Ціна на пластику повік в Тунісі

Ціна на пластику повік 1
Написано William

Все, що потрібно знати про хірургію повік в Тунісі! Яка середня ціна в Тунісі? Наші поради щодо успішної пластики повік в Тунісі.

NaykrashchaKlinika.com надає інформацію про хірургію повік в Тунісі та допомагає забронювати операцію у кваліфікованих хірургів. Ця інформація надана виключно в інформаційних цілях і не призначена для заміни консультації медичного працівника.

Ціна на пластику повік в Туніс

Середня вартість операції на повіках в Тунісі становить 1 900 євро. Залежно від ваших потреб ціна може варіюватися від 1700 євро до 2100 євро.

ПроцедураЦіна Туніс
Пластика повік1900 €

Що таке пластика повік?

Пластика повік в Тунісі – одна з найпоширеніших процедур косметичної хірургії. Вона передбачає видалення обвислої шкіри з верхніх повік і надлишків жиру з верхніх і нижніх повік. Переваги процедури полягають у наступному

  • Зменшує мішки або набряки під очима
  • Освітлює “втомлений” вигляд.
  • Зменшує темні кола під очима
  • Піднімає надлишки шкіри, які можуть погіршувати зір

Операція не усуває темні кола повністю, але за допомогою додаткових методів можна досягти ще кращих результатів. А в деяких випадках люди думають, що у них опускаються повіки, хоча насправді опускається лоб, що може зробити їх більш придатними для підтяжки брів.

Ваш хірург скаже вам, чи підходить вам пластика повік, але майте на увазі, що ідеальні кандидати, як правило, не палять і не страждають на серйозні захворювання очей.

Що я можу очікувати до, під час і після пластики повік?

Перед процедурою ваша команда надасть вам конкретні інструкції про те, як підготуватися до пластики повік, в тому числі про те, яку їжу, напої та ліки слід уникати. Ваша команда також надасть вам індивідуальні інструкції, щоб прискорити ваше одужання.

Всі розрізи, зроблені вашим кваліфікованим хірургом, будуть добре приховані в природних структурах вашої повіки. Перед процедурою ви детально обговорите з хірургом ваші естетичні цілі. На основі ваших побажань хірург вибере найкращий підхід до пластики повік.

Хоча пластика повік є амбулаторною процедурою, вона вимагає анестезії, а це означає, що вам потрібно буде подбати про те, щоб повернутися додому. Ваша команда догляду надасть вам індивідуальні інструкції про те, як доглядати за місцем операції, і проконсультує вас щодо будь-яких ускладнень, яких слід остерігатися.

Після повернення додому вам потрібно буде спати в піднятому положенні протягом декількох днів після операції, а більшість набряків і синців повинні зникнути протягом двох-трьох тижнів. На цьому етапі ви почнете помічати, що ваша зовнішність посвіжішала і стала яскравішою.

Вартість пластики повік

Вартість пластики повік варіюється в залежності від ваших конкретних цілей лікування та інших послуг, які вам можуть знадобитися. Ваш хірург обговорить з вами вартість пластики повік під час консультації.

Ризики пластики повік

Косметична хірургія очей, як правило, безпечна, але, як і будь-яка хірургічна процедура, існує ризик інфікування, кровотечі або утворення рубців. Щоб уникнути цього, дотримуйтесь до- і післяопераційних інструкцій лікаря і підтримуйте відкритий діалог про те, що вас турбує, протягом усього процесу відновлення.

Потенційні ускладнення, характерні для хірургії повік, є рідкісними і незначними, але включають в себе

  • Нечіткість зору протягом декількох днів
  • Незначний дисбаланс
  • Ектропіон (більш серйозна, але виліковна проблема, яка виникає, коли нижня повіка витягується назовні)

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНОЮ оцінкою!

За запитом та
без жодних зобов’язань з вашого боку.

100% безкоштовна консультація. Ми аналізуємо вашу ситуацію, ваші потреби та очікування. І оцінюємо бюджет, необхідний для : Переліт + готель + таксі + лікування.

Ви завжди зберігаєте повний контроль над процесом. Повний душевний спокій.

Про автора

William

Мене звати Вільям Ройєр, я медичний письменник, який має досвід написання складних наукових текстів. Я спеціалізуюся на імунології та гематології. Я знаходжу велике натхнення у тісній співпраці з різними медичними працівниками, включаючи лікарів, медсестер та адвокатів пацієнтів. Я також публікую огляди.

‍👩‍⚕ ОТРИМАТИ ЦІНУ ➡️