Ціна підтяжки обличчя в Дубаї

ціна підтяжки обличчя в Дубаї 1 1
Написано Émilie

Підтяжка обличчя в Дубаї – це хірургічна процедура, яка видаляє зморшки з обличчя і підтягує шкіру, щоб уповільнити ознаки старіння.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про підтяжку обличчя в Дубаї та допомагає записатися на операцію до кваліфікованих хірургів. Цей контент призначений виключно для інформаційних цілей і не може замінити консультацію медичного працівника.

Ціна підтяжки обличчя в Дубаї

Середня вартість підтяжки обличчя в Дубаї становить 6250 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від 4500 до 8000 євро.

ПроцедураЦіни в Дубаї
Підтяжка обличчя6250 €

Що таке підтяжка обличчя?

З віком шкіра втрачає свою еластичність і піддається силі тяжіння, що призводить до її провисання та скорочення. Зазвичай процес старіння починається після тридцяти років, але деякі люди генетично схильні до появи ознак старіння вже у двадцятирічному віці (наприклад, обвисання щік і підборіддя).

Те, як ви живете, і навіть те, де ви живете, може впливати на швидкість вашого старіння. Те, що ви їсте, скільки часу проводите перед екраном телевізора або комп’ютера і скільки сонячного світла ви отримуєте – все це може прискорити процес старіння.

Кому слід робити підтяжку обличчя в Дубаї?

Завдяки передовим хірургічним методикам можна повернути молодість і виглядати так само свіжо і молодо зовні, як ви відчуваєте себе всередині.

Багато чоловіків і жінок звертаються до підтяжки обличчя в Дубаї, щоб повернути собі впевненість у собі і молодий вигляд. Ритидектомія, більш відома як підтяжка обличчя, – це хірургічна процедура, яка видаляє зморшки з обличчя і підтягує шкіру, щоб уповільнити ознаки старіння.

Хороший кандидат на підтяжку обличчя розуміє обмеження хірургічного втручання. Детальна консультація з нашим хірургом і перегляд фотографій до і після підтяжки обличчя інших пацієнтів є важливою частиною консультаційного процесу. Пацієнт з реалістичними очікуваннями набагато більше шансів залишитися задоволеним кінцевим результатом.

Що включає в себе операція з підтяжки обличчя в Дубаї?

Під час підтяжки обличчя хірург спочатку робить розріз, прихований за лінією росту волосся, і відокремлює шкіру від підлеглих м’язів і тканин. Після підтяжки лицьових м’язів для поліпшення контуру обличчя, шкіра розтягується і переміщується, щоб краще прилягати до обличчя і зменшити зморшки. Нарешті, надлишки шкіри обличчя обрізаються в місці розрізу і розріз закривається.

Підтяжка шиї

Багато людей, які роблять підтяжку обличчя в Дубаї, можуть також отримати вигоду від підтяжки шиї. Підтяжка шиї покращує лінію шиї і видаляє вертикальні смуги з шиї. Ці вертикальні смуги є краями м’яза, який називається пластизма. Під час операції, за необхідності, ми виконаємо наступні операції:

  • Збираємо і підтягуємо м’язи шиї, створюючи більш пружну м’язову основу.
  • Видалимо зайві жирові відкладення
  • Виріжемо надлишки шкіри і розгладимо шкіру для більш підтягнутого і молодого вигляду зони декольте.

Залежно від ваших потреб і цілей, ваша індивідуальна підтяжка шиї в Дубаї може складатися з однієї або двох різних процедур:

  • Підтяжка обличчя – процедура підтяжки обличчя передбачає підняття і підтяжку шкіри вздовж горла, а також видалення надлишків шкіри для створення більш пружних і підтягнутих рис обличчя.
  • Платизмопластика – процедура, під час якої підтягуються м’язи, що лежать під шкірою, і зміщуються жирові відкладення. Ця процедура дає більш драматичні результати для пацієнтів з дуже пухкими підшкірними тканинами шиї.

Міні-підтяжка обличчя в Дубаї

Міні-підтяжка обличчя омолоджує нижню третину обличчя, включаючи підборіддя і шию. Міні-підтяжка обличчя досягає багатьох з тих же цілей, що і традиційна підтяжка обличчя. Міні-підтяжка обличчя також відома як S-подібна підтяжка або підтяжка обличчя з коротким розрізом через менший розмір і форму розрізу. Хорошими кандидатами на міні-підтяжку обличчя є люди, які хочуть скинути п’ять років зі свого обличчя. Цим пацієнтам можуть допомогти менші розрізи і використання крихітних колючих швів, а не великий розріз, який вимагає накладання більш товстих швів.

Міні-підтяжки обличчя можуть запобігти появі ознак старіння ще до того, як вони стануть очевидними. Гнучкість, яку пропонує міні-підтяжка обличчя, дозволяє пластичному хірургу оперувати конкретними ділянками, контролюючи час, необхідний для відновлення. Залежно від обсягу процедури, вам може знадобитися залишитися на ніч у лікарні після міні-підтяжки обличчя; часто вам дозволяють піти додому в день процедури.

Незважаючи на те, що міні-підтяжка обличчя може вирішити тільки конкретну, ізольовану проблему пластичної хірургії обличчя, гнучкість процедури і відсутність тривалого процесу відновлення роблять міні-підтяжку обличчя привабливим варіантом, особливо для молодих пацієнтів.

Післяопераційний догляд

Після операції на обличчя і голову накладається пов’язка, і пацієнта відправляють додому для відновлення. Важливо спланувати це заздалегідь і взяти близько двох тижнів відпустки, щоб відпочити і відновитися вдома. У цей період у пацієнтів можуть спостерігатися набряки, синці та певний дискомфорт.

Будь-який дискомфорт можна контролювати за допомогою ліків, і ці симптоми пройдуть протягом перших кількох тижнів відновлення. Пацієнтам з підтяжкою обличчя слід уникати важких фізичних навантажень протягом щонайменше двох тижнів після операції. Результати операції не будуть помітні одразу, але з’являться поступово, коли набряки і синці спадуть.

Цей процес може зайняти кілька тижнів. Ми надаємо комплексний післяопераційний догляд, включаючи регулярні огляди, щоб гарантувати, що загоєння проходить гладко.

Хоча після підтяжки обличчя пацієнти продовжують нормально старіти, правильна процедура може повернути час назад на кілька років, розгладивши і підтягнувши шкіру обличчя, допомагаючи виглядати і відчувати себе молодше і привабливіше.

Вартість підтяжки обличчя і шиї в Дубаї

Кожен випадок індивідуальний, як і кожна людина, тому дуже складно назвати фіксовану ціну на процедури пластичної хірургії. Враховується багато факторів: вік пацієнта, ступінь пошкодження або провисання шкіри, стан здоров’я та історія хвороби, наявність чи відсутність імплантатів або протезів, а також те, чи потрібно проводити процедуру під загальним наркозом в умовах стаціонару. Повний кошторис буде надано пацієнту після детальної консультації в клініці.

Що важливо, і що цінують наші пацієнти, так це особиста турбота і увага, яку наша команда надає в рамках послуги. Ми з радістю надамо рекомендації, які свідчать про тривалі відносини, які ми маємо з багатьма щасливими і задоволеними пацієнтами.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Émilie

Мене звуть Емілі Жерве, я живу в Стамбулі, Туреччина. Я медична письменниця з широкими науковими знаннями та понад 15-річним досвідом роботи в галузі дослідження раку та молекулярної біології. Маю досвід організації конгресів та управління проектами. Я вмію передавати складні медичні та наукові концепції різним аудиторіям за допомогою різноманітних засобів масової інформації, включаючи цей сайт як дошку для написання моїх статей.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️