Ціна зменшення лоба в Тунісі

зниження цін на фронт туніс 1
Написано Manuella

Все, що потрібно знати про зменшення лоба в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішного зменшення лоба в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com інформує про зменшення лоба в Тунісі та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Даний контент призначений виключно для ознайомлення і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна на зменшення лоба в Тунісі

Середня вартість операції зі зменшення лоба в Тунісі становить 2 300 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 2 000 євро до 2 600 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Зменшення лоба2400 €

Що таке зменшення чола?

Ця процедура має багато назв, таких як зменшення чола, опускання лінії росту волосся, підняття лінії росту волосся або підняття шкіри голови. Багато пацієнтів звертаються до нас через високе чоло. Найчастіше це генетична особливість, рідше – наслідок випадіння волосся.

Красиве обличчя повинно мати баланс і гармонію. Якщо верхня третина обличчя, тобто лоб, занадто довгий, занадто високий або занадто широкий, ця гармонія може бути порушена. Тому пацієнтам з високим чолом може бути корисно вкоротити лоб і запропонувати процедуру зменшення чола.

Операція по зменшенню чола

При зменшенні чола в Тунісі видаляється надлишок шкіри на лобі, а лінія росту волосся переміщується вперед в більш просунуте положення. При необхідності цю процедуру можна поєднати з підтяжкою брів.

Розріз ховається на лінії росту волосся і стає майже непомітним після загоєння. Розріз зроблений спеціальним чином, щоб після операції волосся проростало крізь нього і ще більше приховувало розріз.

Ступінь просування визначається після ретельного аналізу чола, лінії росту волосся, випадіння волосся (якщо воно є) і багатьох інших факторів. Розташування і дизайн розрізу, ступінь просування і форма нової лінії росту волосся – ось деякі з факторів, які відрізняють середні результати від виняткових.

Відновлення та результати зменшення лоба

Період відновлення після операції зі зменшення лоба у більшості пацієнтів проходить відносно легко. Навколо очей можуть з’явитися набряки та синці, які зникають у міру одужання.

Приблизно через місяць після операції не повинно залишитися жодних видимих слідів хірургічного втручання. Результати зменшення чола в Тунісі повинні виглядати неймовірно природно. Надзвичайна обережність і точність використовуються для того, щоб лінія росту волосся зберегла природний вигляд.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️