Ціна бандажування шлунка в Дубаї

ціна шлунковий бандаж 1
Написано Erika

Бандажування шлунка в Дубаї вважається найменш інвазивною операцією для схуднення. Ця процедура передбачає розміщення невеликої надувної силіконової стрічки навколо верхньої частини шлунка.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про бандажування шлунка в Дубаї та допоможе записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в інформаційних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна бандажування шлунка в Дубаї

Середня вартість бандажування шлунка в Дубаї становить 5500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €4 500 до €6 500.

ПроцедураЦіна Дубай
Бандажування шлунка5500 €

ЩО ТАКЕ РЕГУЛЬОВАНИЙ ШЛУНКОВИЙ БАНДАЖ?

Бандажування шлунка в Дубаї вважається найменш інвазивною операцією для схуднення. Процедура передбачає розміщення невеликої смуги надувного силікону навколо верхньої частини шлунка, створюючи два відділення, з меншим у верхній частині, що значно зменшує кількість їжі, яку може вмістити ваш шлунок.

Процедура бандажування шлунка в Дубаї також є частиною нашої програми по зниженню ваги і боротьбі з ожирінням, яка включає в себе додаткову 6-місячну програму підтримки після операції, щоб гарантувати вам найкращі шанси на досягнення ваших цілей по зниженню ваги.

НАВІЩО РОБИТЬСЯ ОПЕРАЦІЯ?

Бандажування шлунка допоможе вам схуднути, обмеживши кількість їжі, яку ви можете з’їсти. В цілому, ця процедура в Дубаї дозволяє тимчасово схуднути, при цьому дотримуючись здорового харчування і займаючись фізичними вправами.

КОМУ РЕКОМЕНДОВАНА ОПЕРАЦІЯ?

Бандажування шлунка особливо рекомендується, якщо ви страждаєте на патологічне ожиріння або хочете тимчасово схуднути, поєднавши його зі зміною способу життя. У всіх випадках ваш лікар може вирішити, чи буде операція корисною для вас. Для того, щоб отримати вигоду від процедури, необхідно відповідати наступним умовам:

  • ІМТ від 30 до 40.
  • Серйозні проблеми зі здоров’ям, пов’язані з ожирінням.
  • Відсутність в анамнезі шлунково-кишкових захворювань, зловживання наркотиками або алкоголем.
  • Прихильність до зміни здорового способу життя.

ПЕРЕВАГИ ТА ПОТЕНЦІЙНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Бандажування шлунка може бути дуже ефективним способом схуднення, залежно від того, наскільки ви зміните свої життєві звички. За допомогою цього методу середня втрата ваги становить близько 30-60% від надлишкової ваги за півроку.

В результаті можна також покращити стан здоров’я при наступних захворюваннях:

  • Діабет.
  • Гіпертонія.
  • Гіперліпідемія.
  • Серцеві захворювання.
  • Апное сну.
  • Кістково-суглобові захворювання.

РИЗИКИ

Регульований шлунковий бандаж – безпечна процедура з мінімальним рівнем ускладнень. Деякі ускладнення включають інфікування бандажа або порту і блювоту. Найсерйознішим ускладненням є ерозія бандажа, але це трапляється вкрай рідко.

ПЕРЕД ОПЕРАЦІЄЮ

Для того, щоб бути відібраним в якості дійсного кандидата на процедуру, ваш лікар в Дубаї може зажадати проведення певних лабораторних аналізів. У ніч перед операцією вам не дозволяється вживати будь-яку їжу або рідину після півночі.

ПІД ЧАС ОПЕРАЦІЇ

Регульований шлунковий бандаж в Дубаї – це малоінвазивна процедура, яку виконує лікар-баріатріст. Процедура включає в себе наступні етапи:

  • Невеликий надувний бандаж розміщується навколо верхньої частини шлунка через крихітний розріз в животі.
  • Бандаж з’єднується з невеликою трубкою, розміщеною під шкірою.
  • Бандаж наповнюється фізіологічним розчином, який можна видаляти або додавати за потреби через маленьку трубку.

Під час процедури ви будете спати під загальною анестезією і перебувати під пильним наглядом, щоб уникнути будь-яких ускладнень. Вся процедура займе приблизно одну годину.

ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ

Відразу після операції вам буде заборонено їсти і пити протягом 8 годин. Після цього ваш раціон поступово перейде з рідкої на тверду їжу, а також зміниться кількість їжі, яку ви будете вживати. Більшість людей йдуть додому в той же день, і потрібно близько тижня, щоб повністю відновитися після процедури в домашніх умовах і повернутися до роботи.

Нарешті, вам знадобиться подальше спостереження, щоб відрегулювати бандаж після операції і забезпечити оптимальну втрату ваги.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Erika

Мене звати Еріка. Після більш ніж 10 років проведення медичних досліджень я вирішила присвятити себе науковій та медичній літературі з 2018 року. Я набула досвіду в різних галузях, таких як косметична, стоматологічна, баріатрична та офтальмологічна хірургія. Цей новий напрямок дозволяє мені ділитися своїми знаннями.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️