Пересадка жиру в Туреччині

Трансфертна ціна на мастила Туреччина 1
Написано Laura

Все, що потрібно знати про пересадку жиру в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішної пересадки жиру в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про пересадку жиру в Туреччині і допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує пересадка жиру в Туреччині?

Середня вартість пересадки жиру в Туреччині в Стамбулі становить 2 800 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 1850 євро до 4700 євро.

ПроцедуриЦіна Туреччина
Пересадка жиру2800 €

Що таке пересадка жиру?

Операція з пересадки жиру, також відома як трансплантація жи ру,ін’єкції жиру або ліпофілінг, – це вид пластичної хірургії, який передбачає перенесення жирової тканини з ділянок з надлишком жиру в ділянки, яким бракує об’єму. Чоловіки та жінки в усьому світі вдаються до цієї процедури, щоб покращити свій естетичний вигляд. Це також безпечна, відносно нескладна і малоінвазивна методика, яка може бути використана для корекції широкого спектру деформацій обличчя, тулуба і кінцівок.

Для проведення операції з пересадки жиру в Туреччині обсяг жиру в донорській зоні повинен бути достатнім. Жир, як правило, береться з живота, стегон і сідниць. Потім він знову вводиться в організм в процесі, відомому як ін’єкція жиру. Жир зазвичай вводиться в такі зони, як груди, обличчя, руки або сідниці.

Існує кілька видів операції з пересадки аутологічного жиру або трансплантації жиру, в залежності від того, в які області вводиться жир в організм:

  • Пересадка жиру наобличчі – ліпофілінг є хорошим вибором для пацієнтів зі зморшками, лініями посмішки, мімічними складками, шрамами від акне, під очима, щоками, глибокими зморшками між носом і ротом, зморшками на лобі або іншими шкірними заглибленнями.
  • Збільшення грудей за допомогою пересадки жиру або перенесення жиру в груди – ця методика рекомендується пацієнтам, які бажають незначно збільшити розмір грудей.
  • Реконструкція гру дей за допомогою пересадки жиру – операція з пересадки жиру корисна для пацієнтів, які страждають від дефектів або деформацій грудей. Вона також може бути використана для повної реконструкції грудей після мастектомії.
  • Пересадка жиру в сідниці ця методика також відома як бразильська підтяжка сідниць.
  • Омолодження рук за допомогою операції з перенесення жиру – пацієнти можуть покращити зовнішній вигляд своїх рук, роблячи їх набагато молодшими, завдяки техніці перенесення жиру.
  • Пересадка жирув губи – заготовлений жир може бути введений в губи пацієнта, щоб зробити їх природно повнішими.
  • Пересадка жиру вноги або литки – ця операція може бути використана для створення більш струнких стегон, колін і литок.

Пацієнти зі складками або дефектами на сідницях, обличчі, бюсті або руках можуть скористатися операцією з пересадки жиру в Туреччині.

Не рекомендується пересадка жиру

Естетична опера ція з пересадки жиру, або трансплантація жиру, не рекомендується пацієнтам з недостатньою вагою, оскільки у них може бути недостатньо жирової тканини для забору жиру. Тому для цієї операції пацієнти, як правило, повинні мати трохи надлишкову вагу. Пацієнти також повинні мати гарне здоров’я і кинути палити перед операцією.

Виписка зі стаціонару

Може знадобитися нічне перебування в лікарні.

Тривалість операції

від 1 до 2 годин

Мінімальний термін перебування

1 тиждень

Підготовка

Запеклі курці повинні кинути палити щонайменше за місяць до операції з пересадки жиру, оскільки це може негативно вплинути на результат операції. Антикоагулянти, такі як аспірин, харчові добавки та протизапальні препарати також заборонені принаймні за два тижні до операції.

Як проходить операція?

Операція з пересадки жиру в Стамбулі проводиться під місцевою або загальною анестезією. Після введення анестезії хірург починає видаляти надлишки жиру з тіла пацієнта за допомогою ліпосакції. Зібраний жир потім вводиться в оброблювану область пацієнта, наприклад, в обличчя, руки, сідниці або бюст, відповідно до заздалегідь встановленої мети. Після досягнення бажаного результату операція завершується і починається період відновлення жирового трансплантата.

Відновлення

Період відновлення після операції з пересадки жиру залежить від місця забору жиру, області, в яку його вводять, і кількості використаного жиру. Оброблена ділянка, ймовірно, буде синіти і набрякати протягом одного-двох тижнів. Пацієнтам може знадобитися кілька тижнів не працювати.

Ризики

Ризики та ускладнення операції з пересадки жиру можуть включати

  • Негативна реакція на анестезію.
  • Інфекція в ділянці видалення жиру.
  • Зміна чутливості.
  • Утворення рубців.
  • Пошкодження тканин в зоні ліпосакції.
  • Повторна операція через незадовільні результати.

Побічні ефекти

Після першого тижня післяопераційні побічні ефекти, такі як набряки та синці, поступово зникають. Однак у деяких випадках набряки можуть залишатися протягом другого тижня. Протягом двох тижнів після операції слід уникати занять спортом і важких фізичних навантажень, а куріння категорично заборонено протягом щонайменше одного місяця після операції.

Показники успіху

За результатами опитування 309 пацієнтів, які перенесли операцію з пересадки жиру, рівень задоволеності становить 84%.

До і після

Операція з пересадки жиру є безпечною і задовільною процедурою, яка дає пацієнтам довготривалі результати. Важливо відзначити, що пацієнти повинні підтримувати стабільну вагу, щоб зберегти результати операції.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laura

Мене звуть Лаура. Я працюю медичним і науковим письменником з 2004 року. Завдяки більш ніж 15-річному досвіду роботи в цій галузі я маю великий досвід написання, перекладу та редагування широкого спектру документів, включаючи наукові та медичні дослідницькі статті, а також матеріали конференцій.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️