Ціна на Лисячі очі в Тунісі

підтяжка лисячих очей ціна туніс 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про лисячі очі в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наша порада для успішного лисячого ока в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку лисячих очей в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна підтяжки лисячих очей в Тунісі

Середня ціна підтяжки лисячого ока в Тунісі становить 1 600 євро, мінімальна ціна – 1 400 євро, а максимальна – 1 800 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Підтяжка лисячого ока1600 €

Що таке підтяжка “Лисяче око”?

Підтяжка “Лисяче око” в Тунісі – це медична процедура, яка фізично змінює форму очей, а не натякає на появу котячого ока, як це робить макіяж.

Процедура спрямована на імітацію зовнішнього вигляду лисячих очей, звідси і назва. Хоча за допомогою макіяжу часто можна досягти подібного ефекту, підтяжка лисячих очей забезпечує більш тривалий результат. Це нешкідлива процедура, яка вимагає мінімального часу відновлення.

Підтяжка лисячих очей призначена для того, щоб підняти зовнішні куточки очей і злегка витягнути їх назовні, щоб надати очам мигдалеподібної форми. Зміна форми очей, щоб зробити їх “лисячими”, надає вам більш молодого вигляду. Залежно від ваших індивідуальних потреб, ви можете обрати одну з наступних процедур, щоб отримати бажані котячі очі.

  • PDO нитки: ця процедура є безопераційною і пропонує мінімальний період відновлення. Лікар знеболює ділянки, які підлягають обробці, місцевим анестетиком і вводить під шкіру маленькі нитки. Ці нитки потім підтягують уражені ділянки. Хоча ця процедура зазвичай використовується для усунення мімічних зморшок, вона також ефективна для отримання “лисячих очей”. Результати зазвичай тримаються до чотирьох місяців.
  • Блефаропластика : ця процедура передбачає відсікання невеликої частини покритої повіки. Це один з найпоширеніших видів пластичної хірургії обличчя, за допомогою якого можна зменшити видимість дрібних і глибоких зморшок. Для людей, які хочуть мати постійні повіки, це найкращий варіант, оскільки він видаляє надлишки шкіри і піднімає куточок ока.
  • Скронева підтяжка: Скронева підтяжка піднімає брови і підтягує шкіру навколо очей. У той час як більшість брів мають природний вигин, скронева підтяжка піднімає зовнішній куточок, щоб природним чином підняти очі. Найчастіше її виконують за допомогою ін’єкційних наповнювачів, таких як ботокс, і результат є тимчасовим. Однак цей варіант, як правило, не потребує часу на відновлення.
  • Кантопластика : Цей варіант часто використовується для виправлення проблем із зором, оскільки його основний ефект – подовження очей. Процедура полягає у виконанні невеликих надрізів на зовнішніх куточках очей, щоб злегка розтягнути їх і надати їм мигдалеподібної форми. Процедура зазвичай триває до двох годин, а ефект залишається надовго.

Скільки часу триває відновлення після операції “Лисячі очі”?

Час відновлення після операції котячих очей залежить від обраної процедури. Скроневі підтяжки не мають періоду відновлення, і ви можете відразу ж повернутися до роботи. Однак вам доведеться почекати день-два, перш ніж ви зможете відновити нанесення макіяжу. Аналогічно, видалення ниток PDO не потребує багато часу для відновлення, оскільки є нехірургічним методом. Протягом декількох днів після процедури можуть спостерігатися синці, але вже через день-два ви зможете повернутися до звичної діяльності.

Час відновлення після блефаропластики або кантопластики буде трохи довшим, оскільки це хірургічні процедури. Можливо, ви не зможете повернутися до роботи протягом тижня, і вам буде заборонено наносити макіяж, поки ваші очі повністю не заживуть. Через нову форму очей вам також потрібно буде особливо ретельно захищати їх від сонця. Однак шрами від обох типів операцій зазвичай повністю заживають і стають невидимими після завершення періоду відновлення.

Як зробити очі сексуальнішими?

Якщо у вас від природи витягнуті очі, ви можете досягти ефекту “лисячих очей” за допомогою підводки з крилатими стрілками. Цей ефект тимчасовий, тому це хороший спосіб перевірити, чи подобається вам, як мигдалеподібна пластика очей змінить вашу зовнішність. Якщо вам подобається вигляд котячих очей, ви можете зв’язатися з фахівцями з естетичної медицини Arviv Medical Aesthetics, щоб обговорити більш довготривалі та постійні варіанти. Наслідки деяких операцій з корекції котячих очей незворотні, тому варто переконатися, що ви будете задоволені результатом.

Читайте також: Ціни на Fox Eyes в Туреччині

Як зробити очі більш піднятими?

Пластика мигдалеподібних повік не тільки подовжує природну форму очей, але й піднімає зовнішній куточок ока, щоб зменшити видимі ознаки старіння і надати вам більш молодого вигляду. Найпростішими методами підтяжки очей є накладання ниток PDO і скроневі ліфтинги. Блефаропластика і кантопластика призначені для зміни фактичної форми ваших очей, і хоча вони часто можуть зробити ваші очі більш піднятими, перші варіанти зазвичай дають кращі результати підтяжки очей. Вони працюють за рахунок підтяжки шкіри навколо очей для більш природного вигляду.

Як довго тримається лисячий ліфтинг очей?

Якщо ви вирішили використовувати макіяж для створення ілюзії лисячих очей, ефект триватиме лише до того моменту, поки ви не вмиєтесь. PDO нитки зазвичай тривають щонайменше три місяці, в той час як результати скроневих підтяжок можуть тривати до року. Тому це тимчасове рішення. Для постійного вирішення проблеми ми рекомендуємо блефаропластику або кантопластику. Ці хірургічні процедури змінюють фактичну форму ваших очей.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️