Шлунковий бандаж в Тунісі

шлунковий бандаж туніс 1
Написано Maria

Бандажування шлунка в Тунісі: Ваша операція по зниженню ваги за найкращою ціною, лідер баріатричної хірургії за кордоном. Гарантовані результати. Безкоштовна пропозиція.

NaykrashchaKlinika.com інформує про бандажуванняшлунка в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Sommaire
 [show]

    Ціна бандажування шлунка в Тунісі

    Середня вартість бандажування шлунка в Тунісі становить 3 000 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2400 євро до 3600 євро.

    ПроцедураЦіна Туніс
    Шлунковий бандаж3000 €

    Що таке бандажування шлунка?

    Шлунковий бандаж в Тунісі дозволяє зменшити розмір шлунка, розміщуючи шлунковий бандаж навколо верхньої частини шлунка, утворюючи таким чином невеликий шлунковий мішок.

    Оскільки для заповнення цього мішечка потрібно лише кілька поживних речовин, ситість досягається швидко. Ця обмежувальна техніка дозволяє сповільнити проходження їжі повільнішим потоком, що не порушує травлення.

    Бандажування шлунка в Тунісі призначене для людей у віці від 18 років і старше, які перепробували кілька дієт для схуднення і страждають від масивного ожиріння не менше 5 років, і чий індекс маси тіла (ІМТ) більше або дорівнює 40 кг/м2, що на 45 кг (100 фунтів) більше, ніж їх нормальна вага.

    Шлункове бандажування

    На відміну від рукавних і шунтуючих операцій, які є незворотними, шлункове бандажування – це єдина регульована методика, при якій бандаж можна затягувати і послаблювати завдяки невеликій силіконовій трубці, що з’єднує бандаж з блоком управління під шкірою. Рідина вводиться в блок через шкіру, щоб забезпечити необхідне регулювання.

    За бажанням пацієнта, у разі неефективності або ускладнень, баріатричний хірург може видалити бандаж під час нової операції.

    Очікувані результати операції зі зниження ваги

    Для людини із середнім зростом 1,70 м та ІМТ 40 кг/м2 можна очікувати зниження ваги від 20 до 30 кг через 6 місяців, що приблизно відповідає втраті від 40 до 60% зайвої ваги. Повернення до нормальної ваги відбувається після зняття бандажа.

    Перед встановленням шлункового бандажа

    Передопераційне обстеження, яке проводить хірург перед операцією, включає в себе аналіз крові, неврологічне та ендокринологічне обстеження, а також ендоскопію шлунка.

    Бандажування шлунка

    Бандажування шлунка виконується за допомогою лапароскопічної камери.

    Тип анестезіїТривалість операціїТривалість перебування в клініціЗагальна тривалість перебування
    Загальний наркоз1h3 ночі5 ночей

    Післяопераційний догляд

    Рекомендується припинити роботу на 10 днів після операції. Кінцевий результат буде залежати від здорового харчування та регулярних, помірних фізичних навантажень.

    Бандажування шлунка в Тунісі: післяопераційне спостереження

    Відновлення після бандажування шлунка в Тунісі

    Ви зустрінетеся з хірургом на наступний день після операції. До ваших послуг буде медсестра, яка забезпечить ваш догляд в клініці і в готелі.

    Повернення додому

    Після повернення додому наш хірург і медичні асистенти будуть підтримувати з вами зв’язок по електронній пошті, телефону або Skype, щоб переконатися, що все йде гладко. При необхідності, наш хірург також може організувати подальші консультації з вашим лікарем.

    Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

    За запитом та
    без жодних зобов’язань з вашого боку.

    100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

    Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

    Про автора

    Maria

    Мене звати Марія. Я маю понад 10 років досвіду роботи менеджером з маркетингу в медичній галузі. Я успішно вивела на ринок кілька продуктів, включаючи медичні вироби, і маю велику пристрасть до продажів і маркетингу.

    ‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️