічні розлади. Вам може знадобитися психологічна оцінка, якщо є занепокоєння щодо вашого психічного здоров’я.

Якщо ви страждаєте на ожиріння, ваш лікар може направити вас до спеціалізованої служби управління ожирінням, яка може оцінити, чи допоможе вам операція. Якщо ви відповідаєте вищезазначеним критеріям, можливо, ви зможете зробити бандажування шлунка в рамках NHS, але це залежить від доступності послуг у вашому регіоні.

Інший варіант – приватна операція. Приватна операція може бути проведена в деяких центрах NHS або в приватних лікарнях, особливо в Туреччині, які стали фахівцями в лікуванні ожиріння, і за меншу ціну.

Прийняття рішення про бандажування шлунка

Бандажування шлунка – це серйозна операція. Важливо розуміти, що саме включає в себе процедура, в тому числі потенційні ускладнення і чого очікувати після неї.

Якщо ви розглядаєте можливість бандажування шлунка в Туреччині, ваш лікар буде з вами на кожному кроці. Він також обговорить з вами інші види хірургічного втручання для схуднення, включаючи гастректомію і шунтування шлунка. Ваш хірург допоможе вам вирішити, що найкраще для вас.

Ось деякі моменти, на які слід звернути увагу.

  • Шлунковий бандаж допомагає багатьом людям схуднути. Він також може допомогти знизити ризик різних проблем зі здоров’ям, включаючи діабет, високий кров’яний тиск і високий рівень холестерину, або поліпшити їх, якщо вони у вас вже є.
  • Кількість втраченої ваги варіюється від людини до людини, але більшість людей втрачають близько половини своєї зайвої ваги приблизно за два роки. Не всі втрачають стільки, скільки хотіли б.
  • Існують деякі докази того, що інші види хірургічного втручання для схуднення можуть бути більш ефективними в довгостроковій перспективі.
  • Вам може знадобитися видалення або заміна шлункового бандажа, наприклад, якщо він сповзає або протікає. Для отримання додаткової інформації див. розділ про ускладнення.

Не пошкодуйте часу, щоб переконатися, що ви задоволені своїм рішенням встановити шлунковий бандаж в Туреччині – не соромтеся задавати хірургу будь-які питання, які у вас можуть виникнути. Якщо ви вирішите зробити операцію, вас попросять підписати форму згоди – тому важливо переконатися, що ви добре поінформовані.

Підготовка до бандажування шлунка в Туреччині

Вам потрібно буде пройти обстеження і здати аналізи крові, щоб перевірити, чи підходите ви для операції. Ці тести також можуть показати, чи є у вас проблеми зі здоров’ям, пов’язані з ожирінням.

Якщо ви палите, вас попросять кинути палити, бажано принаймні за шість тижнів до операції. Куріння може погіршити загоєння рани, а також призвести до ускладнень. Вас можуть попросити дотримуватися дієти з низьким вмістом жирів і вуглеводів протягом короткого періоду перед операцією. Це допоможе зменшити печінку і полегшить та убезпечить встановлення бандажа.

Шлунковий бандаж встановлюється під загальним наркозом, що означає, що під час операції ви будете спати. Перед введенням загального наркозу необхідно поголодувати. Ви отримаєте чіткі інструкції про те, коли припинити їсти і пити. Важливо дотримуватися цих рекомендацій.

У день операції ваш хірург зустрінеться з вами, щоб переконатися, що ви добре себе почуваєте і готові до операції. Персонал лікарні проведе останні перевірки і підготує вас до операції.

Вас можуть попросити носити компресійні панчохи та/або зробити ін’єкцію антикоагулянту, щоб запобігти тромбозу глибоких вен (ТГВ).

Що відбувається під час операції на шлунковому бандажі?

Ваш шлунковий бандаж буде встановлений лапароскопічно (операція через замкову щілину). Це означає, що хірург виконає операцію за допомогою інструментів, введених через кілька невеликих розрізів у животі, а не через один великий розріз.

Хірург вставить бандаж і розмістить його навколо верхньої частини живота, щоб створити невеликий мішечок над бандажем. Тонкий шматочок трубки з’єднує бандаж з ін’єкційним портом, який використовується для затягування або послаблення бандажа. Хірург накладе шви на місце, безпосередньо під шкірою.

Потім хірург закриє розрізи на животі. Зазвичай це шви, що розсмоктуються, але можуть бути і кліпси, які будуть зняті приблизно через тиждень.

Чого можна очікувати після операції?

У лікарні

Вам потрібно буде відпочити, поки не мине дія анестезії. Вам також може знадобитися знеболення, щоб полегшити дискомфорт.

Вам встановлять крапельницю у вену на руці або руці, щоб давати вам рідину, поки ви не будете достатньо добре себе почувати, щоб пити. Вам рекомендуватимуть вставати і пересуватися, як тільки ви відчуєте себе в змозі. Це допоможе знизити ризик інфікування грудної клітки та ризик утворення тромбів у ногах.

Ваша медсестра дасть вам поради щодо догляду за вашими ранами перед випискою додому і призначить дату наступного візиту до лікаря.

Повернення додому

Зазвичай ви зможете піти додому пізніше в день операції або на наступний день. Переконайтеся, що хтось зможе відвезти вас додому і, якщо можливо, залишиться з вами на день або близько того, поки анестезія не пройде. Ви можете продовжувати приймати безрецептурні знеболювальні препарати вдома за потреби.

Фото до і після операції на шлунковому бандажі

Під час операції ваш шлунковий бандаж буде частково заповнений (праймований), що обмежить те, що ви зможете їсти відразу. Ви зможете пити тільки рідину після операції. Ваш хірург або дієтолог скаже вам, коли ви зможете почати їсти.

На відновлення після операції бандажування шлунка і повернення до звичного способу життя може знадобитися тиждень або два. Але це може відрізнятися від людини до людини, тому важливо дотримуватися порад вашого хірурга.

Після операції вам потрібно буде регулярно відвідувати контрольні огляди, щоб відрегулювати шлунковий бандаж. Це гарантує, що ви будете регулярно втрачати потрібну кількість ваги.

Ускладнення після операції на шлунковому бандажі

Ускладнення – це несподівані проблеми, які можуть виникнути під час або після операції.

Можливі ускладнення будь-якої операції включають несподівану реакцію на анестезію, надмірну кровотечу або утворення тромбу (тромбоз глибоких вен – ТГВ). До інших поширених ускладнень бандажування шлунка належать

  • Інфекція навколо шлункового бандажа, трубки під шкірою або в одній з ран. Якщо це трапиться, ваша шкіра може почервоніти або стати болючою.
  • Травма шлунка або інших органів, розташованих поруч, таких як печінка або селезінка, під час операції.
  • Ваш шлунковий бандаж може рухатися, протікати, здуватися або повільно просуватися крізь стінку шлунка. Якщо трапиться будь-яка з цих ситуацій, бандаж потрібно буде переставити, видалити або замінити.
  • Якщо ви втрачаєте вагу занадто швидко, у вас можуть утворитися камені в жовчному міхурі. Вони можуть бути болючими, і для їх видалення може знадобитися хірургічне втручання.

Зверніться до лікаря або хірурга, якщо ви відчуваєте будь-які симптоми після операції, такі як лихоманка, біль у животі, біль у грудях, задишка або постійна блювота.

Не всі втрачають стільки ваги, скільки хотіли б після операції, а деякі люди знову набирають її після схуднення. Якщо це трапляється, ваш хірург може запропонувати інші методи лікування, наприклад, шунтування шлунка.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️