Ліпофілінг обличчя в Туреччині

ліпофілінг обличчя 1
Написано Laurence

Все, що потрібно знати про ліпофілінг обличчя в Туреччині! Яка середня ціна в Стамбулі? Наші поради для успішного проведення ліпофілінгу обличчя в Туреччині.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про ліпофілінг обличчя в Туреччині та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує ліпофілінг обличчя в Туреччині?

Середня вартість ліпофілінгу обличчя в Туреччині в Стамбулі становить 1 500 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,200 до €1,800.

ПроцедураЦіна Туреччина
Ліпофілінг обличчя1500 €
Ліпофілінг сідниць2700 €
Ліпофілінг грудей2200 €

Що таке ліпофілінг обличчя?

Ліпофілінг – також відомий як вільне перенесення жиру або трансплантація жиру – це процедура, яка передбачає заповнення ділянок власним жиром замість використання хімічних наповнювачів або імплантатів. Це дуже ефективна процедура, оскільки вона не дуже інвазивна і дає природні результати. Близько 60% жиру залишається на все життя.

Як розраховується ціна ліпофілінгу обличчя?

Важливим фактором, що впливає на вартість, є складність пересадки жиру на обличчі. Залежно від ваших цілей, хірург може порекомендувати кілька зон для ін’єкцій.

Я завжди вивчаю і оцінюю, як зробити так, щоб все обличчя виглядало гармонійно – брови і повіки, щоки або середина обличчя, нижня частина обличчя і підборіддя, шия. Тому ціна ліпофілінгу обличчя буде залежати від того, що саме потрібно кожній людині і скільки часу займе операція.

Доктор Ердер Діюназ в Туреччині

Крім того, ліпофілінг обличчя – це багатоетапна процедура, що включає в себе забір жиру з донорської ділянки і його обробку перед введенням.

“Успіх пересадки жиру залежить від техніки забору, очищення жиру/стовбурових клітин і техніки введення. Жир, який просто забирають і вводять без очищення, як правило, не приживається. Метод очищення і додатковий час, необхідний для його проведення, додають до процедури певну вартість”

Доктор Ердер Діюназ, Туреччина

На вартість пересадки жиру на обличчі можуть впливати й інші фактори:

  • місце проведення операції (ми рекомендуємо Туреччину)
  • Ваш хірург може коштувати дешевше, ніж лікарня, але ліпофілінг обличчя повинен проводитися в операційній. Це робить її дорожчою, ніж ін’єкційні філери, які можна вводити під час операції.

Тип анестезії

Пересадка жиру на обличчі виконується під місцевою анестезією і, можливо, із застосуванням заспокійливих препаратів для розслаблення. Якщо ви обираєте заспокійливе, це буде коштувати додатково.

Обсяг жиру

Вартість збільшується з об’ємом жиру, що перекачується, і кількістю зон, в які він вводиться. Повне омолодження обличчя обійдеться дорожче, ніж ін’єкції в одну або дві конкретні зони.

Читайте також: Біхектомія в Туреччині

Кількість процедур

У кращому випадку виживає лише близько 50% перенесеного жиру, тому результати можуть бути непередбачуваними. Можливо, вам знадобиться додаткова процедура для досягнення бажаного результату.

Тим не менш, пересадка жиру на обличчі є довготривалою, оскільки вцілілі жирові клітини продовжують жити у вашому тілі, в тому місці, де вони були введені. У довгостроковій перспективі пересадка жиру на обличчі може виявитися більш економічно вигідною, ніж серія тимчасових філерів.

Місцезнаходження практики

Медичні клініки, що працюють у регіонах з вищою вартістю життя, як правило, беруть більше грошей. Ось чому ми рекомендуємо Туреччину, яка пропонує неймовірне співвідношення ціни та якості.

Що входить у вартість?

Під час консультації з пластичним хірургом в Туреччині поцікавтеся, що входить у вартість, яку він пропонує. Це може бути просто гонорар хірурга або додаткові витрати, такі як

  • Місцева анестезія і, можливо, заспокійливе
  • Організаційні збори в лікарні або хірургічному центрі
  • Лабораторні роботи та медичні аналізи
  • Забір та обробка жиру
  • Будь-які подальші зустрічі
  • Якщо ці витрати не включені в кошторис вашого лікаря, вам все одно потрібно буде врахувати їх у загальному бюджеті.

Чи покриває медичне страхування ліпофілінг?

Ліпофілінг обличчя вважається необов’язковою косметичною процедурою і тому не покривається страховими компаніями. Однак, можливо, ви зможете профінансувати свою процедуру. Клініка може запропонувати вам варіанти фінансування. Існують також компанії, які пропонують медичні кредити та кредити на медичні цілі.

Зацікавлені в ліпофілінгу обличчя? Ми можемо зв’язати вас з найкращими хірургами в Туреччині та Тунісі.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Laurence

Мене звати Лоуренс Танг. Я медичний письменник з науковими знаннями в кількох галузях. Нещодавно я писав про такі терапевтичні напрямки, як ревматологія та гіперхолестеринемія. Я також маю досвід у геноміці, епігенетиці, молекулярній біології та біохімії. Я допомагаю цьому сайту публікувати якісні статті про медичний туризм.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️