Підтяжка “Лисяче око” в Туреччині

лисячі очі Туреччина 1
Написано Laurence

Але є тенденція, про яку ви, можливо, ще не знаєте: в косметичній індустрії Туреччини набирає популярності погляд, який описується як “лисячі очі” або “мигдалеві очі”, і називається він Fox Eyes.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку лисячих очей в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент надається виключно в ознайомлювальних цілях і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на підтяжку лисячих очей в Стамбулі, Туреччина

У Туреччині середня вартість процедури “Лисяче око” становить 1200 євро. Ця ціна варіюється в залежності від використовуваної техніки і складності пацієнта і включає в себе анестезію, операцію і медикаменти. Під місцевою анестезією операція триває від 15 до 40 хвилин. Мінімальне перебування в Стамбулі – 3 дні. Остаточний результат видно протягом 1 місяця.

Підтяжка “Лисяче око1200 €
Підтяжка повік1400 €
Скронева підтяжка2200 €
Блефаропластика1400 €

Що таке підтяжка “лисячі очі”?

Існує тенденція, про яку ви, можливо, ще не знаєте: в косметичній індустрії Туреччини набирає популярність погляд, який описують як “лисячі очі”, “котячі очі” або “коричневий ліфтинг Белли Хадід”, і називається він “Лисячі очі”. Ця процедура орієнтована як на чоловіків, так і на жінок.

Завдяки відомим моделям, таким як Кендалл Дженнер і Белла Хадід, мигдалеподібні очі і очі, що закочуються, зараз в моді. У TikTok люди навіть голять брови, щоб отримати більш яскравий погляд, відомий як “виклик лисячим очам” (#foxeye).

Інфлюенсери в соціальних мережах, а також лайфстайл-медіа є основними рушіями естетичних трендів. Зокрема, популярність Кендалл, Белли та Кардашян є найбільш затребуваним “образом”, до якого прагнуть багато пацієнтів.

Photo avant et après d'un Fox Eyes
Фото до і після операції “Лисячі очі

Хоча мало хто народжується з такою унікальною формою очей (ходять чутки, що у Белли вони навіть не справжні), в Туреччині існує кілька способів створити такий погляд за допомогою хірургічних і нехірургічних методик.

Цей тип косметичної процедури, відомий у медицині як кантопексія, полягає у піднятті зовнішнього кута верхньої повіки і злегка підтягуванні її до скронь. Нижню повіку злегка піднімають, піднімаючи скроневу ділянку.

Хоча популярність цього виду косметичного лікування очей зростає, погляд може бути дуже проблематичним – мова йде не тільки про похід в косметологічну клініку для швидкого лікування очей. Він каже, що є кілька речей, на які люди можуть не звернути увагу перед тим, як пройти таку перетворюючу процедуру, включаючи ускладнення та ризики, пов’язані з роботою спеціаліста.

Ось все, що вам потрібно знати про популярну в Туреччині процедуру підтяжки очей “Лисячі очі ” і про те, що включає в себе ця косметична процедура.

Patiente avant un fox eyes
Пацієнт перед процедурою “лисячі очі

Що включає в себе процедура “Лисячі очі”?

Якщо ви хочете змінити форму очей, видаливши зморшки, можна використовувати два різних підходи: неінвазивний та інвазивний (хірургічний).

Неінвазивний метод передбачає введення філерів і жиру в зовнішній край, щоб підняти лоб. Використання філерів стало популярним варіантом, оскільки створює тимчасові естетичні зміни, які можуть тривати до двох років.

На іншому кінці спектру знаходяться хірургічні варіанти. Блефаропластика – це офіційна назва пластичної хірургії очей. Вона передбачає видалення надлишків шкіри або жиру для омолодження або корекції форми очей. Для деяких пацієнтів підтяжка обличчя в Туреччині є найкращим варіантом.

Відео про лисячі очі

У віковій групі від 25 до 40 років деякі жінки хочуть зробити скроневу підтяжку чола (для тих, у кого “важкий лоб”), але це вимагає хірургічного втручання в Туреччині. Тому ви повинні бути дуже обережними, оскільки це постійний варіант. Пацієнтам завжди рекомендується пам’ятати, що тренди тимчасові, тому ідеально вибрати той вигляд, який буде влаштовувати вас особисто протягом тривалого часу.

Кому підходить підтяжка “Лисяче око”?

Важливо мати на увазі, що цей тип процедури не є універсальним, і тип підходу, який використовується для досягнення певного естетичного вигляду очей, залежить від індивідуальних особливостей пацієнта.

Якщо говорити про таких жінок, як дівчата Кардашян/Дженнер, то їхнє етнічне походження – вірменське, і тому вони часто мають запалі очі, з досить природним низьким середнім лобом і високим, вигнутим бічним лобом. У них мало жиру в орбітах (очницях). А їхня шкіра, як правило, має вищий рівень колагену, що робить їх ідеальними кандидатами для наповнення.

Однак у європейських жінок шкіра має тенденцію втрачати колаген раніше, тому філери не завжди дають такий самий рівномірний результат. Хірургічні варіанти, як правило, підходять їм найкраще.

Kylie Jenner après un Fox Eyes
Кайлі Дженнер після процедури Fox Eyes

Пацієнтам, яким потрібен хірургічний варіант, необхідно пройти ретельну консультацію, а турецький пацієнт і хірург повинні бути на одній хвилі, коли справа доходить до бажаного результату.

Анатомія у всіх людей різна, і форма обличчя у всіх різна, тому (як і губи Кайлі Дженнер) “лисячі очі” можуть підійти не всім.

Деякі люди показують фотографію того, як вони хочуть, щоб виглядали їхні очі, але у них немає рис обличчя, щоб скористатися перевагами цього погляду. Крім того, люди з ВІЛ-інфекцією також мають право на підтяжку.

Lifting des yeux sur une personne âgée
Підтяжка очей у людей похилого віку

Ризики, ускладнення та побічні ефекти

Під час процедури Fox Eyes можуть виникати деякі рідкісні ризики:

  • Почервоніння в області орбіти;
  • Екхімоз під оком;
  • Тривалий і затяжний набряк;
  • Синювате забарвлення;
  • Вузлики та гіперчутливість

Ось чому ви повинні довіритися нам, щоб ми допомогли вам вибрати хірурга в Стамбулі і зупинити свій вибір на авторитетному і досвідченому практикуючому лікареві.

Зверніть увагу, що в ісламській релігії “лисячі очі” не є харамом. Вона є халяльною і прийнятною, якщо її метою є усунення дефекту.

Résultat avant et après d'un Fox Eyes
До і після процедури “Лисячі очі

Для людей з обмеженими можливостями створені адаптовані умови, щоб вони могли отримати максимальну користь від перебування в клініці.

Наша порада?

Якщо ви плануєте зробити косметичну підтяжку “Лисячі очі” або “мигдалеподібні очі”, обов’язково проконсультуйтеся з хірургом у Туреччині, в Стамбулі, який має високу кваліфікацію і досвід.

Деякі турецькі хірурги дуже добре вміють виправляти носи, робити підтяжки обличчя або збільшувати груди, але для очей вам потрібен хтось дуже досвідчений, з багатогодинними операціями, оскільки шкіра, тканини і м’язи вимагають фахівця, який повністю розуміє анатомію ока.

Coordinatrice avec une patiente
Координатор з пацієнтом

Скільки коштує операція “Лисяче око” в Туреччині?

У Туреччині найнижча ціна, яку вам запропонують клініки за операцію з підтяжки очей Fox Eyes або Cat Eyes, становить 800 євро, а найвища ціна – 2500 євро. Це залежить від кількості ниток, необхідних для досягнення бажаного результату.


Якщо вам важко зробити вибір, ми можемо допомогти вам зробити операцію успішною і за зниженою ціною.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.


поширені запитання

Як довго живуть лисячі очі?

Тривалість життя Fox Eyes залежить від використовуваної техніки. Він може тривати від 4 до 6 місяців при ін’єкціях ботокса, від 6 місяців до 1 року при використанні тензорних ниток, що розсмоктуються, від 1 до 2 років при ін’єкціях гіалуронової кислоти, від 5 до 6 років при використанні ниток з постійною підвіскою і від 7 до 8 років при скроневому ліфтингу.

Операція “Лисячі очі” є безболісною, незалежно від обраної методики. Однак пацієнт може відчувати певний дискомфорт після операції, особливо якщо хірург використовує тензорні або суспензійні нитки. Це також стосується скроневої підтяжки.

Мінімального віку для проведення такої операції, як “Лисячі очі”, не існує. Звичайно, ви повинні бути старше 18 років, щоб зробити цю операцію. Однак не рекомендується робити операцію на очах у віці до 35 або 40 років.

Тривалість операції “Лисячі очі” в Туреччині варіюється від 15 до 40 хвилин, залежно від обраної пацієнтом методики. Пацієнту знадобиться період реконвалесценції, щоб відновитися після операції. Ось чому мінімальний термін перебування в Туреччині для цього типу операції становить 3 дні.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️