Повна підтяжка обличчя в Туреччині

повна підтяжка обличчя ціна 1
Написано Laura

Підтяжка обличчя в Туреччині в Стамбулі – це вид пластичної хірургії, який має на меті зробити вас молодшими за рахунок омолодження шкіри.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про повну підтяжку обличчя в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна повної підтяжки обличчя в Туреччині

Середня вартість повної підтяжки обличчя в Туреччині в Стамбулі становить 2 200 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 400 євро.

ПроцедураЦіна Туреччина
Повна підтяжка обличчя2200 €

Що таке підтяжка обличчя?

Багато сучасних антивікових процедур забезпечують пацієнтам лише тимчасове поліпшення ознак старіння шкіри. Ранній початок старіння на обличчі людини залежить від таких факторів, як постійні стреси, нестача сну і відпочинку, авітаміноз, неправильне харчування, малорухливий спосіб життя і використання неякісних косметичних засобів.

Всі ці фактори можуть стати ціною передчасного старіння шкіри обличчя. Пацієнтам старше 30 років стає все важче підтримувати молодий вигляд.

Прогресуючий розвиток зморшок і носогубних складок, розмитість контурів обличчя і птоз м’яких тканин обличчя стають незворотними. З часом спеціальні косметичні засоби та методики вже не здатні досягти значного омолоджуючого результату без хірургічного втручання.

Підтяжка обличчя – це завжди співпраця між пацієнтом і лікарем. Вона повинна ґрунтуватися на довірі, терпінні та впевненості. Для того, щоб досягти бажаного результату після операції, слід уточнити якомога більше інформації про всі етапи підтяжки обличчя і післяопераційний період після косметичної пластики в Туреччині.

Ви повинні постаратися зрозуміти рекомендації професіоналів, які відповідають вашому типу операції і вашій клінічній ситуації. Прислухаючись до порад лікаря, ви отримаєте відчуття внутрішнього комфорту і задоволення від отриманого результату на довгі роки.

Показання та протипоказання для повної підтяжки обличчя в Туреччині

Естетична пластична хірургія або підтяжка обличчя – це операція з підтяжки обличчя і корекції овалу обличчя з загальною метою омолодження. Вона покращує зовнішній вигляд і стан обличчя пацієнта.

Одним з найефективніших варіантів омолодження є підтяжка обличчя. Пластика м’яких тканин обличчя і шиї в Туреччині вперше була проведена на початку ХХ століття.

Сьогодні підтяжка обличчя в Стамбулі – одна з найпопулярніших процедур антивікової пластики. Згодом були розроблені нові види підтяжки обличчя, в тому числі безопераційні (неінвазивні) процедури.

Підтяжка обличчя в Туреччині – це професійно виконана операція з гарантованим результатом для відновлення вашої привабливості. З огляду на частоту проведення операцій з пластичної хірургії в Стамбулі, вартість лікування приємно здивує.

Показання до операції з підтяжки обличчя в турецьких клініках:

  • Втрата пружності, обвисання шкіри обличчя
  • Наявність зморшок і складок
  • Ознаки старіння шкіри обличчя і шиї
  • Розмитість контурів обличчя
  • Наявність другого підборіддя та вусів
  • Птоз і провисання щік, повік, чола тощо
  • Опущення очей або куточків губ

Протипоказання до операції з підтяжки обличчя в турецьких клініках:

  • Вагітність і годування груддю
  • Запалення шкіри обличчя
  • Серйозна патологія внутрішніх органів
  • Загострення хронічних захворювань
  • Порушення згортання крові
  • Аутоімунні захворювання
  • Серцево-судинні захворювання
  • Цукровий діабет
  • Рак і доброякісні пухлини

Види підтяжки обличчя

Наразі існує кілька різних методик хірургічної корекції обличчя, кожна з яких має свої переваги: кругова підтяжка обличчя, SMAS-підтяжка обличчя, ендоскопічна підтяжка обличчя, лазерна підтяжка обличчя та підтяжка нижньої частини обличчя.

Кругова підтяжка обличчя

Цей вид підтяжки обличчя призначений для ефективного усунення всіх ознак старіння шкіри. Кругова підтяжка обличчя проводиться під загальним наркозом. Під час процедури підтяжки обличчя хірург робить розрізи шкіри перед і за вухами, а також уздовж лінії росту волосся. Наступним етапом є розтягнення шкіри та видалення надлишків.

Хірург зашиває всі розрізи шкіри і знімає шви через два тижні після операції (тривалість цього періоду може варіюватися в залежності від стану кожного пацієнта). Шрами від розрізів стають ледь помітними приблизно через 20 днів.

Якщо виникнуть якісь непередбачувані ускладнення, вони повністю зникнуть протягом 6 місяців. Проте, варто зазначити, що непрофесійний підхід у виборі клініки може коштувати пацієнтові його краси.

Читайте також: Підтяжка стегон в Туреччині

Особливості та тривалість реабілітаційного періоду

Відновлення після підтяжки обличчя займає кілька тижнів. Максимальні результати операції можна оцінити через півроку. Перші кілька днів пацієнт повинен носити спеціальну компресійну пов’язку, яка забезпечує захист від інфекції, швидке загоєння тканин і адаптацію до нової форми обличчя.

Звичайною реакцією організму після операції з підтяжки обличчя в Туреччині є утворення набряків і почервоніння шкіри. Зменшити ці процеси допоможе компресія після операції. Для зменшення больових відчуттів будуть рекомендовані відповідні медикаменти.

Вам також потрібно буде

  • Обмежити фізичну активність, наприклад, підняття важких предметів
  • Уникати шкідливих звичок, особливо куріння
  • Уникати прогулянок під прямими сонячними променями і відвідування солярію.

Звернувшись в хорошу клініку в Стамбулі до компетентного лікаря і дотримуючись всіх рекомендацій в післяопераційний період, ризик розвитку ускладнень мінімальний. В інших випадках можливе занесення інфекції, значні гематоми, асиметрія обличчя, зниження чутливості шкіри тощо.

Щоб уникнути ускладнень після операції в Туреччині, може знадобитися введення антибіотиків, обробка ран, проведення дренажу для виведення рідини або навіть повторна операція повної підтяжки обличчя в Туреччині.

Ми розробили і впровадили повну програму підтяжки обличчя в Стамбулі з максимальною хірургічною безпекою, щоб у пацієнтів не виникало ніяких ускладнень.

У вартість програми підтяжки обличчя також входить вартість послуг перекладача, витрати на трансфер і, при необхідності, проживання для пацієнтів і супроводжуючої особи. Пацієнти повинні самостійно піклуватися про себе в період реабілітації після операції, а також дотримуватися всіх рекомендацій лікаря.

Можливі ускладнення операцій пластичної хірургії

Імовірність розвитку післяопераційних ускладнень в пластичній хірургії не така низька, як може здатися на перший погляд.

Перед тим, як лягти в лікарню в Туреччині, пацієнт підписує документ (інформовану згоду), в якому зазначено, що існує ризик ускладнень після підтяжки обличчя:

  • Некроз шкіри може виникнути в місцях найбільшого витончення тканин після підтяжки обличчя.
  • Нагноєння післяопераційної рани відбувається через поганий догляд за швом.
  • Гіпертрофовані рубці можуть бути болючими протягом тривалого часу через неправильну конфігурацію шкірних складок.
  • Пігментні плями часто розвиваються у людей з тонкою, чутливою шкірою. Зазвичай вони зникають через рік без подальшого лікування.
  • Деформовані контури обличчя можуть бути наслідком помилки хірурга.
  • Тимчасове випадіння волосся в області шраму, при цьому нове волосся починає рости через 3-4 місяці.

Як правило, багатьох ускладнень після підтяжки обличчя можна успішно уникнути. Для цього потрібно звернутися до великих лікарень Туреччини, які стабільно досягають відмінних результатів, відповідають міжнародним стандартам і мають компетентних фахівців.

Проблеми, які можна успішно вирішити за допомогою блефаропластики

Пластика повік в Туреччині може проводитися одночасно з іншими антивіковими процедурами, такими як лазерні процедури або кругова підтяжка обличчя. Пластика повік в Туреччині – це радикальний метод омолодження. Якщо стан шкіри навколо очей задовільний (вікові зміни незначні), можна вдатися до більш щадних методик.

Існують альтернативи блефаропластиці:

  • Ін’єкції ботоксу
  • Лімфодренажний масаж
  • Лазерна шліфовка
  • Застосування невидимих силіконових накладок, які піднімають верхню повіку

Ви повинні розуміти, що цей ефект буде тимчасовим, і після нього вам завжди знадобиться пластика повік.

Показання до операції з підтяжки шиї

Багатьом людям достатньо кремів, масок, масажів і матеріальних косметичних процедур, щоб підтримувати пружність шкіри шиї.

Підтяжка шиї, як правило, необхідна в наступних випадках

  • Виражені зморшки і поперечні складки в цій зоні
  • Провисання шкіри шиї
  • Надлишок жиру на підборідді та під ним
  • Ослаблення основного м’яза (платізми)
  • Ослаблення шкіри і утворення “мішка” в області шиї і нижньої частини підборіддя

Підтяжка шиї в Туреччині – одна з основних антивікових операцій. Оскільки шия відповідає за формування овалу обличчя, підтяжка шиї в Туреччині дозволяє пацієнтам виглядати молодше свого віку і зберігати впевненість у собі.

Види підтяжки брів в Туреччині

Лоб займає третину обличчя. Від нього значною мірою залежить зовнішній вигляд другої третини. Гладкий лоб з піднятими надбрівними дугами змушує зникнути багато років, відкриває жінці очі і надає її виразу обличчя привітного вигляду. Такого ефекту можна досягти хірургічними та косметологічними методами.

Ендоскопічна підтяжка брів в Туреччині

Ендоскопічна підтяжка брів виконується за допомогою п’яти невеликих розрізів (довжиною від 4 до 5 см) в шкірі голови. Вони використовуються для підтяжки брів і фіксації їх в потрібному положенні. М’язи, що відповідають за утворення горизонтальних зморшок на лобі, можуть бути розсічені. Операція триває до 4 годин. Проводиться під загальним наркозом, в умовах стаціонару. Короткий період відновлення, мінімум ускладнень і видимий ефект роблять ендоскопію популярною як серед жінок, так і серед чоловіків.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️