Пластика повік в Туреччині

Ціна на пластику повік 1
Написано Manuella

Пластика повік, також відома як блефаропластика, – це пластична операція, яка проводиться в Туреччині для виправлення дефектів повік або поліпшення зовнішнього вигляду очної частини обличчя.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про хірургію повік в Туреччині і допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надається виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Скільки коштує пластика повік в Туреччині?

Середня вартість операції на повіках в Стамбулі становить 1 900 євро. Залежно від ваших потреб, ціна може варіюватися від €1,700 до €2,100.

ПроцедураЦіна Туреччина
Пластика повік1900 €

Що потрібно знати про пластику повік в Туреччині

Пластика повік в Туреччині, також відома як блефаропластика, – це пластична операція в Туреччині, спрямована на виправлення дефектів повік або поліпшення зовнішнього вигляду очної частини обличчя. Ця процедура в основному виконується з естетичних міркувань, щоб надати людині більш молодий і бадьорий вигляд.

Однак у деяких випадках вона також може покращити зір у людей, у яких верхні повіки опускаються і заважають зору.

Що включає в себе процедура?

Ймовірно, вам введуть місцеву анестезію навколо ока і дадуть заспокійливе, щоб ви розслабилися під час операції. Якщо ви робите операцію на верхніх і нижніх повіках, хірург, як правило, спочатку працює над верхніми повіками.

Спочатку він робить розрізи вздовж складки повіки, потім видаляє надлишки шкіри, жиру і м’язів і закриває розрізи швами. Після того, як верхня повіка буде завершена, він почне працювати над нижньою повікою, зробивши розріз під нижніми віями, потім видаливши надлишки шкіри і м’язів і закривши розріз.

Як довго мені доведеться залишатися в Туреччині?

Пластика повік в Туреччині зазвичай проводиться амбулаторно, тому вам повинні дозволити покинути лікарню в той же день. Однак, оскільки ви повинні пройти подальший огляд, під час якого лікар зніме шви і перевірить ваш загальний стан на наявність ускладнень, постарайтеся залишитися в Туреччині від 7 до 10 днів.

Як довго триває відновлення?

Протягом двох тижнів можуть спостерігатися набряки і синці на повіках, але вже через 5 днів ви зможете повернутися до повсякденної діяльності (включаючи фізичні вправи, підняття важких предметів, плавання і роботу).

Якщо ви користуєтеся контактними лінзами, не носіть їх щонайменше два тижні після операції. Ваш лікар, ймовірно, надасть вам точний графік відновлення.

Дивіться також: Ціна операції “Лисячі очі” в Туреччині

Післяопераційне спостереження

Суворо дотримуйтесь післяопераційних інструкцій, наданих вашим турецьким хірургом, які можуть включати догляд за раною і обмеження (уникайте куріння, пасивних сигарет і потирання очей). Під час відновлення в Стамбулі обережно очищайте повіки і використовуйте очні краплі або мазі за призначенням лікаря.

Щоб захистити шкіру повік від сонця і вітру, завжди надягайте темні сонцезахисні окуляри, коли виходите на вулицю.

Який відсоток успішності?

Блефаропластика в Туреччині вважається безпечною, має високий відсоток успішності і більшість людей задоволені результатом. Для деяких людей результати можуть тривати все життя.

Можливі побічні ефекти і ризики процедури включають сухість очей, подразнення очей, інфекції, кровотечі, видимі шрами, травми очних м’язів, проблеми з повіками, зміну кольору шкіри, тимчасову затуманення або втрату зору, утворення тромбів, повторне опущення повік і алергічні реакції на анестетик.

Чи існують альтернативи пластиці повік?

Якщо ви не хочете робити операцію, але хотіли б досягти результату пластики повік, є неінвазивні альтернативи, які ви можете розглянути в Стамбулі.

Ці альтернативи включають лазерне лікування, ін’єкції ботулотоксину (ботокса), HIFU і Ulthera. Обов’язково проконсультуйтеся з лікарем, щоб дізнатися, яка процедура найкраще підходить саме вам.

Що очікувати до і після процедури

Перед операцією на повіках у вас можуть бути опущені повіки, що погіршує периферичний зір (боковий зір). Надлишок шкіри навколо очей призводить до появи зморшок і опуклостей, через які ви виглядаєте втомленими і старшими за свій вік. Після пластики повік ви виглядатимете більш відпочилими, молодими та впевненими у собі.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

Manuella

Мене звати Мануелла Фіорентіні. Я досвідчений фахівець з маркетингу в галузі медичного обладнання та фармацевтичної промисловості. Маючи понад 7 років досвіду, я працювала на творчих та стратегічних посадах, розробляючи маркетингові кампанії, запускаючи продукти та організовуючи міжнародні конференції.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️